Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krmivo GAIN

 

Obrazek

 

 

 

 
Gain je nejprodávanější značkou zvířecího krmiva v Irsku. Specializuje se na krmiva pro psy, kočky a koně. Nabízí celou škálu krmiv, ze kterých si vybere i nejnáročnější majitel.
Krmivo Gain je vyráběno ve dvou továrnách s certifikátem kvality UFAS na jihovýchodě Irska, v oblasti obilných polí. Nejvyšší kvalita je základní filozofií firmy Gain. Firma Gain využívá nejnovějších technologií a výživových výzkumů a společně s nejlepším složením nabízí vysoce kvalitní, stálé a výživné krmivo. Firma Gain úzce spolupracuje s firmou Alltech. Firma Alltech je jednou z vůdčích společností na trhu s krmivem na světě po dobu 30 let. Tato firma je výjimečná ve výrobě, ve výzkumu a může se chlubit špičkově vybavenými laboratořemi a ručí za přesné složení a vysokou kvalitu produktů. Firma Gain byla vybrána jako oficiální irský partner na Alltech FEI světových jezdeckých hrách v Kentucky 2010.
Z ucelené řady krmiv pro koně si vybere nejen dostihový specialista, ale i rekreační jezdec. Standardem je kompletní řada bezovsových krmiv od nízko energetických po vysoce energetické. Pro koně krmené ovsem nabízíme jako vhodný doplněk balanční krmivo „Balancer“ , která koni doplní všechny potřebné minerály a vitamíny a zároveň splňuje podmínku nízké ekonomické náročnosti. Pro zlepšení trávení nabízíme Prémiovou ovesnou slámu s mátou - Gain Cool Chaff.
Pro více informací prosím navštivte naše stránky www.gaincz.eu, nebo nás kontaktujte na emailové adresy: jvondra@gaincz.eu, mvondra@gaincz.eu. Nebo ne tel. +420 608 246 020, +420 608 246 001.

Hledáme maloobchodní partnery, pro podronější informace nás prosím kontaktujte na výše uvedenné adresy.

 

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář