Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. Epizoda Výzva

5. 9. 2014

Výzva o Imunitu

V této výzvě měl každý ze soutěžících vymyslet vlastní výzvu do reálného survivora

Zde jsou návrhy soutěžících (u Skippyho sry, ale neměl jsem čas to překládat do češtiny)


Skippy

Gimbal Will you crumble under the pressure?! This giant maze will test your nerves and your communication  skills to the very max! You must manoeuvre the ball from the start point to the finish point using the pulley  system and within a limited time frame. Sounds relatively easy? There is always a catch! Your team mates using  the pulleys will be blindfolded! The rest of the team must use verbal commands to direct them and complete the  task in the quickest time! Time is ticking!

 

Odporko

Tak, túto súťaž si predstavujem ako súboj o final imunitu vo finálovej štvorke. Dá sa to prípadne samozrejme
pretvoriť na akúkoľvek individuálnu či týmovú súťaž o imunitu alebo o odmenu. Vyzerala by asi takto: Štyria
súťažiaci stoja na štartovacej čiare a před nimy sa rozprestiera jazero Mweru. Veľký Džemba strieľa z pištole a  finálová štvorka sa rozbieha smerom k jazeru. Ich prvou métou je vyzdvihnúť z Mweru štyri plátené tašky naplnené kúskami puzzle. Prvá je v diaľke 20 metrov a hĺbke 3 metre, posledná konzistente v diaľke 80 metrov a hĺbke 12 metrov. Súťažiaci si poradie v ktorom vyzdvihnú tašky možu zvoliť sami. Na brehu je zatiaľ nachystaná druhá méta súťaže, keď súťažiaci prinesie na podložku všetky kúsky puzzle, za odmenu ho čaká hostina zostavená s klasických dobrých kvalitných jedál z jedálnička kdo prežije. Na rozjazd by to bolo chápadlo z chobotnice, ďalej mŕtva tarantula, vintage živé húsenky a ako čerešnička na torte krásny skoro vyklubaný balut. Na to aby mohli súťažiaci postúpili do ďaľšej méty musia ziesť všetky tieto šmakovice a po poradí. Na ďalšej méte by súťažiaci museli rozviazať dvere do poschodovej cesty s typickou sieťkou. Prechod by bol pre súťažiacich sťažený tým že musia celú dobu ťahať na pleciach tašky s puzzle kúskami vyloveními z jazera. Prvý dvaja ktorý zvládnu túto métu postupujú do posledných dvoch mét tohoto challangu. Dvojicu čaká labyrint v bahne v ktorom sa budú musieť plaziť , ako vojaci vo filmoch s Tomom Hanksom, samozrejme stále s taškami od puzzle a nájsť cestu k štyrom kľúčom. Keď budú mať súťažiaci pozbierané všetky kľúče tak musia nájsť cestu von z bludiska a dostať sa spolu s taškami do behom do lesa k stanovišťu kde ich bude už čakať zavretá krabica s puzzle. Hráči použijú kľúče k otovreniu krabice a budú musieť poskladať puzzle na štýl ozubené kolieska (to čo ozzy prehral poslednu imunitu v SP :D). Kto prvý poskladá puzzle, uvolní sa mu sekera ktorou bude musieť presekať poleno ktoré keď sa uvoľní zdvihne sa vlajka a dotyčného pán džemba korunuje jako víťaza poslednej imunity, s možnosťou obhájiť seba vo finále prečo si zaslúži titul sole survivor

 

Kelly

Této výzvy se budou účastnit dva kmeny po 6 členech. Bude tu šest stanovišť. U prvního budete muset naskakovat na jeden konec lávky tak, abyste pomeranč, který je na druhém konci lávky, odpálili do basketbalového koše. Koš je ale docela daleko, takže pokud si budete myslet, že pomeranč letí mimo můžete naskočit na trampolínu, pomeranč za letu chytit a do koše jej ze vzduchu hodit. Jakmile se trefíte do koše, pomeranč spadne na mechanismus, který do vzduchu vymrští meloun. U druhého stanoviště bude stát další člen s toulci s tomahavky a bude muset meloun za letu zasáhnout. V tom melounu je klíč. Další člen bude stát na určeném místě s dřevěným kbelíkem v ruce a klíč bude muset za letu chytit do kbelíku. Máte však jen 10 melounů. Jestli klíč nezískáte, budete muset pro klíč jinak. Budete mít na výběr ze tří stromů, ne ně budete muset vyšplhat a pilkou přeřezat větev na které je pytlík, pokud v pytlíku klíč nebude, vracíte se a jiný ze zbylých dvou členů bude muset vyšplhat na jiný strom. Jakmile klíč získáte, odemkne klec a v ní bude muset z písku vyhrabat luk a toulec s šípy. Těmi pak budete muset ze stromu sestřelit 3 ananasy. Až je sestřelíte, hodíte je čtvrtému členovi. Ten je bude muset hodit do pyramidy z plechovek tak, aby alespoň jedna spadla do díry, která je za pyramidou. Jakmile tam jedna spadne pátý hráč ji vyndá, otevře a vyndá z ní velký nafukovací balón, který nafoukne pusou. Až to bude mít, musí přehodit síť, aby to poslední člen chytil. Když ho chytí, může ho zahodit a doběhne pro fotbalový balón. Ten si postaví na vyznačené místo a bude ho muset kopnout do malé vzdálené branky, v cestě balónu však budou nějaké zábrany. Když branku trefí, spustí se mačeta a tou bude muset zasáhnout lanko, které je 5 metrů od něho. Když lanko přesekne spustí se vlajka a kmen vyhraje imunitu.

 

Lucas

Výzvy pro jednotlivce. Je jedno pro jaký počet, ale spíš někdy blíže k finále (finálová 5 nebo tak).

Každý soutěžící bude mít svůj vlastní otočný stůl, na kterém bude 8 částí, každá s jiným úkolem. Soutěžící budou mít časový limit (například 20 minut) aby dokončili co nejvíce úkolů. Mezi soutěžícími bude stěna, takže nikdo nebude mít přehled o výsledcích ostatních. Úkoly se budou kontrolovat až po skončení limitu. Pokud soutěžící úkol dokončí nebo nebude zvládat, otočí stůl a bude pokračovat jiným úkolem.

Úkoly:

1.      Barevné puzzle: Soutěžící bude muset umístit 9 různobarevných kostek do pole 3x3 podle návodu např. červená není vedle modré, zelená se dotýká pouze dvou jiných barev, oranžová je uprostřed atp.

2.      Posouvací puzzle: Soutěžící bude muset posouvat dílky tak, aby složil nějaký obrázek (např. logo soutěže).

3.      Puzzle s dílky: Soutěžící rozváže pytlík s dílky a složí nějaký obrázek (např. mapu lokace).

4.      Osmisměrka: Soutěžící bude muset najít v osmisměrce několik slov (indicie). Slova se budou křížit a v bodě křížení budou písmenka. Z těch bude potom soutěžící muset složit tajenku, dle indicií (původně hledaných slov).

5.      Hlavolam: Soutěžící od sebe bude muset oddělit části hlavolamu.

6.      Rozdělání ohně: Soutěžící bude muset křesadlem rozdělat oheň dostatečně vysoký na to, aby přepálil provázek a uvolnil vlaječku.

7.      Sundání klíče: Soutěžící bude muset z tyček a provázků sestavit dostatečně dlouhou a silnou tyč, aby si mohl podat z držáku za sebou klíč a odemknout s ním zámek, který uvolní vlajku.

8.      Střelba prakem: Soutěžící bude muset kuličkami vystřelenými z praku zasáhnout své tři dlaždice, které potom uvolní vlajku.
Po uplynutí časového limitu se soutěžícím spočítají body. Soutěžící s nejvíce dokončenými úkoly vyhraje imunitu. V případě shody bodů se soutěžící utkají v jednom ze svých nedokončených úkolů.

 

 

BB

 

bb.jpg

Po zhodnocení jsem vybral 2 lidi, kteří měli šanci na výtězství a to byli Lucas a BB
Dále jsem tyto 2 návrhy poslal nestranému člověkovi který je zhodnotil a vybral 1 jako lepší výzvu

Tento člověk vybral Lucasův návrh, Lucas tedy vyhrává imunitu

indiimu.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:DD

Davie,5. 9. 2014 13:46

Lukas Dory bb taky odporko, to není novinka Skippy to samy Kelly.... hej dobře sem se zasamal ale nerealizovatelny :D

Bych umřel...:D

Lucas,5. 9. 2014 13:44

Ještě, že tohle je verze Online a že žádný z těch úkolů nebudeme muset absolvovat protože v některých případech bych asi umřel! :D

Gramatiku si zabil.

odporko,5. 9. 2014 13:23

Šancu na výtězství? :D Inak cg Luky :)