Jdi na obsah Jdi na menu
 


Botík Botička

16. 6. 2014

Tato střapatá opička je Dorčin nejlepší kamarád. Botíkovi je pět let. Je sebejistý. Je spokojený. Je jako Dorčin mladší bratr, mající v úctě staršího sourozence. Je roztomilý a láskyplný. Rád se Dorky drží za ruku. Je přítulný a plný optimismu. A rozhodně není rozmazlený. Bez ohledu na překážky, kterým s Dorkou musí čelit, věří, že to spolu dokážou. Jedním z Botíkových často používaných hesel je „Zvládneme to!“. Botík se rád směje. Je to ten nejlepší přítel, jakého jste kdy chtěli mít – důvěřivý a věrný. Botík se nikdy nenechá zaskočit. Probouzí se v dobré náladě, protože ví, že každý den zažije další dobrodružství. Stačí se na Botíka podívat a je vám naprosto jasné, že svou životní pouť absolvuje bez jediného škrábnutí.

 Boots je znak, kterého Dora se setkal jeden den v lese, je její nejlepší kamarádka. Je přátelský a nadšený, a obvykle nosí nic jiného, ​​než jeho milované červené boty, proto jeho jméno, boty.On je modrá se žlutým žaludku. Jeho rodiče vypadají podobně, se změnami v očích, výška, oblečení a kožešin. Boots je přítomen s Dorou na většinu svých dobrodružství, a pomáhá Dora vyřešit stopy a hádanky. On také miluje baseball a je v týmu s Dorou, jak je uvedeno v jedné epizodě. Miluje jízdu Rojopožární vů

Boty jsou sportovní a energický. Vystupuje řadu akrobatických salta, salta a kola od vozu, na cestě do místa určení. Jeho nízká hmotnost také z něj dělá snadno přenosný, i pro Dora.

Bez vedení od Dora, diváka, nebo jiného charakteru, Boots je rychlá, aby se jeho vlastní, často nebezpečné nebo mrtvý koncem, trasu. Dora často působí jako hlas rozumu.

Boty také "miluje" mnoho věcí. V jedné epizodě, on by řekl mnohokrát: "Miluji hádanky. Zavolejte mi" pane Hádanky "" nebo "Miluji ořechy, Miluju čokoládu, mám rád svůj míč, a já jsem rád, láska, láska ...". Nejdůležitější však je, boty miluje Dora a Dora ho miluje zpět, protože obojí vyjádřeno slovně a fyzicky v mnoha epizodách. Jeho oddanost a láska vždy Boots více než ochotni upustit, co dělá v tuto chvíli a dělat prostor v jeho náhodném duševní harmonogramu Dora. Kvůli ní se dokonce zabýval ve svých vlastních jednotlivých dobrodružství nápomocen diváky.

Slovník boty "je omezená, ale stále roste. Dora učí ho španělský prostřednictvím nezapomenutelných písní a frází.

Boots2Boots' Special DayDora42Prince Boots - Dora's Royal RescueBoots05slBoots03slBoots02slBoots01sl