Jdi na obsah Jdi na menu
 


REALITY TVOŘENÍ

img_20201113_161708.jpgKaždá bytost si tvoří svoji realitu, slýcháváme z různých informačních zdrojů či na jiných vzdělávacích akcích. Ne každý si však dovede představit, co takové skutečné tvoření je. Nejvíce si lidé představují pod tímto slovem nějaké umělecké dílo. Je to však velmi myslí omezená představa.
Skutečnost je ale zcela jiná. Tvoříme prakticky kdekoliv a neustále svou zaměřenou pozorností. Rozdíl je v tom, zda toto tvoření pochází z našeho chtění - ega , nebo z naší nastolené rovnováhy – ze srdce. Když se naučíme tvořit ze svého středu sami za sebe a navýšíme svoje vibrace, přichází možnost propojování s druhými stejně vyrovnanými bytostmi a výzva ke spolupráci.
Proto i my přicházíme s touto naší nově vytvořenou stránkou, kdy jsme vedeny odkrývat iluze, které jsou nám stále předkládány v mnoha formách a úrovních. Budeme předávat informace, které nám k tomuto tématu budou přicházet.
Budou to mnohdy velmi kontroverzní témata, se zakořeněnými pokřivenými energiemi, které tímto způsobem budou narovnávány a posílány do kolektivního vědomí.
Přiložený obrázek je energetická automatická kresba, která nám pomáhá odhalovat pravdu. Na tomto obrázku jsou energeticky zakresleny dvě bytosti (my dvě), každá ve své bráně a ve správném rovnovážném propojení. Toto propojení je napojeno na Zdroj a skrze nás se informace ukotvují do Země.
K této práci máme tedy vibrační oprávnění založené na o-pravdo-vosti, která je skrze nás vyzařována ven.

REALITY TVOŘENÍ

Z BOŽÍ LÁSKY STAVĚNÍ

NÁVODY NEROZDÁVÁME

SVŮJ ŽIVOT V RUKOU KAŽDÝ MÁME

INFORMACE PODÁVÁME

TAK JAK NEJLÍP UMÍME

V  LÁSCE SLOUŽÍME

SVĚTLEM ODPOVÍDÁME

 

11.11. 2020 Renata a Iva

FB: REALITY TVOŘENÍ 

http://renreika.simplesite.com/

https://www.diagnostickakresba.cz/