Jdi na obsah Jdi na menu
 


AUTORSKÉ ČLÁNKY

Příspěvky

BUMERANG SE VRACÍ

6. 2. 2023

| Rubrika: AUTORSKÉ ČLÁNKY

Po čase mého delšího ticha na sociálních sítích, bych se chtěla vyjádřit k aktuální situaci podle svého vnímání. 

 

DUCH PRAVDY OŽÍVÁ

12. 10. 2022

| Rubrika: AUTORSKÉ ČLÁNKY

Blaničtí rytíři z minulosti je stejný příměr jako Bílé Klobouky , Q,  atd. v současnosti.

Jsou to mentální myšlenkové pochody -mapy  lidí, kteří se napojují na vyšší úrovně vědomí a tím vytvářejí prostor pro příchod nových informací do hmotné reality, ke kterým jsme dříve neměli přístup skrze bariéry manipulací, které zde byly v minulosti vytvořeny.

 

VĚDOMÉ VOLBY

14. 9. 2021

| Rubrika: AUTORSKÉ ČLÁNKY

Již delší dobu pozoruji dění v naší politické kotlině a kolektivní reakce na aktuální situace. V minulosti jsem se setkávala často s názory, že politika do duchovna nepatří, anebo že volby jsou pouze pro otroky systému a nic nezmění. Postupem času jsem pochopila, že opak může být pravdou.  Každý to chápe podle svého stupně probuzení a skutečného sebe-vědomí.

 

NEVĚNUJME POZORNOST KATASTROFICKÝM SCÉNÁŘŮM

1. 7. 2021

| Rubrika: AUTORSKÉ ČLÁNKY

I neprobuzeni lidé jsou bytostí s duší. Mají tady nyní jiný plán než ti, kteří se již probudili. Není třeba je soudit, hodnotit, stále budit, protože my jejich plán neznáme.

 

STAV UVĚDOMĚNÍ

27. 6. 2021

| Rubrika: AUTORSKÉ ČLÁNKY

Jakmile dochází ke stavu uvědomění, paměť našeho buněčného těla si začíná vzpomínat na to co již prožila a co prostě ví. Otevírají se kanály, obrazy a jiné vnitřní cesty, které nám přinášejí odpovědi v přítomném okamžiku na otázky, které jsou pro nás právě aktuální. To nás posouvá do vyšších frekvencí.

 

LIDSTVO SE NEMŮŽE VZDÁT SVÉHO EVOLUČNÍHO VÝVOJE

22. 6. 2021

| Rubrika: AUTORSKÉ ČLÁNKY

Ocitáme se v situaci, kdy se naše ustanovené soudy sice staví za naše práva, ústavu a pozemské zákony, ale většina lidí stále i přesto respektuje (nezákonná) nařízení vlády – tedy instituce systému, který na sebe převzal odpovědnost za druhé, ale zároveň vyžaduje následování a poslušnost.

 

Opravdu všichni chtějí změnu k lepšímu?

16. 6. 2021

| Rubrika: AUTORSKÉ ČLÁNKY

Lidé nestojí o pravdu ani o změnu, pokud stále trvají na svých domnělých jistotách a přesvědčeních. Jak vidíme, tak mnohým vyhovuje fňukání a chlácholeni  v jejich lžích a představách, které jim z nějakého důvodu vyhovují. Většinou je to jejich ego, které vymýšlí racionální důvody, kterým si svoje chování omlouvají.

 

JAK DLOUHO JEŠTĚ...

6. 3. 2021

| Rubrika: AUTORSKÉ ČLÁNKY

Takže opusťte nářky a čtení zpráv na internetu a pozorujte vše, co přichází do Vašeho života na pomoc Vašemu růstu. Může to být záležitost okamžiku, kdy pochopíte víc, než za celý život… Nejdůležitější je to co sami opravdu žijete...

Cesta k naplnění našeho nejvyššího potencionálu je volná. Záleží jen na každém z nás, jak s tímto již vytvořeným energetickým prostorem a podporou naloží ku prospěchu nejen svému, ale všeho a všech.

To je také pro každého odpověď na otázku “Jak dlouho ještě?“

Tak dlouho, než si to každý jeden z Nás dovolí sám ...

 Renata Xanté

 

SYSTÉMY SE HROUTÍ

19. 2. 2021

| Rubrika: AUTORSKÉ ČLÁNKY

Když používáme nyní metody, nástroje, berličky a zkratky, které nám dříve pomáhaly, nyní způsobují opačný efekt. Místo toho, abyste šli vibračně nahoru, při používání těchto systémů jdete s vibracemi dolů. Zvyšuje se tím též ego, místo toho, aby se rozpouštělo. Třídí  a odděluje se kvalita od kvantity, rozdělují se reality. 

 

SPASITELÉ

13. 2. 2021

| Rubrika: AUTORSKÉ ČLÁNKY

5D není ráj, ale jsou to dveře, ze kterých se může vydat každá duše Domů - do své vesmírné domoviny, nebo se vrátit do dalšího inkarnačního kola ve 3D. Můžeme též říci, že 5D je Brána Smrti a Znovuzrození.