Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čas her (Playing time)

25. 12. 2018

Ráda bych v tomto kratičkém článku představila mnou vytvořené autorské zvířátko - Makkachin - společně s jejím páníčkem - Viktorem.

Viktor je 1/3 BJD, jedná se o hybridní BJD panenku, hlava je od společnosti Mystic Kids (model Qingchen Fox) v pink skinu a tělo je 61 cm klučičí tělo od společnosti Miro Doll v normal skinu - pink.

Face up je mé dílo (fotku z blízka bohužel dosud nemám) a je volně inspirován postavou Viktora Nikiforova a vlastní jej má sestra, panáček má částečný body blush (pokud Vás zajímá víc fotografií této panenky, naleznete je zde). 

Oblečení - tedy mikina a papučky jsou mým dílem a byly dárkem k narozeninám (samozřejmě pro mou sestru). Mikina je ušita z krémového plátna (zadní část, přední část, vsadka rukávů a podšití kapuce) a vepředu má našitou hnědou hebkou látku, na níž jsou "vkresleny" stopy psích tlapek. Kapuce s ušima, rukávy a papuče jsou ušity z hnědé umělé kožešiny ("beránka"), stejné, z níž je vyrobena Makkachin. Mikina se zapíná vepředu na háčky a očka, kapuce se pod bradou váže na stužku. Papučky jsou vycpány izolací pod plovoucí podlahy, jako čumáček a očka jsem použila knoflíky a jazýček je vyroben z růžové bavlněné látky. 

 

Zde fotky papuček:

 

botky-01.jpg botky-02.jpg

 

botky-03.jpg botky-04.jpg

 

A zde již páníček s "pejskou": 

 

playing-time-01.jpg playing-time-02.jpg

 

playing-time-03.jpg playing-time-04.jpg

 

playing-time-05.jpg