Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tvorba pro BJD 1

13. 8. 2014

 Vzhledem k tomu, že poslední dobou stále někde pobíhám, tamhle něco přišiju, tuhle něco nafotím, tam něco naťukám do klávesnice, jsem si až teď uvědomila, že jsem vám ještě nestihla představit Riëla (on se tedy ostatně jmenuje trochu jinak, ale protože se již pracuje na nápravě vzniklého stavu, brzy si to budete moci přečíst sami J). Nicméně vám teď mohu alespoň (také díky jisté aktivní tvorbě své drahé sestřičky, ale od teď už o ní budu - na její výslovné přání - psát jen jako o Hellkatii), představit jednu z Riëlových velkých zálib - čtení. A o tom, že je to velká záliba svědčí i fakt, jak často ho nacházím někde s knížkou; například onehdy navečer:

riel-srpen-01.jpg

A druhý den v brzkém odpoledni:

 

riel-srpen-02.jpg

a tentýž den o něco později:

 

riel-srpen-03.jpg

a ještě později:

 

riel-srpen-04.jpg

"Ehmm... Riëli?"

riel-srpen-05.jpg

R: "Ano?"

riel-srpen-06.jpg

"Co si to pořád čteš?"

 

riel-srpen-07.jpg

"Valaquenta... Hmm... Ty umíš quenijsky?"

R: "To se musíš ptát...?!"

"Ne, já - samozřejmě, že to vím, jen mě to teď trochu zaskočilo..." (přednáška na téma "Lidé" se pro tentokráte naštěstí nekonala)

 

riel-srpen-08.jpg

R: "Co potřebuješ?"

"Potřebovala bych si nafotit jeden doplněk, vlastně je to taky knížka; mohl bys...?"

R: "Samozřejmě."

riel-srpen-09.jpg

Ano - pro znalé - vidíte správně - ten doplněk je skutečně death note (zápisník smrti) - a ne - skutečně se nechystám udělat z Riëla Kiru, zápisník bude ve vlastnictví budoucí očekávané doll.

 

riel-srpen-10.jpg

 

riel-srpen-11.jpg

"Děkuji za spolupráci Riëli."

R: "Nemáš zač."

 

riel-srpen-12.jpg

Ještě jsem ani nestihla složit stativ a kde jsem Riëla našla? Ano, správně - opět s knížkou :

riel-srpen-13.jpg

A abych uvedla vše na pravou míru - tou tvorbou jsou samozřejmě zde odprezentované knížky - tedy Valaquenta (patřící Riëlovi) a Death note (na svého majitele zatím čeká); obojí je dílem Hellkatie (tímto jí patří můj dík ). 

 

  A málem bych zapomněla - u Riëla se vlastně udála ještě jedna změna, nicméně z fotek moc patrná není - dostal (konečně) řasy. Zde první pokus (a Riëlova nová očka):

 

riel-rasy-02.jpg

Řasy jsem nicméně odstranila - vypadaly sice tak, jak jsem chtěla, nicméně při focení dělaly neplechu (očka vypadala strašně tmavá a ani blesk, ani odrazky a ani nasvícení nic nezmohly); zde tedy druhý a finální pokus (a také původní očka):

riel-rasy.jpg