Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. 11. 2021

Rodinné odpoledne na Amfíku

Jelikož se naše sdružení rozrostlo o dvě malé členky, zjistili jsme, že v okolí není zrovna moc akcí pro rodiny s dětmi. Na Amfíku Bukovina byl poslední volný prázdninový termín. Hned jsme si ho zamluvili a připravili tak pro Vás první ročník rodinného odpoledne, které se uskutečnilo 29. 8. 2021.

Děti se mohly těšit na žonglérskou dvojici „Dva v kruhu“, kteří si pro děti připravili nejen skvělé a vtipné vystoupení, ale i workshop, kde děti seznámily s pomůckami pro žonglování a naučily je základní techniku. Děti si to náramně užívaly. Dalším vystupujícím byl kouzelník Michal Ondřej, který ohromil nejen děti, ale i nás pořadatele, když se z novin staly rázem tisícovky. 

Kromě shlédnutí vystoupení se děti mohly na jeden den stát tygrem, motýlem či vílou, a to jenom díky malování na obličej od Niky Hauerlandové.

Nemohlo chybět také občerstvení: výborná palačinka s nutelou, marmeládou nebo povidly. Osvěžení chutným ovocem z naší zahrádky nebo tradičním parkem v rohlíku, který nemůže na žádné akci pro děti chybět. Rodiče uvítali točenou Plzeň či vychlazené Mojito.

Velmi nás překvapilo, kolik rodin s dětmi se naší akce zúčastnilo. Jsme za to velmi rádi, že přišly na jiné myšlenky v této nelehké době.