Jdi na obsah Jdi na menu
 


Flyball - Letňany 12.04.07

13. 4. 2007

Ve čtvrtek jsme byli opět v Letňenech na flyballu. Nejdřív jsme ale jeli na Palmovku, vyzvednout Petru s Maxem. MHD se tam totiž strašně špatně dostává a když to máme kousek, proč bychom je nevzali. Kasíkova panička je totiž chorá, takže je nemohla vzít autem od nich.

Tentokrát bylo trošku míň pejsků (nebo mi to tak aspoň přišlo), takže jsem i čekal kratší dobu. Po odbězích se začalo na nejvyšší šprušli - jeden pejsek, pak se šlo na čtvrtou příčku a tam jsem byl i já. Alena nám to totiž všem minule bez oznámení o jednu zvedla, takže jsem už běhal na čtvrtou. Panička na to koukala na fotkách a přišlo jí, že je to nějak vysoko a že ta třetí je o patro níž.:-) Ale neměl jsem s tím sebemenší problém. Míla na začátku říkala, že se na mě chce podívat, protože bych už možná mohl pomalu přecházet na box. Takže když jsem šel na první běh na shoot, přišly se s Dianou podívat. No, co vám budu povídat, předváděl jsem se, jak jsem jen mohl, ale zcela jinak, než se po mě chtělo. Míček jsem furt pouštěl, ani neběžel k paničce, při druhém jsem naběh na shoot a nakukoval přes vrchní stranu za něj, jestli tam není lepší tenisák než ten, co je na desce. No, ostuda!!! Tak holky šly zase trénovat na svojí dráhu a já měl svůj poslední běh, který jsem zvládnul skvěle. Krásně jsem si vzal míček a proběh překážky za paničkou. Ještě se totiž trošku stydím, takže diváky moc nechci.:-))) Ale Diana se stejně koukala, takže viděla, že mi to jde. Pak jsem měl pauzu, než si odběhají ostatní pejskové, takže jsem byl připnut ke stromu, dostal napít a žvejkal si balónek. Už mám na kontě dva tenisáky. Prostě je rozpůlim.:-)

Druhé běhy byly už o moc lepčejší, to jsem fakt běhal naprosto krásně (a to jsem už běhal i na 5 šprušli). Při jednom, když jsem ze shootu vyběhl moc do strany, jsem se dokonce i nasměroval na první překážku, kterou už jsem měl skoro za sebou a krásně jí proběh. Jsem prostě šikulka.:-))) Takže možná už příští týden zkusíme boxík!!! Určo podám zprávu. Tentokrát nemám fotečky, panička sice vzala foťák, ale ani ho nevyndala, neměl nás ani pořádně kdo natočit a nafotit, ale příště už něco spácháme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář