Jdi na obsah Jdi na menu

*****HOKEJ, VÝKLADNÍ SKŘÍŇ MĚSTA ZLÍNA*****

Jaroslav Stuchlík st.: "Je pěkné, když má klub svou paměť a je na svou historii hrdý.“

SK Baťa Zlín 1928-1945.jpgSokol Botostroj Zlín 1948-49.jpg

ZK Baťa Zlín 1945-1948.jpg

Sokol Svit Gottwaldov 1949-1952.jpgSpartak a Jiskra Gottwaldov 1952-1958.jpg

TJ Gottwaldov 1958-1990.jpg

SK Zlín, AC ZPS Zlín 1990-1997.jpg

HC ZPS Barum Zlín 1997-1999.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Hamé 2002-2007.jpg

HC RI Okna Zlín 2007-2009.jpg

 


 
Rok utekl jako voda a již tu máme druhé výročí těchto webových stránek zabývající se historií i současností zlínského hokeje. Přes ten rok, přesně 355 dní se změnilo mnohé. Jaké změny nastaly, komu je potřeba poděkovat, jaká je budoucnost webu a v neposlední řadě hlasy některých osobností, kteří více či méně navštěvují tyto stránky, aniž by jste o tom Vy čtenáři věděli.
 
Především se změnila grafika webu. Z klasického náhledu se stal více atraktivní, přestože stále mnoho z vás by uvítalo úplný odchod z estranek. Kladete mi mnoho dotazů, proč zde zůstávám. Odpověď je velmi prostá a jednoduchá. Skutečně se mi nechce nikam stěhovat ty tuny a hordy materiálů (rozhovorů, profilů, fotek, atd) Když už jsem to dostal na určitou úroveň, proč to teď rušit? Jsem rád, že web funguje, jak má a to je pro mě ze všeho nejdůležitější. Nyní už nemusím nic budovat, pouze aktualizovat a zdokonalovat, což je daleko příjemnější a zajímavější práce, než stavět hrubé základy.
 
Přibyly také rubriky a fotogalerie. Jelikož je na webu stále mnoho místa, snažím se neustále něco vymýšlet, aby jste stále měli co nejvíce důvodů se na web vracet. Těm, co rádi skládáte puzzle, mohu slíbit, že až bude chvilka, objeví se zde nové obrázky.
 
Od některých z Vás jsem také kritizován, že se v článcích objevují pravopisné, stylistické chyby, či překlepy. Ano, uznávám, že by se to nemělo stávat, nebo v co nejmenší míře, ovšem na moji obranu chci podotknout, že za mnou už není nikdo, kdo by článek upravil, zeditoval, či jinak učesal. Mám možnost vidět, jak to funguje v deníku. Tam si jeden článek přečte x lidí, než se objeví v novinách. Já jsem na to momentálně sám, proto mně prosím omluvte, či upozorněte na nedostatky. I já jsem člověk a ten, jak je známo, je tvor omylný. Jestliže vezmete v úvahu, že například reportům, nebo pozápasovým ohlasům, usedám někdy kolem cca 20:30 večer. Člověk už je unavený z celého dne, ráno navíc vstává do práce, už se vidí v posteli a já pro vás mnohdy do půlnoci skládám článek. 1-2 si ho po sobě přečtu, hodím na oba weby (hfczlin.cz i daan.estranky.cz), doplním fotky a jdu spát. Ne, nesnažím si zde dělat alibi, pouze poukazuji, že to není tak jednoduché, jak si někteří z Vás myslí. Myslet a říkat si samozřejmě můžete co chcete, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete udělat. Jak tvrdím, chválu i kritiku beru s rezervou, nejdůležitější je pocit můj vlastní…
 
Spolupráce se Zlínským deníkem funguje i nadále. Ale po několika článcích, jenž se objevily ve výtiscích říkat, že místo mám jisté, je nesmysl. Pořád je třeba tvrdě pracovat. Ono se to doufám obrátí na mojí stranu.

 PODĚKOVAT bych chtěl všem, jenž mi jakýkoliv způsobem pomáhají obohacovat jak web, tak i moji sbírku.

Ešli, za vlaječku a další várku novinových článků,
Jakube Malovaný, tobě za velkou sbírku zlínských bully a novinových článků, jenž jsi mi poskytl k odkoupení,
Paní Okálové, za propůjčené fotky Vašeho syna Zdeňi,
Panu Vodákovi, jelikož mi svěřil svůj veškerý historický materiál. Věřte, daří se mu dobře. A také za ten retro dres, k tomu již skutečně není co dodat…
Panu a paní Jenáčkové, za fotografie Vašich synů,
A také Azikovi, Honzovi Koprovi a Casperovi za veškerou pomoc s fotografiemi,
Deffymu za veškerou spolupráci,
A v neposlední řadě také přítelkyni Ajce, za trpělivost, jelikož to semnou nemá mnohdy vůbec jednoduché…
 
Jelikož mi čas od času přijde pozitivní hodnocení od Vás fanoušků, někdy s překvapením zjistím, že mi napsal i hokejista. Jako například Karel Rachůnek ještě při angažmá v New Jersey Devils. Ku příležitosti druhého výročí zde přináším některé ohlasy.
 
Zdeněk Venera: „S vašimi stránkámi jsem se dostal poprvé do styku při našem osobním setkání na fotbalovém turnaji v Mutěnicích. Nejvíce se mi líbí nadšení a pečlivost autora zabývat se hokejem podrobně a do všech detailů. Ovšem vzhledem k tomu, že současně existují ještě stránky fanclubu a HC RI Okna, dochází k určité duplicitě. Mám časově hodně nabitý program, takže sledovat aktivně všechny troje stránky je pro mě nemožné a z pochopitelných důvodů jsou mojí prioritou oficiální klubové stránky.“
 
Zdeněk Okál ml.: "Dozvěděl jsem se o nich od majitele stránek, když jsem měl tu čest s ním hovořit. Myslím, že tento web přiblíží hokejové fandy nejen k hráčům, ale i přímo k ledu a do kabiny. Dovolím si tvrdit, že tento web je naprosto dokonalý. Když prohlížím na internetu novinky a zajímavosti na internetu, zabrousím i na Dáánův web. Do nového roku bych ti chtěl popřát hodně reportérských úlovků.
 
Karel Rachůnek: „Čau. Viděl jsem na netu tvé stránky!!! Vybornééééé... To má fakt úroveň.“

 

Za originálem jdou všichni, za kopií se nikdo ani neohlédne!

Celková návštěvnost: 44488 návštěvníků

průměrná návštěvnost za den: 63,89 návštěvníků 
největší denní návštěva: 6.9. 2007 - 699 návštěvníků, 12.3.2008 - 208 návštěvníků
celkem zveřejněných příspěvků: 478 příspěvků
obsazená paměť: 2022 MB (39 % z 5120 MB)
počet zveřejněných fotografií: 2195 fotografií v 18 galeriích      

( statistiky ukončeny 7.1.2008 23:37 )

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nic

(Jan Pavel, 26. 2. 2014 21:00)

Nice! I just got a Minecraft card code for FREE! :D http://freeminecraftgiftcode.net

juu

(ajka, 6. 2. 2010 23:02)

HELE maš to moccinky luxus,ty estranky.cz

gratulace k výročí

(šturi, 13. 1. 2009 19:13)

Dááne-kolego už je to tolik let co jsi s tím začal? No hlavně přeji všechno nejlepší a ať se tobě i stránkám daří v dalším vývoji.

Díky chlapi

(Dáán, 13. 1. 2009 10:26)

Oběma moc děkuju! Snad to půjde alespoň tak dobře, jako doteď...

Colombo: Zkoušej pořád, jednou to třeba vyjde, ale víš moc dobře, jak jsem na tom časově. Nevím, jak bych stíhal ještě skenovat. Tobě jsem zapomněl poděkovat za to DVD, snad se moc nezlobíš..:-(já věděl že na někoho zapomenu. :-)

Gratulace

(Colombo, 11. 1. 2009 23:31)

Ahoj Dááne, gratuluju a přeju hodně úspěchů do další práce. Jo a stále ještě mám pro Tebe nabídku spolupráce s matrošy na HDD. :) Ale je mi jasné, že stejně dostanu košem. :) Musím to však zkoušet, dokola a dokola.... Měj se.

Gratulace

(Zaorik, 11. 1. 2009 21:26)

Dááne gratuluji k výročí tvojich stránek a at se jim daří dále ale at se darí tobě i tvým pratelům:-)