Jdi na obsah Jdi na menu

*****HOKEJ, VÝKLADNÍ SKŘÍŇ MĚSTA ZLÍNA*****

Jaroslav Stuchlík st.: "Je pěkné, když má klub svou paměť a je na svou historii hrdý.“

SK Baťa Zlín 1928-1945.jpgSokol Botostroj Zlín 1948-49.jpg

ZK Baťa Zlín 1945-1948.jpg

Sokol Svit Gottwaldov 1949-1952.jpgSpartak a Jiskra Gottwaldov 1952-1958.jpg

TJ Gottwaldov 1958-1990.jpg

SK Zlín, AC ZPS Zlín 1990-1997.jpg

HC ZPS Barum Zlín 1997-1999.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Hamé 2002-2007.jpg

HC RI Okna Zlín 2007-2009.jpg

 


ObrazekJak již jste si všimli, na webu se událo několik novinek, které jistě zase obohatily tento web a všem jsem tím dal jasný signál, že i nadále web věnovaný výhradně zlínskému hokeji se nadále vyvíjí směrem kupředu. Článek věnovaný všem návštěvníkům a čtenářům webových stránek daan.estranky.cz by měl poodkrýt mé plány do dalších měsíců.

REKLAMNÍ BANNERY

Prezentace a reklama je dnes nejdůležitějším aspektem k vývoji nejen webových stránek, ale vůbec všech subjektů a firem, které chtějí být viděny a vnímány veřejností.  Po reklamní kampaňi s letáčky, které jste obdrželi po zakoupení zlínského bully se i na webu dějí "manévry" v podobě umisťování ikonek a bannerů jiných webů. Říká se tomu "výměnný reklamní systém" Po přechodu do cenového KOMERČNÍHO programu  na estrankách jsem získal i tuto možnost a bylo by mojí chybou ji nevyužít. Všichni kteří by měli zájem tímto způsobem spolupracovat, nechť mě kontaktují a neměl by být problém se na podmínkách domluvit.

SOUTĚŽ  

Již delší dobu nosím v hlavě soutěž pro všechny návtěvníky webu. Avšak momentálně prozradím jen, že by se jednalo nejen o vědomostní otázky, ale i dovednostní soutěž. Vše by se bodovalo a první tři nejlépe umístění by získali diplomy podobného rázu, jako vítězové o zlínskou legendu století a nějaké dárečky. Později se dozvíte víc!

PŘESTAVBA FOTOGALERIE HISTORIE  

Jak již víte, momentálně není k dispozici fotogaelerie HISTORIE, jelikož je v přestavbě a v nejbližší době by měla být opětovně spuštěna.

FANS ŽIVOTOPIS

Společně se zveřejněním mého fans životopisu byla vložena i malá anketka, kde jste se měli nezávazně vyjádřit, zda i Vy by jste měli zájem ostatním návštěvníkům webu napsat, jak vypadá Váš FANS ŽIVOTOPIS. Anketa dopadla dobře a hned 7 z Vás by bylo ochotných ho napsat. Další 4 si to měli rozmyslet. Tudíž, máte-li zájem, podělte se s náma o Vaši minulost fanouška a napište nějaký zajímavý článek, který bude následně zveřejněn. Pokud by Vás bylo více, byla by spuštěna i nová rubrika FANS ŽIVOTOPIS. Tak DO TOHO!

www.daan.estranky.cz                                                                     Dáán

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Chcete videt více o hokeji

(Vaše stranky extraliga1liga, 27. 3. 2008 16:17)

jestlize se chcete dozvedet o hokeji vice nez vite zadejte do vyhledavace extraliga1liga.estranky.cz