Jdi na obsah Jdi na menu

*****HOKEJ, VÝKLADNÍ SKŘÍŇ MĚSTA ZLÍNA*****

Jaroslav Stuchlík st.: "Je pěkné, když má klub svou paměť a je na svou historii hrdý.“

SK Baťa Zlín 1928-1945.jpgSokol Botostroj Zlín 1948-49.jpg

ZK Baťa Zlín 1945-1948.jpg

Sokol Svit Gottwaldov 1949-1952.jpgSpartak a Jiskra Gottwaldov 1952-1958.jpg

TJ Gottwaldov 1958-1990.jpg

SK Zlín, AC ZPS Zlín 1990-1997.jpg

HC ZPS Barum Zlín 1997-1999.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Hamé 2002-2007.jpg

HC RI Okna Zlín 2007-2009.jpg

 


Přezdívka: LečigouObrazek

e-mail: lecigou@centrum.cz

icq: 227- 846 - 384

zájmy: sport všeobecně, aktivně i pasivně, ale hlavně fandovství, ať už zlínským Ševcům, či Liverpoolským The Reds. No a samozřejmě fandím i každému zápolení našich národních reprezentací.. Potom se zajímám o zdravotnictví a kulturu. Ale mým největším zájmem je má přítelkyně, se kterou trávím většinu svého volného času.

jídlo: No tak u mě to je vcelku jednoduché, moje trávící ústrojí je schopno strávit úplně všechno, jediné co nevyhledávám jsou rajčátka a hříbky.

pití: To záleží na několika faktorech, na náladě, společnosti ve které mám pít, místě a zdravotním stavu (když zrovna beru antibiotika, tak jen nealko, i když, mám již odzkoušeno, že s lékama máte opičku jedna dvě ). Chutná mě vše, z nealko Kofola - alofog  a z alkoholických nápojů to je hlavně pivo a whisky.

 

Obrazeksbírky: jo tak těch je víc něž dost, když jsem byl menší, tak jsem sbíral známky, mám je neustálé, ale už se na ně jen práší. Hokejových kartiček, mám několik tisíc, za zmínku stojí, přes šestset kousků čítající sbírka kartiček Montrealu Canadiens, taktéž několik stovek čítající sbírka New jersey devils, no a potom mám celou sbírku kartiček Pro set z roku 1991 je jich 605. Mám i sbírku dresů ať už fotbalových či hokejových, najde se tam i pár šál.

oblíbená hudba, zpěvák/ zpěvačka: tak moje uši pojmou hodně rozsáhlé spektrum hudby, poslechnu si naprosto všechno, tady je jen krátký výčet: Robbie Williams, Roxette, The Corrs, Lucie, Kabát, Chinaski, Era, Lyra, The Beatles, Queen, písničky z pohádek (Nesmrtelná teta, Princové jsou na draka, O princezně, která ráčkovala, Princezna koloběžka první, Princezna ze mlejna, atd), Soudntracky a všelijaké další tóny . Jediné co nemusím je dechovka, to opravdu nevyhledávám!!!

nejoblíbenější hokejista/é Jej tak těch je spousty, zlínští nebo ti co ve Zlíně působili jsou tito: Roman Meluzín - ten mezi všemi vyčnívá, Martin Erat - Špenát je na druhém místě, Roman Hamrlík, Karel Rachůnek, Petr Kaňkovský, Petr Čajánek, Stano Medřík, Michal Mařík, Peter Barinka, Martin Altrichter, Petr Macholda, Miroslav Blaťák, Miroslav Okál, Martin Záhorovský určitě jsou na někoho ještě pozapomněl tak připojuji … . No a mezí mé oblíbence mimo zlínské patří: Martin Procházka, Patrik Eliáš, Jaromír Jágr, Martin Ručínský, David Výborný, Aleš Hemský, už nehrající Richard Šmehlík. A je jich ještě velká spousta. Cizí je jen jeden: SAKU KOIVU

nejoblíbenější klub/y

hokejové: HC RI okna Zlín - Ševci, HK Dukla Trenčín a Montreal CanadienObrazeks

fotbalové: FC Tescoma Zlín, FC Liverpool, FC Middlesbrough, Barcelona FC, FC Derby County, Parma, Monaco AS

NEJneoblíbenější hráč/i: Dopita, Čechmánek, Hanzlík, Ivan, Žábka, Branda,

NEJneoblíbenější klub/y:Vsetín - protože prostě Vsetín, o tom že je mým nejneoblíbenějším klubem rozhodl Dopita s Čechmánkem a také to, že nás dvakrát porazili ve finále PO, a jednou ve čtvrtfinále. Litvínov a to proto, že jeho hokej připomíná jatka. Nejsmutnější na tom je, že mají ve svém středu spoustu kvalitních a kombinačních hráčů, jmenuji toho největšího Robert Reichel.

největší hokejový zážitek: Jej tak Ty jsou tři. První a ten největší je vítězství Zlínských hokejistů ve finále PO v sezóně 2003/2004 nad Slávií, celkem 4:1 na zápasy. Druhým je první vítězství Českých (Moravských, Slezských a Českých) hokejistů na 60. hokejovém MS ve Vídni. Ve finále porazili Kanadu 4:2, vítězný gól dal dvě minuty před koncem Martin Procházka. A třetí je Vítězství naší reprezentace na olympijských hrách v Japonském NAGANU v roce 1998, finále s Ruském 1:0, Svoboda góóóóóóóóóól!!!

nejoblíbenější chorál - pokřik: No tak ten Zlínský je Naši hoši od Dřevnice a Zapadá slunéééčko. Cizí je jen jeden:

LiverpoolFC - You`ll neverwalk alone

When you walk through a storm,

Hold your head up high,

And don't be afraid of the dark,

At the end of a storm, there's a golden sky,

And the sweet silver song of a lark.

Walk on through the wind,

Walk on through the rain,

Though your dreams be tossed and blown...

Walk on, walk on, with hope in your heart,

And you'll never walk alone,

You'll never walk alone...

Walk on, walk on, with hope in your heart,

And you'll never walk alone,

You'll never walk alone...

You'll never walk alone...

názor na Martina Erata: No tak Špenát, neboli Martin Erat je velmi kvalitní hráč, řekl bych, že je to hráč světové extra třídy, pozorněji jsem ho začal sledovat již od sezóny 2003/2004 ve které se poprvé prosadil výrazněji v NHL. Sezonu po sezóně pevněji upevňoval své místo v nabité sestavě Predátorů za Nashvillu. V této sezóně se stal jednou z opor svého týmů. A to nejen svou vysokou produktivitou, ale také smrtící střelbou, rychlými a nečekanými kličkami a největší jeho předností je až nadpozemská rychlost, kterou dovede vyvinout na bruslích! Tak jak vyčnívá na ledě s hokejkou, vyčnívá i v soukromý, je to velice rozumný člověk s VELKÝM Č. Získal si mě také svým přístupem k České reprezentaci, který je příkladný, řekl bych, že srovnatelný s přístupem největšího Českého patriota, Petra Čajánka.

aktivním fanouškem jsem od roku: Toto je velmi složité protože, hokej jsem začal sledovat v televizi a to přenosy z malebného francouzského městečku Albertville v roce 1992. Tam naši hokejisté získali bronzové medaile. Aktivitu jako takovou jsem projevil až o rok později v sezóně 1993 - 1994 jsem začal poprvé chodit na zimní stadion Luďka Čajky ve Zlíně. Viděl jsem i drtivé vítězství Sparty na našem stadionu 10:0. A na Čajka arénu chodím až do dnes. To je vše přátelé. Tádydádydádydáááá

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář