Jdi na obsah Jdi na menu
 


elfí show.

Vítejte v elfí show! Dnešními hosty jsou skřet Lurc, elf Talen a jeho bratranec Hotaka. To mě přivádí hned k první otázce.. Vy jste bratranci, že? Tak jak je možný, Talene, že ty jsi šedý elf a tvůj bratranec je světlý elf? Talen odpoví: ..No, pane moderátore, to bude asi tím, že moje máma byla sestra Hotakova otce. Moderátor řekne: Máme tu ale i třetího hosta, zeptáme se ho, proč chce zničit elfí svět. Z bezpečnostních důvodů ho máme v tygří kleci z myrthilu, wow! Nedivte se, je to zlý skřet. Ale ne, mladý host nám tu právě v přímým přenosu omdlel! Polijte ho vodou. Hotaka ale řekne: Můžu se vmísit? Můj malý bratránek je slabá povaha, bojí se skřetů.. Talen řekne: Zapomněl jsi dodat, že to mám po mámě..
Rozzuřený skřet křičí: Hernajs, pusťte mě ven! Chci pobít nějaký elfy! Modrátor: Ochranka! Odveďte pana Lurce pryč nebo se neudržim a jestli mi selže meč, tak mu urazim hlavu botou *pryč     
Hotaka řekne: Ticho! Otočí se k moderátorovi a řekne: Nechtějte vědět, kolikrát jsem už tenhle magnet na problémy musel zachraňovat.. Modrátor odpoví: Právě jsem se chtěl zeptat..
Hotaka řekne: ..tolikrát, že už to ani sám nespočítám, pořád leze někam kde nemá co dělat.. Tuhle jsem se dozvěděl, že vlezl do hořícího domu.. Talen řekne: Jo, ale nemohl jsem přece nechat shořet poslední posvátný svitek o původu dračích ořů; ten svitek napsal muj táta s dědou toho strážce a já jsem jeho i ten svitek zachránil..     
To byli naši hosti, elfští bratranci, kteří se mají rádi a občas se hádají, a jeden proradný skřet, otrava jeden. Právě jsem se dozvěděl, že před začátkem show urazil našeho mladého hosta, jdu mu tedy useknout  tu jeho hlavu, a než se vrátím, tady je ukázka z dalšího dílu elfské show. "Ty jsi teda číslo Legolasi." řekl Gimli." Ty jsi teda číslo, klidně jsi vytáhl alespoň 10 šípů a skolik obřího slona!" A Legolas se jen usměje: " A ty jsi mi na to řekl, že se to počítá jen jako jeden." Dozvíte se tedy v dalším díle naší show něco o přátelství. Pozvu sem prince elfů Legolase a trpaslíka Gimliho,a společně si zavzpomínáme na pár bitev.   
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

příbjehy

(, 19. 9. 2014 16:17)

sem zvjedavá jak se bude líbyt tohle