Jdi na obsah Jdi na menu

Podzim 2015 očima trenérů

Tento  fotbalový rok byl pro Ředice úspěšný. Po dlouhých letech postup do I B třídy a v něm po podzimu 5. místo s 22 body, které hodnotíme kladně.
Začátek soutěže nám nevyšel úplně podle představ a po třech kolech jsme neměli ani bod. Z toho jsme hráli dvakrát doma.  I když máme zkušené mužstvo, chvilku nám trvalo než jsme přeřadili na B třídní úroveň. Zvykali jsme si na důraz, vyšší rychlost a někdy vázla i herní disciplína. Nikdo nás nějak zvlášť nepřehrával, mužstva jsou dost vyrovnaná, v zápasech záleží  skutečně na maličkostech a vyhrajete nebo prohrajete. Až na Dobříkov , který je jinde. První tři body jsme získali v Cerekvici, kde jsme hlavně první poločas hráli dobře. Tam jsme nastartovali sérii čtyř výher.
 Přišla sice porážka od Dobříkova, ale pokračovalo se v pohodě dál a udělali dalších sedm bodů. Pak jsme prohráli v Nasavrkách, kde jsme hlavně druhý poločas nehráli dobře. Vše se vynahradilo poslední zápas doma proti Proseči. Kdy jsme po dobrém výkonu zvítězili a udělali příjemnou tečku za podzimem. Dobré zápasy jsme odehráli v Cerekvici, Chroustovicích , Stolanech a doma s Prosečí. Špatné ve Srubech a v Nasavrkách. Bylo také znát, že osa týmu chodila trénovat, hráčů bylo dost a mohli jsme si dovolit se sestavou i míchat. Asi největší problém nám nastal, když se nám po třech kolech zranili oba brankáři, ale přivedli jsme dva nové a jeli dál. Věřím, že přes zimu dobře potrénujeme a kádr ještě  doplníme. Protože jara bývají těžká. Na závěr bych chtěl poděkovat hráčům, fanouškům a hlavně  vedení i lidem kteří v Ředicích fotbalu pomáhají je s nimi bezvadná spolupráce a vlastně nám splní co nám na očích vidí.

Statistika: 

Na podzim jsme získali celkem 22 bodů .

 Ze 13-ti zápasů jsme jich 7 vyhráli, 1 remizovali a 5 prohráli.
 Skóre 27:21   
 Z  6 zápasů doma  jsme získali  9  bodů. Skóre 13:12
 Ze 7 zápasů venku jsme získali 13  bodů. Skóre  14:9
 
Střelci branek : Dědič 9, Skalický  5, Dujsík 3, Březina 3, Hrubý 2, Machatý M., Kopa, Zeman, Černý, Valenta  po 1
 
Celkem jsme dostali 22 ŽK a 1 ČK
Kopa 4,  Drábek 3, Dědič 3, Valenta 2, Zeman 2, Šedivka 2, Dujsík 2, Horyna 2, Březina 1, Šolta 1 .ČK Drábek
 
Ve 13 zápasech trenér postavil celkem 24 hráčů z toho 5 brankářů.
Nastoupili : Skalický 13, Dědič 13, Březina 13, Kopa 12, Černý 11, Hrubý 11, Valenta 11, Horyna 11, Zeman 11, Šolta 10, Kovařík 8 ,Jílek 7, Horáček 7, Machatý M. 6, Šedivka 6, Dujsík  5 , Drábek 4, Andrýs 3, Holoubek 3, Kopecký 1, Kysela 1, Petera 1, Procházka 1 , Pýcha 1
 
 Na jaře na nás přišlo 1800 diváků. Z toho 790 doma a 1010 venku.
 Moc DĚKUJEME!!!!!!!!!!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář