Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁCHOD: FINÁLOVÉ KOLO MISTROVSTVÍ ČR V MAŽORETKOVÉM SPORTU IFMS

6. 6. 2015

finale-mcr-nachod-2015-2.jpgVelké finále 22. ročníku Mistrovství České republiky v mažoretkovém sportu pod IFMS pro kategorii 2 baton sólo proběhlo 24. 5. 2015 na Zimním stadionu Náchod. MIaMI TJ Sokol Brandýs nad Labem se radují z udělení přímé nominace na 10. European Championship Majorettes Sport 2015.

Míša před finálovou soutěží onemocněla, ale mažoretky jsou obětavé sportovkyně, které pro splnění svých cílů umí zatnout zuby. Jak se ukázalo při rozhovorech s ostatními zúčastněnými, Míša nebyla jediná, která se postavila na startovní čáru se zdravotní indispozicí.

Taneční výkon dnes obzvláště ocenili členové rodiny: „Finálové vystoupení se nám moc líbilo, z Míši byla cítit přes zdravotní potíže celý den pohoda, se kterou si tu zatančila i své sólo. Sice jsme ji ještě ráno přemlouvali, aby se raději doléčila. Ovšem nechat si ujít finále? To prý v žádném případě. Tak teď si hlavně přejeme, aby se rychle uzdravila.“

Děkujeme všem, kdo se podíleli na seriálu MČR 2015, rádi jsme poznali (pro nás) novou národní soutěž, ze které si odnášíme řadu cenných zkušeností i obrovské překvapení v podobě udělení postupu na ME v Polsku. Znamená to splnění našeho velkého cíle — po účasti na tradičních mistrovstvích Evropy EMA poznat i další kvalitní evropské soutěže. Výkony mažoretek se doslova mílovými skoky neustále zlepšují, proto se na evropskou přehlídku v polském Kędzierzyn-Koźle 2015 velmi těšíme.

Krásné momentky z Míši vystoupení v náchodském finále si můžete prohlédnout zde.