Jdi na obsah Jdi na menu
 


26. 9. 2017

Pozitivní myšlení

Pozitivní myšlení,

 

     je základem pro spokojený  a šťastný život. V životě každého z nás přijdou těžké chvíle, kdy ztrácíme víru a naději. V tuto chvíli bychom měli mít v sobě sílu se tomu postavit čelem a začít na sobě pracovat, vzchopit se a jít dál. Pokud chcete ve svém životě učinit změnu pozitivní,musíte začít u sebe :-)

     Ve svém životě se musíme naučit i často změnit postoj a chování  k daným lidem, věci. Uvidíte, jakým zázrakem se některé věci vyřeší a lidé s Vámi budou jednat jinak. 

      Naučit se musíte poděkovat, odpustit. Negativní myšlenky na daného člověka, situaci Vás brzdí na cestě kupředu. Nemusíte zapomenou, ale odpustit a jít dál. Omlouvejte se vždy jen za činy a situace, které jste způsobil sám, nikdy se neumlouvejte za činy někoho jiného.

Nezapomínejte, to co vysíláte vy, to se Vám vrací. Toužíte  po lásce, tak tu lásku musíte sami cítit. Musíte se milovat.

 

Afirmace :

 

Pro Hojnost: 

- " Přijímám vděčně  do svého života vše  dobré. Všechny mé potřeby jsou naplňovány nyní a vždycky.

 

- Jsem vděčná/á za svůj život

 

-

 

Léčivá Afirmace

Jsem zdravá/ý. Mé tělo je v naprosté harmonii. Je plné lásky a vnitřní síly. Do mého těla vstupuje léčivá energie, která mi proniká do každé buňky v těle a léčí vše potřebné. Cítím se v naprostém pořádku. Jsem vděčná/ý za tento dar a děkuji za své pevné zdraví. 

 

Výsledek obrázku pro pozitivní afirmace

 

- Každý den se mi ve všech směrech daří lépe a lépe :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář