Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. série

Speciální čarodějnický díl VII.

Jako již tradičně, speciální čarodějnický díl je rozčleněn do tří strhujících příběhů, při jejichž sledování se vám budou ježit vlasy hrůzou

Dvojí stěhování

Homer přijme lákavou pracovní nabídku firmy Globex, celá rodina se však v důsledku jeho rozhodnutí musí přestěhovat do jiného města. Jediný, kdo je v novém prostředí spokojený a šťastný, je Homer. Ostatní se chtějí vrátit zpět do Springfieldu...

Zuřící býk Homer

Vočko objeví v Homerovi boxerský talent, a tak se stane jeho manažerem. Homer poráží své protivníky jednoho po druhém... až do chvíle, kdy mu Vočko pod nátlakem sjedná zápas se šampionem v těžké váze. Homerův úkol je vydržet alespoň tři kola.

Burnsovy otcovské lapálie

U Burnsových dveří se jednoho dne objeví muž, který tvrdí, že je jeho syn. Pravdivost mužových slov je potvrzena a pan Burns se snaží vynahradit svému znovunalezenému synovi otcovskou péči. Lze však netaktního hrubiána a "nudného hlupce" během jednoho týdne převychovat?

Bart po setmění

Unikající ropa ze ztroskotané lodi ohrožuje tuleně, a tak je Líza spolu s Marge odjíždí zachraňovat. Bart zůstává doma s Homerem a užívá si volnosti po svém. Vždyť k čemu je hygiena, úklid... A vůbec, tu nejlepší výchovu může přece mladý muž získat ve veřejném domě...

Rozdělený Milhouse
Neshody Milhouseových rodičů poznamenají i vztah Marge a Homera - Homerova teze, že nejpevnější vztah je ten, který je vybudovaný na základech rutiny, se začíná hroutit...

Lízino rande s blbostí

Školní rváč a lajdák Nelson získá v této epizodě k údivu všech obdiv Lízy Simpsonové. I když z jeho strany je zájem o sblížení poněkud vlažnější, Líza věří, že se jí podaří Nelsona změnit k lepšímu.

Hurikán Ned

Nad Springfieldem se přežene hurikán. Simpsonovi se tak tak zachrání, ale hurikán zcela zdemoluje dům souseda Neda Flanderse. A protože neštěstí nechodí samo, vyrabují springfieldští občané i Nedův krám pro levoruké. Když se pak sesype i nový dům, který sousedé Nedovi svépomocí postaví, je toho moc i na dobráka Flanderse.

Homerova mystická cesta

Homer se účastní tzv. "chilli festu", kde spořádá velké množství speciálních chilli papriček, které vyvolávají halucinace... Homer se poté setkává se svým duchovním rádcem (kojotem), jenž mu oznamuje, že k dosažení celistvosti musí nalézt své duševní dvojče - toho, s kým ho pojí hluboké mystické porozumění. Zdá se, že jde o velmi jednoduchý úkol...

Akta S

Ve Springfieldu se dějí podivné věci. Jediný, kdo odhalí jejich příčinu, je Homer. Cestou od Vočka totiž narazí v lese na mimozemšťana. Případ zajímá i proslulé agenty FBI Muldera and Scullyovou. Homerovi však nikdo nevěří... dokud mimozemšťana nespatří všichni.

Pokřivený svět Marge Simpsonové

Marge je vyloučena z Klubu investorek. Na protest si zakoupí licenci na pečení preclíků, ovšem konkurence bývalých kolegyň ve Springfieldu je veliká a Marge se nedaří. Dokud vše nevezme do rukou Homer - s pomocí mafie...

Hora šílenství

Burns uspořádá pro své zaměstnance v rámci utužování týmové práce výjezd do hor. Pustinou zasněžené přírodní rezervace mají ve dvojicích dorazit k Burnsově horské chatě. Toho, kdo dorazí jako poslední, čeká vyhazov z práce... Losování spojí Homera a ředitele Burnse, což je díky Burnsovým neférovým metodám výhoda. Tým Simpson-Burns dorazí do chaty jako první. Ovšem na něco je i vychytralý ředitel elektrárny krátký: na přírodní živly.

Himlhergotdonerveterkrucajselement

Marge začnou vypadávat vlasy. Doktor Dlaha určí příčinu: STRES! Marge už totiž psychicky svou povedenou rodinu nezvládá a rozhodne se najmout paní na hlídání. Nakonec se to podaří, Shary Bobbins je požehnáním z nebes. Ale vydrží tato moderní Mary Poppins i Simpsonovy?

Představují se Itchy, Scratchy a Poochie

Autoři seriálu Itchy a Scratchy chtějí zvýšit sledovanost a k myšákovi a kocourovi přidají ještě psa Poochieho. Konkurz na dabéra nové postavičky vyhraje Homer. Premiéra nové epizody však diváky zklame. Je chyba v Homerovi... nebo v nové postavě?

Homerova fóbie

Homer se seznámí s "ohromným chlápkem", Johnem, kterého pozve i domů. Když vyjde najevo, že John je homosexuál, je Homer znechucen, zatímco zbytek rodiny se s ním skamarádí. Homer zpanikaří, má strach, aby Bart nepodlehl Johnovu vlivu, a ze všech sil se snaží v synkovi vychovat chlapa.

Bratr z jiného seriálu

Mladší bratr Cecil se postará o propuštění Leváka Boba z vězení. A dokonce jej pověří dozorem na svém projektu - stavbě přehrady nad Springfieldem. Přestože Levák Bob tvrdí, že se změnil a chce sekat dobrotu, Bart je zděšen a nevěří mu. Spolu s Lízou Boba sledují a snaží se jej usvědčit. Jenže všechno je trochu jinak...

Má sestra, má chůva

Spolehlivá a zodpovědná Líza Simpsonová se ve svých osmi letech stává vyhledávanou opatrovnicí dětí. Všichni jsou s jejími službami spokojeni, takže nakonec podlehnou i Marge s Homerem a zanechávají Líze na starosti Barta a Maggii. Jak se však s tímto ponižujícím stavem vyrovná o 2 roky a 38 dní starší Bart?

Homer vs. Osmnáctý doplněk ústavy

Ve Springfieldu je na základě objeveného starého zákona dodatečně vyhlášena prohibice. Lidé jsou znepokojeni, nicméně za přispění zkorumpované policie a mafie alkohol teče dál. Dokud nepřijde zákon v podobě Rexe Bannera. Ale nebyl by to Homer, kdyby si nenašel své cestičky - a stane se

Důvěrnosti v základní škole

Ředitel Skinner a třídní učitelka Barta Simpsona Edna Krabappelová k sobě vzplanou velkou láskou. Naneštěstí je v intimní chvíli zahlédne samotný Bart. Začíná těžit z této neobvyklé situace... Ale jak dlouho je mu jeho mlčení o oné záležitosti ku prospěchu? A kdo je nakonec vyděrač a kdo vydíraný?

Psí povzdvižení

Bart si na falešnou kreditní kartu pořídí nového psa se šlechtickým rodokmenem a o Spasitele se přestane zajímat. Když k nim domů pak navíc přijdou i exekutoři, podstrčí jim Spasitele. Brzy si však začne uvědomovat, že onen hodný a všemi obdivovaný pes mu nedokáže nahradit toho nejvěrnějšího psího rošťáka, se kterým si užil spoustu legrace.

Stařec a Líza

Pan Burns prožívá těžké chvíle - banka mu zabaví podnik i dům a on se ocitá sám a bez prostředků ve starobinci. Náhodné setkání s Lízou mu však přináší novou naději. Společně otevírají továrnu na zpracování odpadu a vše se zdá být opět v pořádku.

V tebe věříme, ó Marge

Marge není spokojena s kázáním springfieldského reverenda, a tak se této činnosti ujme sama. Je úspěšná, lidé z celého Springfieldu přicházejí prosit o radu. Ne vždy se jí však podaří správně odhadnout situaci...

Homerův nepřítel

Do springfieldské jaderné elektrárny je přijat nový zaměstnanec. Homer s ním chce svým svérázným způsobem navázat přátelství, ale setkává se jen s nepochopením. A tak se zdá, že klíč ke štěstí a úspěchu je pro Homera tabu. Ale nebývá to v životě trochu jinak?

Filmy, v nichž si Simpsonovi zahráli

Televizní hlasatel Troy McClur provází diváky Muzeem televize a seznamuje je s novými filmy, ve kterých se v netradičních rolích objevují některé ze seriálových postaviček. Např. Náčelník Wiggum, soukromý detektiv, Dědeček a láskoautomat, Veselá všehochuť s rodinou Simpsonových.

Tajná válka Lízy Simpsonové

Bart je za své lumpárny poslán do vojenské akademie a tutéž školu si kvůli své ctižádosti vybere i Líza. Jakožto jediná ženská kadetka se však stává objektem šikanování. A zatímco Bart školou proplouvá s ironickým úsměškem, Líza trpí při fyzických prověrkách.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář