Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. série

Vzhůru na prázdniny

Je poslední školní den, Bartovi vychází na vysvědčení samé pětky, požádá proto paní Krabappelovou o přepsáni vysvědčení, jinak nepojede na Krustyho tábor. Krabappelová mu vyhoví. Pote jdou všichni žáci ničit školní majetek. Byl to ovsem pouhý sen, ale je opravdu poslední školní den. Líza má na vysvědčení svou první dvojku, Bart opět nezklame se čtyrkami. Je ochotný dostat se na Krustyho tábor za každou cenu. Homer pozná padělané vysvědčení, na tábor jej nakonec pustí. Bart i Líza se na tábor připravují každý po svém, následuje loučení rodičů s dětmi. Na táboře je vše úplně jinak než si děti představovali, nic netušící Marge s Homerem si užívají manželskou idylku. Děti jsou nuceni celit všemožným nástrahám okolní přírody, absolvovat noční pochody a další bláznivé aktivity. Marge dětem píše dopis, k Lize ani Bartovi se do rukou nedostane. Během bouře přijdou dokonce i o střechu nad hlavou. Přichází muž (Burney), jenž se prohlašuje za klauna Krustyho. Na táboře propukne vzpoura, děti chtějí opravdového Krustyho. Televize informuje o událostech, které proběhly na táboře. Krusty se snaž vše urovnat, vezme všechny účastníky na opravdové prázdniny do Mexika, kde si Bart obstará tetovaní.

Tramvaj do stanice Marge

Kdo by je neznal. Homer je hrdý na svoji práci v jaderné elektrárně a je hrdý na to, co všechno dokázal. Jenomže vždy se vyskytnou nějaké problémy, které nutí Homera přemýšlet a to je činnost, kterou do morku kosti nesnáší. Mnohem raději si dá pořádný steak, nejlépe na večeři, spláchne jej balíkem plechovek piv... a tak všední starosti nechává na své ženě Marge. Její účes je skvěle viditelný snad z každého místa Springfiledu... Jejich tři děti: Bart, Lisa a Maggie jsou roztomilé ratolesti, které mnohdy svými "hrami" šokují své okolí. Především Bart ve ztřeštěných nápadech vyniká. Lisa je velmi hodné děvče, ale velmi zvědavé a tak se mnohdy s Bartem pouštějí do nepopsatelných šíleností. Maggie je zatím na velkou neplechu ještě příliš malá... A aby katastrofy, které děti načnou dopadli co nejlépe, pustí se do jejich řešení samotný Homer. Simpsonovi jsou taková normální kreslená rodinka...

Homer kacířem

Je neděle, čas navštívit kostel, Homerovi se nikam nechce, vymlouvá se na zimu venku. Marge nakonec vyrazí do kostela sama s dětmi. Zatímco si Homer vychutnává teplo a pohodlí domova, lidé v kostele mrznou zimou. Ještě hůře je když Ned zjistí, že vchodové dveře zamrzly. Jakmile Willy otevře dveře, dav se vyvalí ven jako smyslu zbavený. Homer po návratu rodiny tvrdí, že už nikdy nevstoupí do kostela. Homerovi se ve snu zjeví bůh, Homer se rozhodne uctívat ho po svém. Dokonce si vyhlašuje svoje svátky. Flandersovi se jej snaží dostat zpět na cestu křesťanství. Marge se ho pokouší přemluvit, všechny pokusy končí nezdarem. Homer nešťastnou náhodou zapálí dům a usne, jakmile se probudí dým z ohně ho opět omámí. Ned Homera na několikátý pokus úspěšně zachrání. Nakonec se Homer přece jen rozhodne navštěvovat kostel, kde při první příležitosti usne.

Líza královnou krásy

Děti ve škole pořádají školní trhy, Každý se baví svým způsobem. Nelson šikanuje slabší spolužáky, Jimbova parta mlátí Milhouse, Oto náhodou zapálí školu, Homer se baví po svém a Líza si nechává nakreslit svůj portrét. Líza je zděšena výtvorem, všichni okolo ní se smějí. Homer je mezitím unášen myšlenkami o letu ve vzducholodi. Při vyhlášení vítěze v soutěži o let ve vzducholodi vítězí opravdu Homer. Homer je nešťastný, protože je Líza smutná. Homer proto přihlásí Lízu do soutěže krásy, musí obětovat svůj lístek na let, prodá ho Barneymu, aby mel na zápisné. Líza se nakonec rozhodne zúčastnit se soutěže. Příprava na soutěž je velmi složitá, soutěže se účastní různé dívky ze Springfieldu, Líza se nakonec stává vicemiss. Při jedné slavnostní akci je miss Springfield zasažena bleskem, na její místo je dosazena Líza. Po nějaké době je Líza znechucena tím, že ji reklamní společnosti používají jako lákadlo na různé výrobky, Líza proti nim začne bojovat. To se nelíbí starostovi Springfieldu, jako záminka k sesazení poslouží špatně vyplněná přihláška. Homerovi je to líto, Líza je nakonec zase šťastná.

Speciální čarodějnický díl III.

Stejně jako každý speciální čarodějnický díl je také tento díl rozdělen na tři mini epizody. Nelítostný klaun Bart slaví narozeniny, Homer mu zapomněl koupit dárek, v obchodě mu prodavač nabídne hracího Krustyho za výhodnou nabídku. Doma děda varuje ostatní členy rodiny před hračkou, tvrdí, že je prokletá. Bart je z dárku nadšený. Klaun ovšem není tak míru milovný jak se na první pohled zdá. Několikrát se snaží Homera zabít, Homer Krustyho odváží do nekonečně hluboké propasti, klaun se opět bez problémů vrátí domů. Pomůže až opravář z Krustyho firmy, který přepne postavičku do hodného režimu. Homer z něj udělá svého otroka a tím příběh končí. KING Homer Expedice se vydává na ostrov, za cílem odchytit King Homera. Pan Bearns chce na King Homerovi vydělat. Nakonec se lstí podaří King Homera odchytit. Pan Bearns ho představuje v divadle jako sedmý div světa. Homerovi se nelíbí pouta, Marge se do něj zamiluje, bere si ho za muže. Vytočte Z jako záhrobníci Bart má problémy se čtením knih, navštíví knihovnu, kde nachází knihu, která se zdá být plná zla. Při pokusu oživit mrtvou kočku Sněhulku se Bartovi podaří vzkřísit mrtvé lidi - Záhrobníky. Záhrobníci postupně ovládají celý Springfield, Simpsonovi vyrážejí do knihovny najít proti kletbu. Vše nakonec dobře končí, jako vždy. Další speciální čarodějnický díl je za námi, snad jste ho přežili bez úhony.

Bartův trest
Jelikož Marge s Homerem jdou na třídní schůzky, musí děda hlídat děti. Zatímco Homer poslouchá na Lizu samou chválu, Marge je nucena čelit seznamu Bartových rošťáren. Doma mezitím děda usne, Bart mu sebere zubní protézy. Když se vrací rodiče domů, Bart zničí dědovi zuby. Když si děda na Barta stěžuje, Homer vše přehlíží, Marge se rozhodne Barta potrestat tím, ze bude bez večeře. Homer mu chce večeři donést, Marge ho však nabádá k důslednosti. Homer se nad Bartem přece jen smiluje a přinese mu zbytek pizzy. Bart nadále neplní otcovi příkazy, Homer jeho neposlušnost stále přehlíží. A znovu a stále dokola. Když Bart nehlídá Maggie, která odjede v autě, rodiče toho už mají dost - zakazují Bartovi jít na premiéru Itchyho a Scratchyho filmu. Všichni v Bartově okolí si mysli, že je to nejlepší film, který kdy viděli. Marge s Lízou se po 2 měsících od premiéry snaží Homera obměkčit, Homer se zdá být skálopevně rozhodnut. Nakonec sledujeme záběry o 40 let později: Bart je předseda, Homer starý důchodce, společně se vydávají na film Itchy a Scratchy do kina.

Marge jde do zaměstnání

Domu Simpsonových se propadají základy, Homer se snaží s pomocí videa dům opravit, příliš se mu to nedaří. Lidé si z domu dělají atrakci. Marge se nabídne, že by si mohla najít zaměstnání. Pan Barns pořádá oslavu na počest jednoho zaměstnance, který odchází do důchodu. Marge chce pana Bearnse požádat o uvolněné místo, Homer se ji to snaží vymluvit. Marge se nechce vzdát svého snu, se sepsáním životopisu ji musí pomoct Líza. Zástupce pana Bearnse Smithers Marge na základě částečně smyšleného životopisu přijme na volné místo. Děda Simpson hlídá Maggie, moc se mu to nedaří. Marge má problém s obsluhou strojů v elektrárně, Bart kvůli prověrce předstírá nemoc. Děda ho svými metodami velice rychle vyléčí, pan Bearns se zamiloval do Marge. Díky zlepšení morálky změnami, které navrhla Marge, je povýšena, což vede ke smutku Homera. Simpsonovi si konečně nechávají opravit základy domu. Bearns zve Marge na večírek. Bart po několika předstíraných nemocech musí konečně psát test, nešťastnou náhodou na něj začne útočit vlk, který utekl z Krustyho show. Bartova učitelka mu nevěnuje žádnou pozornost. Když Bearns zjistí, že je Marge vdaná, okamžitě ji propouští. Mezitím bojuje Bart o život. Zachrání ho až obětavý školník Willy. Pan Bearns nakonec prokáže Marge a Homerovi laskavost - pozve je na večírek.

Nová holka v ulici

Sousedi Simpsonových se stěhují pryč, budoucí sousedy odrazuje nechutný Homer. Když se Bart procházi v domě bývalých sousedů, překvapí ho nová sousedka Lora - Bart se do ní ihned zamiluje. Marge seznamuje matku Lory s místními zvyklostmi, Bart zjišťuje, že se Lora chová spíše jako kluk, líbí se mu čím dál víc. Zatímco Lora hlídá Barta a jeho sestry, Marge s Homerem vyrážejí do rybí restaurace, ve které můžete snít tolik jídla, kolik se do vás vejde. Homer je ovšem příliš velký labužník a spořádá spousty jídla, dokud Homera nevyhodí majitel restaurace. Homer se rozhodne restauraci zažalovat. Lora a Bart spolu nadále tráví spoustu času. Homer se snaží Bartovi vysvětlit jaké jsou ženy, přirovnává je k plechovce piva. Když ovšem Lora Bartovi oznámí, že má kluka, zlomí mu srdce. Oním klukem je Jimbo, který šikanuje se svou partou slabší spolužáky. Homerův spor s restauraci končí kompromisem - Homer může zdarma pojídat mořské jídlo, slouží také jako lákadlo restaurace. Bart lstí poštve Vočka proti Jimbovi, Jimbo se před Vočkem roztřese jako malé dítě. Lora se s Jimbem rozejde a společně s Bartem dělají rošťárny.

Pan Pluhař
Ve Springfieldu se se sněhem roztrhl pytel, Homer na cestě domů nabourá do auta Marge. Homer navštíví několik bazarů s auty, zalíbí se mu pluhařský vůz, který nakonec koupí. Ze začátku má problém s propagací svého nového zaměstnání, Líza mu doporučí, aby si koupil reklamu v televizní stanici. Homer nejprve nemá moc zakázek, jakmile začne odhrnovat sníh po celém městě, starosta mu daruje klíč od Springfieldu. Dokonce i u Vočka ho většina osazenstva považuje za hrdinu. Když se druhého dne Homer vzbudí, pozoruje vyhrnuté silnice - jeho konkurentem se stává Barney. Homer nemůže uvěřit, že mu to Barney udělal. Homer nemá žádné nabídky, zavolá Barnemu aby odklidil sníh na vrcholu hory. Mezitím Homer dělá práci za Barneyho. Barney je uvězněn pod lavinou, Homer se mu vydává na pomoc, s problémy nakonec Barneyho zachraňuje. Chvíli poté roztává všechen sníh, z Homera a Barneyho jsou zase přátelé.

Lízino první slovo

Simpsonovi se snaží Maggie naučit mluvit, Maggie jak se zdá je proti. Marge všem vypráví příhodu o tom, jak Líza promluvila své první slovo. V té době (80. Léta) žili Simpsonovi v chudé čtvrti ve Springfieldu, měli pouze jednoho syna Barta, který už jako malý byl pořádný rošťák. Marge čeká další dítě, potřebují nový byt. Po několika prohlídkách domů se Homerovi s Marge zalíbí dům, na který ale nemají dost peněz. Po dlouhém přemlouvání jim peníze půjčí děda Simpson. Po stěhování se seznámí se sousedem Flandersem, kterého Homer od začátku zneužívá. Bart odmítá opustit postel a přenechat ji sourozenci, Homer mu vyrobí vlastní strašidelnou postel, jenž se Bart bojí. Marge odjíždí do nemocnice, Barta hlídá Ned. Bartovi nejprve Líza moc nezamlouvá, všechna pozornost je upřena na Lízu. Proto Bart Lízu ostříhá, poté se ji snaží poslat poštou. Bart chce odejít z domu, ale Líza ho zastaví a řekne první slovo - Bart.

Homerova koronární operace


Homer pojídá příliš tučného jídla, nervují ho děti, rozčiluje se cestou do práce, v práci ho nervuje také pan Bearns, tyto problémy vedou ke slabému infarktu, po kterém Homer končí v rukou doktorů. Po infarktu je velmi slabý, Homer musí podstoupit chirurgickou operaci. Operace stoji 40 tisíc $, Homer si neplatil pojištění, nemá tolik peněz. Žádná pojišťovna ho nechce pojistit, Homer obchází všemožné církevní instituce, opět neúspěšně. Řešením je nabídka operace od nezkušeného doktora za přijatelnou cenu. Všichni příbuzní a známí se s Homerem loučí, kdyby náhodou operaci nepřežil. Mezitím se snaží doktor naučit operovat srdce. Všichni ve městě na Homera myslí. Doktor není schopen operovat, s radou od Lízy a dodaným sebevědomím operaci zvládne, Homer je zase v pořádku.

Marge versus jednokolejka

Bearns se Smithersem přepravují toxické barely do veřejných míst, parků. Bearns je přistižen, musí uhradit vysokou pokutu. Na městské schůzi se hlasuje o tom, na co se peníze investuji. Návrhy jsou různé, už to vypadá na schválení opravy hlavni třídy, když se objeví muž, který nabízí městu jednokolejku. Pod tlakem je návrh schválen. Homer se chce stát řidičem jednokolejky. Bart je poprvé v životě na otce hrdý, Marge se celž projekt nelíbí. Po stupidně jednoduchém kurzu je Homer zvolen jako strojvůdce. Marge se vůbec nezamlouvá technický stav jednokolejky. Proto jede do města ve kterém údajně byla jednokolejka. Jeden místní obyvatel popisuje to jak na jednokolejce pan Lanley šetří a chce vydělat peníze pro sebe. Na slavností otevření se schází celý Springfield. Lanley ujíždí s penězi z města, celý stroj se stává neovladatelným a začíná se rozpadat. Uvnitř je mnoho nic netušících lidí. S pomocí jednoho muže dokáže Homer jednokolejku zastavit a zachránit všechny cestující.

Selmina volba

Homer s dětmi provádí oblíbenou činnost, sledování televize. Místo do Duffylandu jedou Simpsonovi na pohřeb jedné z tet. Vezou s sebou Patty a Selmu. Po pohřbu dostávají tetiny pozůstalosti, teta vzkazuje Patty a Selmě, aby si našly muže a založili rodiny. Selma se opravdu snaží najít přítele, je to pro ni velmi složité. První rande Selmě nevyjde, má všeho dost, Homer plánuje výlet do Duffylandu. Selma chce mít dítě za každou cenu. Homerovi je z jídla udělá špatně, do Duffylandu chce jet, jeho zdravotní stav mu to nedovolí a do Duffylandu s dětmi jede teta Selma. Selma v Duffylandu hlídání děti nezvládá, Duffyland je pouze velká reklama na pivo Duff. Marge s Homerem zažili krásný den, zato děti možná nejhorší den svého života. Selma si musí přiznat, že výchovu dítěte by nezvládla.

Velký Bratr

Bart po fotbalovém tréninku čeká na otce, Homer i přes připomínky od Marge na Barta zapomene. Bart musí odolávat větru a dešti, Homer si nemůže vzpomenout, na co zapomněl. Když Homer konečně dorazí, naštvaný Bart s ním odmítá mluvit. Řešením pro Barta se zdá byt organizace Velký bratr, která dětem nahrazuje otce. Jeho náhradním tátou se stává drsňák Tom. Zatímco si Bart užívá s Tomem, doma Marge řeší Lízin problém, Líza provolala velkou částku za tel. linku. Bart Tomovi říká o otci jen to nejhorší. Líza svou závislost na tel. lince ukazuje i u doktora, v domově důchodců a dokonce i ve škole. Homer odhalí, kde tráví volný čas, Homer na truc začne dělat velkého bratra. Zamiluje si chlapce z chudé čtvrti. Líza trpí abstinenčními příznaky, protože nemůže volat na svou oblíbenou telefonní linku. Nakonec závislost překoná. Obě dvojice otce se synem se scházejí na jednom místě. Tom se s Homerem setká, zbije ho, kvůli tomu jak se k Bartovi chová, Homer nedá svou kůži zadarmo. Homer končí v nemocnici, Tom si najde nového syna - chlapce z chudé čtvrti. Díky této zkušenosti se opět vztah mezi Homerem a Bartem upevní.

Svatého Valentýna
Je svaty Valentýn - svátek všech zamilovaných. Homer kupuje dárek pro Marge, ve škole děti připravují přáníčka a ředitel Skinner vzpomíná na svůj nejzajímavější valentýnský zážitek. Všichni dostali spoustu valentýnek, pouze Ralph žádnou nedostal, Líze je jí ho líto, vyrobí pro něj jednu valentýnku. Ralph valentýnku pochopí jako známku toho, že se Líze líbí, doprovází Lízu domů, otravuje ji svými starostmi. Líza neví, jak má říct Ralphovi pravdu, žádá o pomoc rodiče. Šerif Wiggum radÍ Ralphovi, aby byl vytrvalý a neustupoval. Ralph udělá pro Lízu cokoliv, Homer ho zneužívá ve svůj prospěch. Ralph daruje Líze lístky na Krustyho show, je čím dál tím vlezlejší. Ačkoliv se jí s Ralphem na představení nechce, nakonec jde. Ralph při představení dokazuje svou neschopnost, když hodí Líze do klína zmrzlinu. Při rozhovoru s Krustym řekne Líza pravdu o Ralphovi, svými slovy mu zlomí srdce. Ralph smutek překousne, na školním představení se stává hvězdou. Z Lízy a Ralpha jsou zase kamarádi.

Homer na suchu

Homer předstírá, že jde to práce, ale ve skutečnosti navštěvuje pivovar. Bart zničí Lízin projekt - rajče obrovských rozměrů. Při dechové zkoušce je Homer zatčen a odvezen do vězení. U soudu je zbaven řidičského průkazu, musí abstinovat, navštěvovat autoškolu. Líza provádí výzkum, jestli je křeček chytřejší než Bart. Homer prožívá těžké chvíle bez piva, protože slíbil Marge, že nebude měsíc pít. Bart objevuje Lízin projekt, pomstí se jí vlastním projektem - naučí křečka létat v letadle, na školní výstavě Bart vítězí. Homer musí odolávat velkému pokušení, protože všichni v okolí pijí pivo. Nakonec svůj slib splní, po měsíci bez piva jde k Vočkovi. Když však vidí, jak vypadají všichni opilci v hospodě, vrací se domů za Marge.

Homer šéfem odborů

Líza potřebuje rovnátka, Homer tvrdí, že zaměstnanci elektrárny mají zubní péči zdarma. Na zasedání odborů chtějí právě zubní péči zrušit, Homer se proti ostatním postaví a je zvolen předsedou odborů. Při jednání mezi Homerem a panem Bearnsem odmítá Homer úplatky, chce jednat čestně a férově. Líza s lacinými rovnátky vypadá jako příšera. Bearns Homera unese na tajné jednání. Po jednání chce Homer z funkce předsedy odstoupit, ale poté se rozhodne bojovat dále za svá práva - vyhlásí stávku. Bearns se celému městu pomstí tak, že ho odpojí od elektrického proudu. Bearns nabízí Homerovi zpět zubní péči pod podmínkou, že odstoupí z odborů. Líza konečně dostane rovnátka, která si přála.

Tak takhle to dopadlo

Je 1. dubna - apríl. Homer si z Barta dělá legraci, Bart přemýšlí jak se otci pomstít. Natlakuje plechovku s pivem, po obřím výbuchu skončí Homer v nemocnici. Doktor Dlaha si z Marge udělá apríl, když jí řekne, že je její muž mrtvý. Ve skutečnosti nemůže chodit. Doktor poukazuje na Homerovi četné úrazy hlavy z různých příhod, srdeční problémy. Homer musí odpočívat, celá rodina si vzpomíná na všemožná dobrodružství, která spolu zažili. Do nemocnice přijdou navštívit Homera jeho přátelé Barney a Vočko. Barney se chová jako šílenec. Marge vzpomíná na chvíle, kdy se Simpsonovým nežilo zrovna nejlíp. Homer tvrdí, že stále nemůže chodit, automat s čokoládou ho donutí vstát. Automat se zasekne a spadne na Homera. Homer končí v komatu. Ostatní členové rodiny přemýšlí, na co Homer myslí. Když chce pan Bearns Homera odpojit od přístrojů, přichází profesor Frink s řešením: Dobrovolníci se zmenšení vydají do těla Homera a pokusí se ho zachránit. Při loučení se Bart přizná ke svému žertu, Homer se probere zpět k životu. Rodina je zase pohromadě.

Nastrčená osoba

Barta s Lízou už příběhy Itchyho a Scratchyho nebaví, proto chtějí napsat vlastní scénář k epizodám. Homer bude mít třídní sraz, musí Marge přiznat, že nedodělal střední školu. Bart a Líza pošlou scénář k vymyšlené epizodě, nikdo je nebere vážně, protože jsou děti. Když pošlou scénář a podepíšou se dědovým jménem, ohlasy jsou zcela odlišné. Homer s Marge jsou na třídní sraz, kde se baví se starými známými. Homer vítězí v anketách typu

Hadobijecký den

Ředitel Skinner připravuje školu na inspekci, lstí pošle Barta další lumpy do sklepa, kde je zamkne. Inspekce probíhá výborně až do chvíle, kdy se Bartovi podaří šachtou vylézt ven, ukradne Willymu traktor a narazí s ním do školního inspektora. Skinner má všech Bartových vylomenin dost, vyhodí ho ze školy. V televizi oznamují, že brzy proběhne Hadobijecký den, Líza je zděšená týráním hadů. Bart musí začít chodit do křesťanské školy, ze které je v mžiku vyhozen. Bart přemýšlí o různých povoláních, která by mohl dělat. Marge se rozhodne vyučovat Barta sama. Homer se těší na Hadobijecký den. Marge zjišťuje, že vyučování není až tak jednoduché jak se zdá. Barta při vyučování zaujme jedna kniha, nedělá nic kromě čtení. Z Barta se stává znalec historie. Všichni lidé se připravují na oslavu. Hadi prchají před nájezdy útočníky. S pomocí zpěváka Barryho Whitea přiláká Líza do bezpečí domova. Dav je nespokojený, po objektivních argumentech nechají hady odejít na svobodu. Bart zvládl domácí studium, je přijat zpět do školy.

Marge za mřížemi

Homer sleduje pořad Neuvěřitelné vynálezy s Troyem McClurem a Nickem Rivierou. Jelikož je to velice ovlivnitelný muž, ihned si objednal odšťavovač pomerančů z továrny v Osace v Japonsku. Zaměstnanci v továrně jsou však neohleduplní a japončík s chřipkou nakašle do všech krabic. O 6-8 týdnů později dojdou všem lidem balíky a s nimi i chřipkové viry. Nemoc se šíří městem a napadá téměř každého. Nakažení jsou i Bart, Líza a Homer, což pro Marge znamená strašně moc práce a požadavků. Marge tedy jde do KWIK-E-MARTu, aby splnila tužby všech nemocných. Jelikož nemá moc peněz nazbyt, nenápadně strčí do kapsy Kentucky Bourbon. Jelikož je v obchodě alarm, je ve velkém průšvihu. Celé město si o ní šušká jako o zlodějce a za zády ji pomlouvá. Rodina se tedy obrátí na Lionela Hutze, který u soudu přesvědčí všechny, že Apu se mohl v tomto případě zmýlit a že je Marge nevinná. Hutz si myslí, že Marge má vyhráno, ale porota rozhodne, že je vina a je odsouzena ke 30ti dnům vězení. Jakmile je do ženské věznice deportována, seznámí se s ženou, se kterou sdílí celu - Philips (tuto přezdívku si vysloužila tím, že propíchla svého manžela šroubovákem značky Philips). U Simpsonů doma Líza navrhne, aby si každý po sobě uklízel a udržoval pořádek, což ovšem po 10ti minutách vyústí v takový nepořádek, jaký je vidět jen málokdy. Dokonce se v domě objeví krokodýl, kterého sice spláchli do záchodu, ale jen z půlky. Při návštěvě vězení se Marge s dětmi obejme a s Homerem v karavanu pro manžele si trochu zadovádí. Mezitím ve městě lidé postrádají ibiškové koláčky, které vždycky pekla Marge, lidem se nelíbí socha Jimmyho Cartera a začnou rabovat. Všude po městě jsou nepokoje, a to vše kvůli tomu, že Marge je ve vězení. Po jejím propuštění ji celé město před domem přivítá a dokonce jí věnují památeční sochu.

Šáša Krusty zrušen, Šáša Krusty má padáka
Homer s Bartem nemůžou přijít na to, kdo je Gaboo. Gaboo je mluvící panák, jenž má konkurovat Krustyho show. Krustyho sledovanost stále klesá. Gaboo se stává velmi populárním. Krusty se rozhodne se svým pořadem skončit. Krusty nemá žádnou práci, Gaboo ho v přímém přenosu znemožní. Bart natočí jak Gaboo mluví o dětech ve Springfieldu. Bart s Lízou chtějí Krustyho zachránit, přivedou spoustu známých osobností do Krustyho nového pořadu. Když všechny celebrity přemluví, najdou Krustyho ztloustlého a z formy. Krusty se stěhuje k Simpsonovým, aby zhubl. Chystá se Krustyho velký návrat. Po řadě povedených scének si Krusty získává své fanoušky zpět. A to vše díky dvou lidem - Bartovi a Líze.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář