Jdi na obsah Jdi na menu
 

Jezdecký kroužek 2024, rekreační ježdění

 

Od 1.3.2024 opět zahajujeme provoz jezdeckého kroužku pro děti od 6 let, horní hranice není omezena.

Kroužek je určen jak pro začátečníky, tak i pro pokročilejší. Jezdci budou rozděleni do skupinek dle zdatnosti. Kroužek bude probíhat 1x týdně, od 16.00 hod. - 18.00 hod. Začátečnická skupina vždy ve středu, pokročilé pondělí, čtvrtek a patek. Vše se upřesní po dohodě. Náplní kroužku pro začátečníky bude teorie, čištění, sedlání, praktická jízda, práce ze země.  Zpočátku bude výcvik veden na jízdárně, kde si začátečníci osvojí základy jízdy. Další hodiny, dle zdatnosti, se přejde na lehkou jízdárenskou práci, zahrnující  krok, klus ,jednoduché skoky, či jízdárenské cviky, a také procházky do přírody.  Skupiny pokročilých se po rozhodnutí vedoucího zaměřují již na těžší jízdárenskou práci, jízdu jak v sedle, tak bez sedla, skoky, cval na jízdárně i v terénu a také přirozenou komunikaci s koněm.  K dispozici máme jak koně, tak i samozřejmě poníky.

S sebou děti potřebují : helmu ( stačí i cyklistická ), úplé kalhoty, pevné boty bez vroubkované podešve, dále oblečení dle počasí a po zkušenostech přibalte svačinku. :-)

CENA :  3 300,- Kč / čtvrtletně- skupina začátečníků.

              3 800,- Kč / čtvrtletně- skupina pokročilých.

Pro přihlášení dětí použijte prosím přihlášku on-line, v kolonce turnus označte jezdecký kroužek 2024. 

Kroužek bude probíhat v době od března do května . V sezónu bude kroužek v termínu od září do listopadu. Kroužek povede Mgr.Hájková Daniela, info. na tel. 777 758 171.

Individuální výuka, nebo vyjížďka, pro ostatní zájemce - 500,- Kč./hod., nebo permanentka na 10 hodin jízdy, cena 4 500,- Kč. V těchto případech pouze jezdíte, příprava koně je v naší režii. V zimní měsíce ( prosinec,leden,únor ) se nejezdí.