Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přihláška na ME seniorů 2019 - Bologna, Itálie

19. 1. 2018

Upozorňujeme, že v případě vyhlášení kvót počtu hráčů z jednotlivých zemí bude uplatňováno pravidlo nejméně 4 startů v roce 2018 na Českém Seniorském Poháru  ZDE a hráči budou připouštění na toto ME v závislosti na jejich celkovém průměru z nejméně 4 turnajů ČSP. 

Prosíme všechny účastníky ME seniorů 2019 v Bologni o vyplnění elektronického formuláře níže. Po dokončení klikněte na odeslat a tím se k nám údaje dostanou do databáze. Formulář vyplňuje každý hráč samostatně + za svůj případný doprovod. Děkujeme. 

Poznámka: názvy a ceny oficiálních hotelů jsou již zveřejněny: - výběr viz oficiální hotely ME,. Ti, kdož chtějí bydlet v hotelu Relais Bellaria, který není hotel oficiální, nicméně CZ výprava tam bydlela minule, byli jsme zcela spokojeni, vyberte neoficiální ubytování a zvolte hotel Relais Bellaria... Rezervace zde máme jen do 15.01.2019, takže kdo do tohoto data bude v databázi přihlášených na ME a bude mít vybraný tento hotel, zajistíme objednávku hromadně. I později ale lze udělat rezervaci soukromě, např. přes Booking.com, kde to může vyjít ještě levněji. Kdo chce bydlet v oficiálním hotelu, vyberte si ze seznamu.

Uzávěrka příjmu přihlášek je 31. ledna 2019. Po tomto datu již přihlášky nebudeme moci přijímat.

Na všechny otázky odpovězte, prosíme, úplně, správně a hlavně s rozmyslem. Případné změny jsou následně dost komplikované z hlediska zabezpečování ze strany dodavatelů služeb a produktů. Děkujeme za pochopení. 

Údaje o hráči

Příjmení, jméno:

Datum narození (DD.MM.RRRR):

Přesná adresa bydliště včetně PSČ:

Telefon (9 číslic bez předvolby a mezer):

Email (bez mezer):

Číslo platného registračního průkazu ČBA: 

Údaje o doprovodu (Poznámka: vyplňte pouze u oficiálního doprovodu a takového neoficiálního doprovodu, který přes nás potřebuje cokoliv objednat, zajistit, rezervovat, koupit, ap. Pokud neoficiální doprovod jede zcela soukromě a nic od nás nechce, není třeba jej uvádět.)

Příjmení, jméno:

Můj doprovod je oficiální - neoficiální: 
Poznámka: neoficiální doprovod nemá právo účasti na zahajovacím a závěrečném ceremoniálu s rautem a zábavou. Cena za oficiální doprovod je 180 EUR/osoba.

Doprava: individuální, případně společná mikrobusem pro max 8 účastníků. Cena za společnou dopravu bude vykalkulována do konce roku 2018 v závislosti na počtu hráčů preferujících tento způsob dopravy.

Ubytování:

1. Zcela individuální ubytování, v tomto případě my ubytování nijak nezajišťujeme.

2. Lze využít některý z oficiálních hotelů a v tom případě si hotel níže vyberte, toto ubytování zarezervujeme u pořadatele.

3. Možnost společného ubytování v hotelu Relais Bellaria, cca 5 km od Bologne. S tímto hotelem máme výborné zkušenosti z předchozího šampionátu zde v roce 2015 (solidní cena 75 EUR double s 1 osobou, 95 EUR Double Standart, 115 EUR Triple), výborné snídaně v ceně, venkovní bazén s barem, atd...). Odtud je však nutná individuální doprava do center (ženy Reno bowling, muži San Lazzaro).

Vyberte Váš typ ubytování:

Pokud jste vybral/a oficiální hotel ME, vyberte si konkrétní hotel (kdo má jiný typ ubytování, tuto položku přeskočte, nevyplňujte! V případě, že by vybraný hotel byl již obsazený, budeme Vás kontaktovat. (Poznámka: S=single, D=double, T=triple pokoj. Číslo za písmenem uvádí cenu za noc v EUR). Poznámka: rezervace oficiálního hotelu je vždy předběžná, definitivní bude až po potvrzení pořadatelem, který má právo vybraný hotel nepřidělit v případě nadměrného zájmu účastníků ME.

Pokud jste zvolil/a oficiální hotel, zde si vyberte konkrétní hotel (kdo má ubytování individuální nebo Relais Bellaria, tuto kolonku přeskočte):

Pro všechny typy ubytování mimo individuálního:

Datum příjezdu do hotelu (DD.MM.RRRR):

Datum odjezdu z hotelu (DD.MM.RRRR): 

Typ pokoje (dejte pozor, aby počet lůžek byl v nabídce vybraného hotelu):

V případě dvou a vícelůžkových jména a příjmení spolubydlících:

Závěrečný rozlučkový raut: požadavky na diety ap., prosím zvolte variantu:

 

Dresy a mikiny: (Dresy jsou povinně jednotné pro všechny hráčky a hráče, dres vzor 2016. Kdo ho nemá, je nutné si jej objednat. POZOR na velikost: uveďte minimálně o 1 číslo větší, než je Vaše běžná velikost, kdo má rád volné dresy na sobě, doporučujeme o 2 čísla větší. Obecně jsou velikosti těchto dresů spíše menší, a těsnější, než bývá zvykem. Mikiny: bílé, nejsou povinné, u těch objednejte Vaši obvyklou velikost.)

Dres, počet kusů, 600 Kč/kus:

Typ dresu:     Velikost (zapište S,M,L,XL... až 5XL): 

Mikina, počet kusů, 999 Kč/kus:

Typ mikiny:     Velikost (zapište S,M,L,XL... až 5XL):

Odznaky: (na výměnu se svými soupeři na drahách a ceremoniálech, doporučený minimální počet kusů je 10. Typ 1 je oficiální CZ odznak v obdobném provedení jako každý rok, cena 50 Kč/ks. Typ 2 je tzv. neoficiální, rovněž zajímavý, letos kovové atraktivní provedení, velmi vhodné na výměnu jako další varianta, cena 60 Kč/ks)

Typ 1 - oficiální CZ odznak, (50 Kč/ks) počet kusů:

Typ 2 - neoficiální CZ odznak, (60 Kč/ks) počet kusů:

Vaše poznámka pro nás (sem zapište cokoliv se někam nevešlo anebo na to nebyla žádná kolonka, max. 100 znaků):


A nyní již jen, prosíme, zkontrolujte, zda je vše skutečně správně a úplně vyplněno. Pokud ano, děkujeme a pro odeslání klikněte na spodní tlačítko Odeslat pod tímto textem. Po odeslání se Vám objeví potvrzující hláška. V případě, že se neobjeví, nastal nějaký problém a formulář v tom případě k nám nedorazí...

  

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář