Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gorka Morka a Magnetická Veverka

10. 5. 2015
sam_1456.jpgJak se stát ušlapanou magnetikou veverkou...

Jela jsem do Kravař do školy, abych se zúčastnila víceboje při hře Gorka Morka. 

Je to taková baseballová vybíjená. I když jsem z oddílu Magnetů, hrála jsem s oddílem Ververek (TOM Veverk) a tak se ze mě stala magentická veverka. Bylo dobrý, protože jsme získali 4. místo a Magneti 7. místo. Druhý den bylo húře, protože jsme ušli snad tísíc kilometrů (10 km) Peklem. Bylo to peklo na zemi, nohy mě bolely ještě druhý den. Cestou jsme pekli buřty a hráli hry, jenomže já už  jsem nemohla. Už se těším, protože na příštím výletě půjde se zátěží jenom Kuba, ponese mě totiž na zádech! :P

Míša

Kravařská Gorka Morka

O prodlouženém květnovém víkendu jsme se vydali do Kravař zahrát si s ostatními Tomíky hru nazývanou Gorka Morka. Pravidla jsem nakonec pochopila, ale dlouho mi to trvalo, tak je tu nebudu vysvětlovat. Ostatní do Kravař přijeli už ve čtvrtek večer, ale já a Míša, jsme nestíhaly čtvrteční odjezd. Do Kravař nás rodiče odvezli až v pátek ráno. Vybalili jsme si v jedné třídě Základní školy Kravaře. Potom jsme měli malou chvilku volna, následovalo vysvětlování pravidel a samotná hra. Bojovali jsme statečně, ale stačílo to jen na 7. místo. (Závodilo sedm oddílů.) Ve škole to bylo prima, mohli jsme hrát i ping-pong a vybíjenou. Kuba sebou měl bič, lasa a frisbee a tak nuda neměla šanci. Spali jsme ve třídě ve spácáku. V noci okolo mě chrápal regiment Magnetů. Ráno nás čekala snídaně, balení a odjezd vlakem do Zahrádek odkud jsme pochodovali Peklem do České Lípy. To byla docela fuška. Č. Lípě jsme stihli za sucha nastoupit do autobusu, pak se teprve spustil slejvák. Kuba přece má vše spočítané a umí objednat počasí na potřebnou dobu. 

 
Lenča
Díky, děvčata! Já jen doplním, že na tuto akci nás pozvali kamarádi TOM S.T.A.N z Prahy, kterým moc děkujeme za supr čupr turnaj!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

umisteni

(Marie Povýšilová, 10. 5. 2015 18:19)

aspon sme byly prvni sice od konce ale porad prvni