Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopis Evě

25. 1. 2015

Sára Hromádková

Ahoj Evo,

ve svém článku Pro Petra Koubu a další píšeš, že nevíš, proč je váš facebook tolik žádaný. Z mého pohledu je to proto, že se na něm publikují příspěvky týkající se převážně nauky a hlavně proto, že vystupujete jako mistři v linii Ramany Mahárišiho, praktikující a hlásající jeho učení v dnešní době srozumitelně podané mistrem Jiřím Vackem. Proto lidé, kteří mají o átmavičáru a celkově o stezku sebepoznání zájem, navštěvují webové či facebookové stránky toto slibující.

Nelze si však nevšimout, že v poslední době na webech jiří.vacek.cz a vašem novém webu jóga.vedomí.info jako zastánci Mahárišiho učení nepůsobíte, spíše naopak - viz např. Duchovní manifest pro náš věk od vašeho nového mentora Petra Wilberga. Můžete prosím vysvětlit tuto náhlou změnu?

Děkuji

Sára

 

P.S.: Nevím nic o tom, že bych za vámi chodila vždy tajně (jak se to dělá?) a často vás žádala o pomoc. To však neznamená, že si nevážím vaší duchovní pomoci stejně tak, jako všech mistrů našeho společenství. Přijde mi, že svým novým zaměřením bohužel maříte vše dobré, co zde Pán Bůh skrze pana Vacka roky tvořil a proto se na vás obracím.