Jdi na obsah Jdi na menu
 


Inzerce RESCUE

malamut-rescue.jpg  Malamut Rescue ČR Facebook

- pomoc malamutům v nouzi + jiným severským    plemenům a jejich křížencům.Např.: Siberian husky, Samojed, Grónský pes aj. Více také na http://malamutrescue.webnode.cz/

 

 

Webové stránky MALAMUT RESCUE ČR nejsou v poslední době příliš často aktualizovány, opakem je Facebook, kde je frekvence inzerce a informace o pejscích v potížích velmi intenzívní.

 

Aljašský malamut - Jack
Kastrovaný, očkovaný, čipovaný, bez zdrav. problémů.
Vhodný pouze pro sport - mushing, dogtreking, koloběžka, kára atd. majiteli se zkušenostmi, který ví, co takový pejsek obnáší. Je to sebevědomý pes, hodně aktivní, s chutí do tahu, který dříve svoje sebevědomí otáčel proti člověku a chtěl si dělat co chce, nebyl zvyklý na vodítko a neváhal si svoje prosadit zubama :) V současné době je k nám naprosto bez agrese a zvládá manipulaci. Potřebuje však autoritativního člověka, který začne od začátku s výchovou a disciplínou, není vhodný jako rozmazlovací typ, potřebuje řád a pevnou ruku, potom je spokojený a funguje jako hodinky.

Hledáme někoho, kdo ocení jeho pracovní vlohy a využije jeho potenciálu a bude si ho vážit a skutečně se mu věnovat. U zkušeného člověka může žít se psy, na zahradě, v kotci s venčením, příp. v bytě, ale zajištěný a s dostatkem pohybu. Je to přenádherný pes. Akorát bychom ho rádi dali do rodiny bez dětí a domácích zvířat.
Je mu 6 let, ale chová se jako roční puberťák :)

Majiteli nabízíme převoz, hlídání kdykoli zdarma, konzultace výchovy, pomoc s tréninkem, atd.
Nyní je v azylu u Poděbrad. Kontaktujte nás výhradně na email denisa.tlapka@seznam.cz nebo do právy, prosíme, popište nám podmínky a Vaše možnosti, chceme pro něj i pro Vás zvolit co nejlépe.

jack.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husky - Bak (pes, 8 mesiacov, huski, kastracia sa pripravuje)

            Útulok Senica (www.utuloksenica.sk

bak.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - ID 20287/2017
Ani tento krasavec,hravý a stále veselý nemá označení.
Stav: odchycený
Datum odchytu: 01.07.2017
Místo nálezu: Třebovice (722 00), Provozní 5492/3
Rasa: X Sibiřský Hasky
Pohlaví: pes
Stáří: 5 let
Barva: Černá Sv.Zn.
Váha: 32 kg

Aktuálně (4.7.2017) v útulku statutárního města Ostrava

19601608_1405336286223618_430343902877791361_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aljašský malamut - Aston (níže převzato z facebooku MalamuteRescue)

Aston má tolik sdílení a ani jednu nabídku na domov :(
Dnes je to stabilní klidnej pesan,kterej by potřeboval své místo pod sluncem.Ve smečce je dominantní ,ale není zlej,chce prostě jen svůj klid a umí to dát najevo.Hodil by se spíš jako jedináček,nebo k pasivnímu pejskovi,či fenečce.Je zvyklej na děti a kočky, zvládá cestování(jen v autě blinká) rád chodí na vycházky,ale moc rád se i válí doma na pelíšku.Vhodnej je do bytu,ale zahrádka by se mu určitě líbila.doma je čistotnej a nic neníčí.Je hůře krmitelnej,ale to se s láskou a klidem v nové rodině určitě vše napraví :)

Aktualizace:Ocásek i rána po kastraci pěkně zahojené.
Aston by potřeboval aktivního človíčka na dlouhé procházky,nejlépe chlapa,které má raději a lépe respektuje.domeček se zahrádkou by pro něj byly naprosto ideální.

Dneska byl Aston na kastraci a kontrole ocásku,bohužel tkáň a kosti byly natolik v nepořádku,že se musel kousek ocasu ampuovat.I tak mu vtšina zůstala a až zaroste,bude k nepoznání,že kousek chybí.Astonovi se ulevilo a nosí si teď ocas pěkně nahoru.Za kastraci nám moc vděčnej neni,ale i to brzy přebolí.Aston má stále žalostně nízkou váhu,potřebuje přibrat,proto kdo by měl zájem,může nám přispět konzervama,nebo piškotkama.

Dnes nám přijel do dočasky Aston-malamut,který to v životě neměl lehké.V kotci v útulku se extrémně nudil a začal se poškozovat.Bohužel si ukousal půlku ocasu :( . No teď snad bude lépe.Márinka jeho příjezd zvládla na výbornou a on sám psy také neřeší.Bohužel se u něj projevuje skratovité jednání a naprostý nerespekt ženského pohlaví.Na chování budeme intenzivně pracovat.Astonovi budeme hledat nový domov u zodpovědných lidí,kteří mu budou schopni zajistit dostatek pohybu. Případní zájemci si musí uvědomit,že Aston je opravdu kus psa a práces ním bude na dlouhou trať. Nové info budem postupně doplňovat. 604 229 606

aston.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

aston-2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - MIA

Kdyby se mezi Vámi našel zájemce, pište mi do zpráv.
Hledáme domov pro 5 roční fenku malamut x husky, jménem Mia. Mia je komplikovaný pejsek, který si neprošel v životě jen dobrými věcmi. Fenka byla v minulosti zřejmě týraná a prošla si mnoha majiteli. Je hodná, miluje další psy, má ráda děti, ovšem k malým dětem ji nedoporučujeme, nýbrž je to živý a energický pes, který potřebuje pohyb, a když se jí něco nelíbí, nebojí se to dát najevo. Mia potřebuje páníčka, ze kterého bude mít přirozený respekt, nejlépe člověka, který už nějakého toho pejska má, a hlavně člověka, který má s tímto plemenem zkušenosti. Mia je tvrdohlavá, jde si za svým, a naší rodině, bohužel, přerostla přes hlavu, protože jsme jen chtěli pomoct pejskovi v nouzi a nevěděli jsme o ní ani o tomto plemeni absolutně nic. Mia nesnese jiná zvířata, má v sobě lovecký pud, který se nedá nijak odstranit, na druhou stranu na naše králíčky doma v kleci si zvykla, a po nějaké době je začala ignorovat. Mia se bojí hlasitých ran, tzn. petardy, střílení z pistolí, i bouřky.. Ve strachu bohužel dokáže na člověka (pokud po ní v tu chvíli něco chce) vystavit. Na druhou stranu se u nás naučila mazlivosti, je to medvídek, který má velké srdce, ale nesmí se stát pánem domácnosti, jak se to stalo u nás. Respekt si u ní však nemůžete získat silou, ani ranami. Hledáme pro ni ten nejlepší domov, dáme ji pouze do kvalitních podmínek, lidem, kteří ji při prvním problému nedají hned pryč, do nového domova půjde očkovaná, odčervená a s adopční smlouvou. Mia je kastrovaná a čipovaná.

mia.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - BARY

kříženec sibiřského huskyho . stáří asi 1,5 -2 roky Hodný, čistotný, nekonfliktní pes
vhodný k rodinnému domu .
Soukromý útulek PSÍ DOMOV, Řepnice 30, 412 01 Litoměřice
Telefon / záznamník: +420 416 746 104 | Mobil: +420 602 893 442
mailto:marek.maskulanis@seznam.cz.

cs-bary.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aljašský malamut - MIKY

Miky zostal spolu s ďalším psíkom v opustenom dome, kde žili v malom koterci bez akejkoľvek pozornosti. Hľadá aktívnych majiteľov, ktorí mu dajú to, čo nevyhnutne potrebuje k životu - každodenný pohyb a dostatok lásky. S inými psíkmi sa bohužiaľ neznesie. Pred adopciou bude veterinárne ošetrený, čipovaný a kastrovaný. Podmienkou adopcie je podpísanie adopčnej zmluvy a uhradenie adopčného poplatku.

Meno: Miky
Vek: 4 roky
Rasa: aljašský malamut
Očkovanie: áno
Odčervenie: áno
Odblšenie: áno
Čipovanie: áno
Kastrácia: áno
Vzrast: veľký
Miesto kde sa nachádza: Brezno
Tel.kontakt: 0918 888 411
Email: utuloktulacik@gmail.com

 

14053736_10154506936003274_70756878846275471_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aljašský malamut

Sos!!! Najdeny malamut v Mliečne !!!!!!!!! Prosim zdielajte ! Nemáme ho kam dat , tel.kontakt 0905 683491

malamut.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - KYRO, šťeňátko pejseka

KYRO
pes, 3 mesiace

mama: kríženec
otec: karelský medvedí pes
v dospelosti veľkého vzrastu

Tri šteniatka, mali šťastie v nešťastí, narozdiel od ich 4 súrodencov, ktorí už nie sú medzi nami. Boli zachránení pred utopením. Ich majiteľ 4 súrodencov v tomto plne vnímavom veku jednoducho utopil. Nechceme si ani predstaviť ako veľmi museli bojovať o život. Mrazí nás pri pomyslení na to. Nevieme prečo práve tieto tri ušetril, ale ak by sme ich nevzali, do pár dní by sa to opakovalo. Ich mamina je už po kastrácií, tak jedine to nám dáva nádej, že sa to už opakovať u nich nebude.

Všetci traja súrodenci sú veľmi rozkošní mackovia a určite si ich hneď zamilujete. Šteniatka sú vhodné len do rodiny, ktorá im dá dostatok psej aktivity. Budú z nich naozaj veľké psíky, v 2 mesiacoch vážia 8kg. Psíkovia sú krížence karelského medvedieho psa, je to veľmi temperamentné plemeno a treba dbať na dobrý výcvik. Sú vhodné len do domu s celoročným prístupom dnu alebo do bytu k aktívnej rodine. Spoločnosti iných psíkov sa len potešia.

KYRO je veľmi výnimočný psík. Je to taký truľko. Len tak kuká, len tak beží, len tak sa váľa, len tak robí neplechu. Trošku pomalšie chápe, ale na kráse a rozkošnosti mu to neuberá. Kyro určite bude ozdobou každej záhrady. Je to naozaj zlatíčko. Macíček, ktorého si jednoducho musíte ihneď zamilovať.

Psík je záväzok na niekoľko rokov a na to netreba pri adopcii zabúdať. Treba ho správne viesť a vychovať a bude z neho ten najvernejší a najlepší spoločník.

Podmienkou adopcie je kastrácia zvieratka do 1 roka od adopcie, podpísanie adopčnej zmluvy a uhradenie adopčného poplatku.

V prípade ak vás macko KYRO zaujal píšte na FB správu alebo mail: info@cestazadomovom.sk

FOTO: Katarína Vancová a Lukáš Barnáš

kyro.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - štěňátko pejska

Začal bych tento inzerát takto - "Byl jsem pořízen jako hračka. Skončil jsem "na ulici" . Pomůžemi někdo?. Hledám nový domov, opravdového páníčka, parťáka a kámoše......"

Ofiko text z FB je takový "Zdravím a žádám o pomoc! Mám pejska, kterého koupili jenom tak jako hračku a teď se ho potřebuji zbavit. Pejsek je na pár dnů v dobrých rukou, ale nemůže tam zůstat a já mám také psa a nemám možnost mít dalšího. Byl zakoupený za 5000, myslím, že není úplně čistý, ale je to nádherný skoro 4 měsíční štěňátko. Pokud víte o někom, kdo by se o něj mohl hezký postarat, prosím kontaktujte mně na tel.: 739544520 nebo mail: o.guitar@seznam.cz Děkuji. Olga"
https://www.facebook.com/olga.guitar?fref=photo

pejsek-stene.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes

Diego - 11 měsíců starý pejsek byl odebrán z nevhodných podmínek. Je to hravé a milé štěně. Má rád lidi i děti a rád se mazlí. Emotikona smile S fenami i psy vychází bez problémů.

Je to aktivní psík, který bude potřebovat pohyb. Nejlépe by mu bylo v domku se zahradou a klidně i psí kámoškou. Případnou dočasnou péči hledáme v okolí Turnova.

Diego je odčervený, očkovaný, čipovaný a kastrovaný. Do nového domova půjde po podpisu adopční smlouvy.

Turnov. Pro více informací nebo v případě zájmu o adopci volejte na 773023018.

diego.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sibiřský husky - pes

Tarkan - cca 3 roky starý Sibiřsky husky.
Je to překrásný, mladý, hravý psík, který miluje procházky a rad si běhá. Lidi i deti má rád a rad se mazlí.
S fenami vychází bez problémů a se psy také.
Je odčervený ,očkovaný, čipováný a kastrovaný.
Do nového domova půjde po podpisu adopční smlouvy .
Pro více informací volejte na 773023018

tarkan.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - fenečka Luna

Lunu sme prebrali od inéo občianskeo združenia a po absolvovaní všetkých potrebných veterinárnych úkonov bude môcť odísť do nového domova.
Luna je pokojná,milá,ovláda základné povely, znášanlivá so psami, aj sučkami. Vhodnosť adopcie k malým deťom, či mačkám zatiaľ nevieme, vhodná na šport. Bližšie info v správe na stránke, alebo na tel. čísle 0911439992

 

12994328_1075468642473877_8789640626806598331_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - štěňátko fenečka

Lila je šteniatko- fenočka ktorá dnes 11.4.2016 bola naším dobrovoľníkom odobratá a zachránená pred utratením. Rodina si zaobstarala šteniatko a skončilo vyvreté na balkóne. Keďže sa o ňu nikto nemal kto starať, bolo rozhodnuté že ju dajú utratiť. Lila je už v bezpečí, a hľadáme pre ňu dočasnú opateru alebo nový domov. Kontakt http://www.utuloksered.sk/
Vek. cca. 2 mesiace. Všetky veterinárne náklady hradí naše OZ
Fokty by :
https://www.facebook.com/Lenka-Sečenová-Photography-662743007115792/?fref=ts

lila.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánci - štěňátka

Pět krásných štěňátek (tři pejsci a dvě fenky ) kříženeho Sibiřského husky hledají domov!
Jsou to málá 6 týdnů stará štěňátka; které si vychováte podle svých představ:) Předem je ovšem nutné počítat s tím,že jsou to kříženci plemene,které vyžaduje hodně aktivity.
Štěňátka jsou zatím pouze odčervená.
Do adopce jdou po podpisu adopční smlouvy s podmínkou kastrace!
Pro více informací volejte na 773023018

12718083_10209348294928409_700426892851453518_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

12970840_10209348295448422_5532884594295372878_o.jpg12993551_10209348294568400_6392922794669903573_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

12973131_10209348294688403_4024220266827591960_o.jpg12976864_10209348295088413_7625786954346827218_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes

Plemeno/Rasse/Breed: Kríženec/ Mischling/ Mix
Pohlavie/Geschlecht/Gender: samec/Rude/male
Narodený/geboren/Born:
Výška/Höhe/height:56cm
Váha/Gewicht/weight: 20kg

Znášanlivosť/Verträglichkeit/tolerance:
Psy/Rüden/male dog :áno/ja/ yes
Suky/Hündinen/female dog:áno/ja/yes
Mačky/Katzen/cat:

Vhodnosť/geeignet zu/suitable:
Dvor/Hof/outside: áno/ja/yes
Byt/Wohnung/inside: áno/ja/yes
Deti/ Kindern/kids:áno/ja/yes
Staršie osoby/Altere Personen/seniors: áno/ ja/ yes

Nandy je mlady psik, krizenec huskyho. Bol najdeny v dedine na vychodnom Slovensku, kde psikov chodi odchytavat sarha. Kedze sa v dedine tulal uz dlhsie, nahlasovatelka nas kontaktovala, aby sme ho zachranili pred istou smrtou. Nandy je priatelsky, dobrosrdecny, vdacny psik. Je velmi dobrej povahy, znasanlivy s psikmi aj s fenkami. Ma rad dlhe prechadzky a dobre jedlo. Je bezproblemovy, vhodny na dvor k rodinnemu domu, ktory v buducnosti mozno aj postrazi. Nandymu hladame novu rodinku, kde by mal dostatok pohybu a pozornosti. Je kontaktny psik, ma rad ked sa mu niekto venuje. Nandy je vhodny aj do rodiny s detmi, ktore ma velmi rad. Nandy bude pripraveny na adopciu odcerveny, odblseny, ockovany, cipovany a kastrovany. Podmienkou adopcie je podpisanie adopcnej zmluvy a uhrada adopcneho poplatku. Nandy sa nachadza vo Velkych Kapusanoch, ak ste zdaleka, vieme ho priblizit. Kontakt: 0918 799 176 email: pomocpsikomvychod@azet.sk

Nandy ist ein junger Hund, ein Husky Mischling. Sie wurde in einer Ortschaft in der Ostslowakei gefunden, wo ein Hundefänger aktiv ist. Dadurch dass er schon länger streunte, wurden wir kontaktiert, dass wir ihn einfangen und so vor dem sicheren Tod bewahren. Nandy ist ein freundlicher, dankbarer und gutherziger Hund, gut verträglich mit Artgenossen und genießt lange Spaziergänge und gutes Futter. Nandy ist konfliktlos mit einem guten Charakter, er würde sich in ein Haus mit Garten eignen, welches er auch bewachen wird. Für Nandy suchen wir eine Familie, die genug Zeit hat sich mit ihm zu beschäftigen, er ist sehr kontaktfreudig und braucht viel Aufmerksamkeit sowie Bewegung. Gerne auch in eine Familie mit Kindern, Kinder mag Nandy ganz besonders. Für seine Adoption wird er entwurmt, entfloht, kastriert, gechippt und geimpft. Derzeit befindet er sich in Velke Kapusany. Kontakt: +421918 799 176 email: pomocpsikomvychod@azet.sk

12493736_1033604753363594_2941500077632580331_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sibiřský husky - fenečka 3-5 let - Praha

Aimee strávila první část života ve stísněném kotci rozením štěňat, k nám se dostala ztrápená a vyhublá na kost. Přesto si zachovala lásku k lidem a v pěstounské rodině doslova rozkvetla, užívá si mazlení, dlouhých procházek i gaučování. Není klasickým severským sportovcem, který by se bez pravidelných tréninků ukousal nudou, ale ani žádný lenoch - ráda si zaběhá v přírodě nebo s psími kamarády v parku, rychle a s potěšením se učí novým věcem, ale současně si dokonale užívá pohodlí bytu. Naprosto jí nevadí v klidu počkat na Váš návrat z práce, pokud se přitom bude těšit na proběhnutí a Vaši pozornost po návratu...

Očkovaná, zbavená vnitřních i vnějších parazitů, čipovaná, KASTROVANÁ, po několikaměsíční láskyplné péči již ve vynikající vyzické i psychické kondici:-)

Adopční poplatek: 4.650,-

Kontakt

+420 777 688 424

2-1455803460.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sibiřský husky - pes

V odchyte už 10 dní!!!
Mladý ALE chorý husky. Veľmi chudý!! HNAČKUJE!!!
Má zažívacie problémy, potrebuje individuálnu starostlivosť, varenú diétnu stravu!!! To môže dostať len v dočasnej domácej opatere, ktorú SÚRNE HĽADÁM!!
V odchytovom koterci je od 17.1.2015!!!
Postarám sa o veterinárne poplatky a krmivo. Potrebujem miesto!!
Prosím zaňho. Pomôžme mu spoločne
Moje číslo 0917928555

12565582_1251684068192022_853614161644609083_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes Slovensko

Inzerát zde http://zvierata.bazos.sk/inzerat/57874495/darujem.php

Darujem do dobrých rúk psíka 7 mesačný, veľmi milý a priateľský. Je to husky krížený zo stavačom. Vyzerá presne ako husky po otcovi, jedno oko má modré a druhé hnedé. Z rodinných dôvodov. Tel.: 0905802744

57874495.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes - Slovensko

Potrebujeme DOCASKU alebo nový DOMOV pre psíka.
V okrese Rimavská Sobota sa našiel tento psík, možno kríženec severana. Je neagresívny a kľudný. Zatial je u nálezcov, cez týždeň pôjde do Fiľakovského útulku. Bližšie info pridáme čoskoro.
Kontakt pre záujemcov: 0911 283956

12771685_1119004374784751_119393324100042073_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aljašský malamut - fenečka - Slovensko

Plemeno/Rasse/Breed: aljassky malamut/ Alaskan Malamute
Pohlavie/Geschlecht/Gender: samica/Hündin/ Female
Narodený/geboren/Born: 18.9.2011
Výška/Höhe/height: 56 cm
Váha/Gewicht/weight: 33 kg

Znášanlivosť/Verträglichkeit/tolerance:
Psy/Rüden/male dog :áno/ja/ yes
Suky/Hündinen/female dog:áno/ja/yes
Mačky/Katzen/cat:

Vhodnosť/geeignet zu/suitable:
Dvor/Hof/outside: ano/ja/yes
Byt/Wohnung/inside: áno/ja/yes
Deti/ Kindern/kids: nie/no/nein
Staršie osoby/Altere Personen/seniors: áno/ja/ yes

Linda je 5rocna fenka rasy aljassky malamut. Priniesol ju k nam majitel, ktory sa stahuje do bytu a nemoze si ju nechat. Je dobrej povahy, vyrovnana osobnost, vesela, priatelska, znasanliva so psikmi aj fenkami. Miluje deti a neustale sa smeje. Je to slniecko. Linda je vhodna do rodiny s detmi, kedze ich ma velmi rada. Rada chodi na prechadzky na voditku, aj beha po dvore. Prinesie radost do kazdej rodiny. Linda bude na adopciu pripravena odcervena, odblsena, ockovana, cipovana a kastrovana. Podmienkou adopcie je podpisanie adopcnej zmluvy a uhrada adopcneho poplatku. Linda sa nachadza vo Velkych Kapusanoch, ak ste zdaleka, vieme ju priblizit. Kontakt: 0918 799 176 email: pomocpsikomvychod@azet.sk

12771993_1056233081100761_2540591708494443409_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sibiřský husky - pes - Slovensko Senica

NELSON - SÚRNE !
Nelsonko je krásny pes plemena husky, adoptovaný pred časom z nášho útulku, opať hľadá súrne nový domov.
Nachádza sa v krátkodobej dočasnej opatere v Bratislave, odkiaľ musí čím skor odísť pre spory s domácim psíkom. Niečo o Nelsonovi...
Hodí sa do domácnosti bez iného psíka, k väčším deťom nakoľko je majetnícky na jedlo a hračky. Môže ísť aj do bytu, ale nesmie byť doma sám pridlho, vykusuje si srsť z pocitu samoty.
Inak je to milý, kontaktný, aktívny psík, typický predstaviteľ svojho plemena.
Ak máte záujem poskytnúť Nelsonovi dočasnú opateru alebo domov, prosím, kontaktujte nás !
Psík je vakcinovaný, čipovaný, bude kastrovaný.
adopcia@utuloksenica.sk

12801401_10156690212225604_1180306023435324305_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes

Útulek Praha Troja

evidenční číslo: 2096/2014
plemeno: kříženec
popis: pes, 1 rok
srst: černá ,bílé znaky, krátká
velikost: velký
nalezen: 11.11.2014
P-4, Nusle, ul. K Podjezdu
charakteristika: k výdeji
Na sobě měl kovový stahovák a červenošedé látkové vodítko.Zkušenému chovateli

12295471_1041097169275994_9222159861129909653_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - fenečka - Slovensko

Méďa je krásna veľká medvedica už staršieho ročníka,má cca 7+ rokov,kompletne očkovaná,čipovaná a kastrovaná.je mohutnej stavby tela,preto aj jej pohyby sú dosť nenáročné znášanlivá so psíkmi,s fenkami sme neskúšali,vhodná k domčeku s prístupom dovnútra alebo do dobre zateplenej búdky je veľmi priateľská a milá,výborný spoločník je to fenka z odchytu,ako to už býva,zbavujú sa starších psíkov,lebo sú už pre nich nepotrební a z našeho útulku sa pomaly stáva seniorský klub :((( prosím dajte jej šancu!!!!
adopčný poplatok- 30 eur( zahrňa kompletné očkovanie a čipovanie)
prevoz po dohode do ČR možný

Kontakt: 0918 415 944- Zuzana Klincková

12832318_1669609729970839_4974978688121898641_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes

Inzerát zde http://zvirata.bazos.cz/inzerat/58386533/Daruji-psa.php

58386533.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aljašský malalamut - pes

DENY č. 0906 k adopci

Plemeno: Aliašský malamut
Popis: 2,5 – letý pes ( v době odchytu )
Srst: bílá, šedé znaky
Velikost: velká
Povaha: temperamentní
V útulku od 8.3.2016.
Tuto FB stránku provozují dobrovolníci, kteří veškeré informace o pejscích čerpají z oficiálních webových stránek.
Pokud máte zájem o nějakého pejska, tak prosím kontaktujte přímo útulek.
Kontakt:
Tomáš Schulz
tel: 603 357 111
e-mail: tschulz@centrum.cz

12800368_996379637106639_4911571352169934813_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIŠKA A VILKO HLEDAJÍ SPOLEČNÝ DOMOV - Miška má asi 4 roky,Vilkovi je asi rok.Do nového domova musí jít společně,odloučení není možné umřeli by steskem.Oba jsou očkovaní,čipovaní a kastrovaní.NEJSOU V ÚTULKU,POMÁHÁME HLEDAT DOMOV.Jana Slováková 721 543 498

12814169_1669638356621696_2897402459242912381_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sibiřský husky - pes

9měsíční husky hledá domov
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/57509186/Daruji-huskyho.php

12715251_1017637188275138_8278731897940902908_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sibiřský husky - pes

Hezký den,
daruji sibiřského huskyho, narozen 3. května 2015, je to pes, jmenuje se Nikki. Bez PP. Jedno oko moddré/bíle a druhé hnědé

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/57450961/Daruji-sibirskeho-huskyho-9-mesicu.php

12715798_1017639111608279_2546580385727086671_n.jpg
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes

Mladý kříženec NO a malamuta hledá domov, Útulek pro zvířata v nouzi Plzeň
http://utulekplzen.cz/psi-k-osvojeni/14923-orion-2/

12742533_1017640994941424_6320991148808543468_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes Méďa

v útuku od 11.2.2016 prišla spolu s Béďom
Méďa
vek: cca 4 roky, zúbky má dosť zbrúsené
výška: 65 cm
váha: do 35 kg
0918 415 944 útulek Rožnava
Zatiaľ v útulku smúti, srsť má samé dredy

12711186_1025629167476151_7256455042844137053_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - fenečka

Odchycené "vlčí" štěně
ID 19374/2016
Stav: odchycený
Datum odchytu: 30.01.2016
Místo nálezu: Ostrava - Kunčičky (700 30), Velichova 1
Rasa: Kříženec
Pohlaví: fena
Stáří: 10 měsíců
Barva: Vlkošedá
Váha: 16.5 kg
Jméno: Wolf

Útulek statutárního města Ostrava
Další upřesnění:
Ideální pes pro ty, kteří by chtěli vlka, je temperamentní, hravý a učenlivý, potřebuje však základní výchovu. Původní páníček jej nechal uvázaného napospas osudu na řetězu a tak teď čeká na vlídného nového páníčka, který mu pomůže zapomenout. Je veselý a vhodný na zahradu.
12650991_962629433827641_2643413934166341787_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes

Alan, kříženec zřejmě haskyho a německého ovčáka, cca 1,5 roku. Hledá nový domov. Více info o něm poskytne provozovatelka azylu Sirius na tel. 603 484 819.
http://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=30507

12672023_1011080645597459_8548506707067125789_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aljašský malamut - pes

Valon hlada domov!!! 1,5 rocny husky, znesie sa so psikmi aj macickami, potrebuje co najskor svoj domov...svoje miesto, kde sa mu budu venovat, lebo si lasku uziva kazdym centimetrom svojho tela.... Nachadza sa v Kosiciach. Viac info: 0918/856 344
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1210033792359302&set=a.1210033235692691.1073741841.100000580783638&type=3&theater

12642780_1210033792359302_8952470906281244726_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes

Útulek Havířov

11953633_498499783652166_3198198289700309746_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - fenečka

Šeina (kř. ovčáka-haski, 10 měsíců)
Šeina je 10ti měsíční štěňátko velkých plemen (pravděpodobně ovčák a haski). Už teď je výškově po kolena a podle tlapek bude velkého vzrůstu. Už na první pohled vás upoutá svým jedním modrým očkem a druhým hnědým, v kotci se bojí a neví jak se zachovat, ale venku je to naprosto jiný pes. Je živá, hravá, mazlivá, miluje piškoty, drbání a hračky, jako každé štěndo. Vhodná spíše na zahradu.

V útulku Orlová http://utulek-orlova.rajce.idnes.cz/Seina

12628496_793139890792267_6212354633691667053_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - fenečka

Jenny je asi dvouletá kříženka (pravděpodobně sibiřského huskyho). Nalezena 10.12.2015 uvázána u útulku s dalšími 2 pejsky (s Jessy a se Štěňátkem), dá se říci, že všechny byly na pokraji svých sil...vyhublé a vyhladovělé. Dnes už jsou v pořádku, spravily se a jsou veselé, hodné, poslušné, jen se musí ještě naučit čistotě, ale to také zvládnou.

Umístění: Psí útulek Žamberk
Kontaktní osoba: Technické služby Žamberk
mobil: 721 941 080, email: psiutul.orlicko@seznam.cz
jenny6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aljašský malamut - pes

Dovolte nám, abychom vám představili Pana psa. jmenuje se Simonek, je to aljašský malamut, takový odrostlý roční puberťák. Je to nádherný pes, drobnější, ale pod správným vedením by jistě nádherně zesílil. Je to pes dominantní, který potřebuje zkušeného psovoda, člověka, co mu dá hodně času a bude se mu věnovat. Simonek mu to oplatí velkou láskou a svou dokonalou jedinečností. Simonek byl svůj krátký život uvázán u boudy a podle toho také lidi posuzuje. Potřebuje ukázat, jak je svět krásný
Jedná se o psa, který, pokud se bojí, dokáže kousnout. Agresivitu ze strachu v něm umí probudit podněty, jako je třeba reflexní vesta, křik, hodně prudké pohyby. Nevíme přesně, co si v životě zkusil, ale víme, že potřebuje šanci. Někoho zkušeného, někoho, kdo mu dá své srdce a to, co Simonek potřebuje - domov a práci. Přijďte se na něj podívat
Třeba mezi vámi vznikne něco mimořádného...
https://www.facebook.com/utulekzdar/photos/pb.1395509564112432.-2207520000.1454596766./1476400456023342/?type=3&theater

64263_724369240966040_2911622684619098904_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes

Dnes v 17:00 u lesa, hned naproti útulku v Dobranově jsme našli psa, křížence německého ovčáka,věk přibližně 6-7 let. Pes byl vyplašený a bez čipu. Momentálně se nachází v útulku Dobranov. Budu moc ráda za sdílení, aby se zjistilo komu patří

12552812_1136483119697243_4318739285114904882_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes

pohlavie: pes
plemeno: malamut x husky
vek: cca 2-3 roky
očkovanie: áno
čipovanie: áno
znášanlivosť: fenky áno, psy áno, keď do neho nerýpu, mačky zistíme
kastrácia: bude
adopčný poplatok: 30 e

Adopcia 0948 894 777 - adopcia v pripade dobreho zdravotneho stavu mozna po uplynuti karanteny a po kastracii. Prosime volat do 18:00 hod.

12513959_878821495565903_1172870034855726421_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sibiřský husky - pes

Rocky je asi 13letý husky, který k nám přišel ve velmi zbídačeném stavu.
Po delší době se nám ho naštěstí podařilo dát dokupy (úměrně k jeho věku!).

Rocky je hodný pes, má rád lidi a potřeboval jít bydlet k domku se zahrádkou, kde by měl volný pohyb a svůj klid. Rozhodně už to není na žádné procházkování, chození do schodů apod...

Psí domov Lukavice u Rychnova nad Kněžnou (tel. 608 524 973, utuleklukavice@seznam.cz).

12465983_1014048568655656_6194850812579022259_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aljašský malamut - fenečka

FENKA TALLY - ALJAŠSKÝ MALAMUT BEZ PP HLEDÁ DOMOV
3letá fenka aljašského malamuta hledá aktivní páníčky! Vychovaná, snáší dobře děti, další psy i kočky, umí některé povely, je to vítací typ.
Očkovaná a po kastraci.
Nachází se v dočasné péči ve Střelné u Teplic. Kontakt na dočasného pečovatele na fb: https://www.facebook.com/lukasvon

12472392_10204098143693220_4066861391508624509_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sibiřský Husky - pes

daruji z rodinych duvodu haskyho pejska,tříletýho,pouze k baráku ze zahradou.Hledám kdo by se postaral vážně,o miho partaka,duvod-stěhování do bytu.Miluje procházky přírodou.Možnost odkoupení voliery.cena-6000 kč-není podmínkou.

Kontakt: Hana , tel.: 605 356 268

Inzerát zde http://zvirata.bazos.cz/inzerat/56365616/hasky-jen-vaznym-zajemcum.php

56365616.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ESP Evropský saňový pes

Kubík je evropský saňový pes,věk 9let Kubíček je pes co téměř celý svůj život prožil v kotci nebo na stake-outu (úvaz). | Jak už to u saňových psů bývá, byl určen pro zápřah, netahal však tak jak se od něj chtělo a tak šel musherům z ruky do ruky. Kuba je moc milý a hodný pejsek, nepotřebuje dlouhé procházky, nejšťastnější je doma na gauči se svými lidmi. Moc by si přál milujícího páníčka, někoho, kdo ho už nezradí. Kuba je vhodný k domečku se zahradou,se spaním uvnitř, ale i do bytu. Kuba umí sedni, dej pac, rád aportuje míčky. Se psy vychází dobře, mohl by klidně bydlet s větší fenkou nebo i nekonfliktním psem. Bohužel jej nemůžeme doporučit ke štěňatům, vzhledem k jeho nulové socializaci a životu v izolaci od světa, neumí ostatní psy dobře číst a štěňátka považuje za kořist. Kubíček je úžasně veselý, milujicí a nenáročný společník, který vám budě dělat ještě dlouho radost Emotikona smile Kuba je čipovaný, kastrovaný, očkovaný, odčervený, ošetřen pipetou. Adopční poplatek 500,- Máte-li o Kubu zájem, volejte Anežku: 723 14 99 29 Nebo pište na: voriskov@gmail.com

12400569_1001934336512090_554704563139729235_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - fenečka

SÚRNE! Zorka má necelý mesiac na nájdenie domova! Zorkina majiteľka sa musela z domu (kde so Zorkou bývali) odsťahovať, presťahovala sa do Košíc do bytu, kde Zorku zobrať nemôže:/ (a žiadne iné miesto s dvorom a aby si to mohla finančne dovoliť nenašla). Preto jej hľadáme nejaké miesto, niekoho, kto by ju mohol na svojom dvore prichýliť. Dom sa už predal, Zorka má necelý mesiac, aby našla nový domov:(( Zatiaľ je na dvore, chodím ju kŕmiť a venčiť. O mesiac sa do domu nasťahujú noví majitelia a Zorka nemá kam ísť:((
....MÁ NIEKTO KÚSOK MIESTA na DVORE, aby mohol túto krásavicu prichýliť? Zorka je vďačné zlatíčko, úžasná fenočka! MOHOL BY JU NIEKTO prichýliť? (najlepšie východ). Nachádza sa v obci cca 30 km od Košíc (okres Gelnica).

Je to zlatíčko, veľmi vďačná, priateľská, aktívna 7-8 ročná fenka x nemeckého ovčiaka. Rada sa hrá, s inými psíkmi sa znáša veľmi dobre (akurát niektoré fenky nemá rada:)). Mačičky rada nemá, naháňa ich. Ak je pustená, pekne pribehne na zavolanie a drží sa v blízkosti majiteľa, parádne poslúcha, no občas sa rada v niečom vyváľa:) K ľuďom je veľmi priateľská, ako aj k deťom. Je veľmi vďačná a veľmi sa teší ľudskej spoločnosti. (ked chodíme behať,občas ju zoberieme, riadne si to užíva, má rada pohyb a keď ideme na prechádzku, ide sa pretrhnúť od šťastia:)) Prosto je super:)

Možno si Zorku pamätáte z roku 2010 http://www.stare.psiadusa.sk/zorka-a-steniatka/. Nemala to v živote ľahké...Osud sa s ňou kruto zahral. Bola vyhodená a opustená v jednej obci, kde sama vrhla v najhorších mrazoch 9 šteniatok. Tri neprežili, ostatné sa podarilo vo veku 6 týždňov zachrániť a už majú svoje nové domovy. Zorka po čase tiež našla svoj domov, no opäť prišli do cesty komplikácie...

Poznámka: ja nie som jej majiteľka ale v prípade záujmu ma kontaktujte (napíšte mi správu na FB).

12507621_10153793950905688_6397483314088842791_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes

NALEZEN V OBCI NEVŘEŇ!
Prosim sdílejte, at se tento mazlik dostane zpet, urcite musi nekomu chybet! Je moc mily a mazlivy!
Aktualne se nachází na obecním úřadě v Nevřeni.
Pokud víte komu se ztratil, volejte prosím na tel.č.: 727 979 345

12360171_997791756911049_873162435987700317_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - štěně pes

Štěně, kříženec malamuta hledá domov, SR, útulek Revůca

11214249_10153749566872363_2120883653115484148_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - fenečka

ato fenka křížence huskyho byla nalezena dnes v Prštném. Měla obojek a červené vodítko. Nehledá ji někdo? Má asi 1 rok. Útulek Zlín

12489351_935197953240522_8041901774683028238_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes Hero

Hero je krásný kříženec Aljašského malamuta a má 7 let. Je hodný, přátelský, poslušný, miluje mazlení, lidi i děti. Není vhodný do bytu. Byl by vhodný k někomu, kdo si ho vezme do baráčku, protože v kotci na sebe upozorňuje, nemá rád samotu, chce být s lidmi a přelézá plot. Je ideální pro člověka, s kterým by mohl trávit většinu dne a který je sportovně založený, protože Hero potřebuje spoustu pohybu. Dobře se snáší s druhými psy.
Můj názor z procházky - Hero je takový ten klasický tulící pejsek, kterého můžete muchlat do konce světa Emotikona colonthree. Užívá si procházku naplno, ale na každé zavolání se okamžitě vrátí k Vám. Umí ke mně, sedni, pac.. Miluje piškotky, běhání a prostě jakýkoli pohyb. Je to skvělý, klidný a hodný pes, který by si zasloužil aktivního člověka, se kterým bude moct být nejlépe celý den a kterému dá všechnu svou lásku. V útulku je od 7.7.2011.

Útulek Dětmarovice okr. Karviná
Venčení: Každý den 8-15 hod
Telefon: 724 266 257

12465965_1513388962290746_2016057067266911097_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes

10 let v útulku...
Pepa je velice hodný pes, který se sice seznamuje pomaleji, ale stojí to za to - rád se pak nechá pohladit, učesat a vytáhnout na procházku. Najde i on své štěstí Emotikona smile?
Útulek pro opuštěná zvířata Třebíč
Nad Zámkem 5
674 01 Třebíč
tel.: 604 370 805, 568 824 241
loz.trebic@seznam.cz
http://www.utulek-trebic.cz/index.php/nabidka
 
10469059_802829549766939_4826072693150468498_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sibiřský husky - pes

NELSON bol vrátený z adopcie. Je to psík do rodiny aj s deťmi. Je však trocha tvrdohlavej povahy a ak mu majiteľ nevenuje toľko času koľko si zaslúži, nemá problém preskočiť 2 m plot a spapať susedom sliepočky. Útulok Senica (www.utuloksenica.sk)

11103258_10155502190445604_327964428121655691_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sibiřský husky - pes

Jack je roční pejsek Husky je vhodný do akční rodiny se sportovním využitím.Byl chován venku na zahradě bez přítomnosti pána vyje a snaží se za pánem utéct, nechce být sám.Jinak je vhodný i k malým dětem je hodný a přátelský.Je snášenlivý pouze s fenami.Ihned k adopci. Utulek Bouchalka.

11174247_850282198354727_2468418792579801750_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes

Nalezenec z Kaňku (Kutná Hora) čeká na svého majitele v útulku pro psy na Karlově. V době nálezu neměl obojek a není čipovaný. Je to odrostlé štěně (cca 6-7 m)

10989228_10205473905465753_8870324369724188844_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes

Kuba - ideální pejsek pro sportovce!
Dnes tu máme ideálního adepta na psí sportování - canicross, kolo, koloběžka. Jestli sportujete a chybí Vám psí parťák, tak Kuba by mohl být pro Vás ideální kamarád. Upozorňujeme, že si dopředu opravdu zvažte, jestli budete chtít za parťáka velmi aktivního psa, který bude potřebovat nějaký čas, než se aklimatizuje. U takových pejsků není dobré, když se pak s nimi nový páníček loučí. takže dopředu dobře zvážit a pak určitě budete spokojení
Detailní informace ke Kubovi a spoustu fotek najdete tu
http://www.home4pets.cz/psi-…/…/mladi-9-35-mesicu/item/13286.
Dejme Kubovi společně šanci
Jinak podle informací se nehodí Kuba na 100% k malým dětem. K odrostlejším už lépe

11882399_10153131336380488_7631129284895929908_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - fenečka

Běla je překrásná, mladá fenka přátelské a hravé povahy. K lidem je milá a vstřícná. Bělka je velice bystrá, pozorná a snadno se bude učit novým věcem. Je nekonflitkní a společenská. Jediné co téhle fenečce schází je nový domov a milující rodina. Dočká se ho brzy? V psím útulku Bouchalka.

12138446_923570367692576_5030553562457705579_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HLEDÁ SE LAJKA -

Hledá se Bety, Lajka
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=981176178620720&set=p.981176178620720&type=3&theater
více info: https://www.facebook.com/360701274770/photos/a.360719749770.154317.360701274770/10153840950644771/?type=3&theater

10570415_981176178620720_4952071893353772552_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sibiřský husky - fena (NALEZENEC)

Tato fenka sibiřského husky byla nalezena na Bartošově ulici. Má červený obojek. Je hodně vystrašená, tak se trochu ohání. Je zřejmě mladá a nemá čip. V útulku Zlín.

12419371_929065243853793_7771895861996451763_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - fenka (NALEZENEC)

Burkvíz- nalezená vysílená stará fenka..
Aktualizováno před 2 hodinami
Dnes 3.1.2016 byla nalezena vysílená hubená, zmrzlá na kost stařičká fenka..
Její stav mluví za své
Zítra náš čeká veterina, pak dodám více info..
Nalezena na Burkvízu u Města Albrechtic....
Teď je v teple, najezená nožky jsme ošetřili mastičkou..
Třeba fenečku někdo pozná, pak prosím info na tel 777134410 nebo sanceprozivot@gmail.com

12469449_1015657825143720_285939076698804158_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aljašský malamut - štěňata

Silver a Ruby (psík a fenka) sú 3 mesačné šteniatka aljašského malamuta. Psík má šedú masku na tváričke, fenka viac dohneda). Sú 3x odčervení, 2x očkovaní a začipovaní. Hľadajú si ten najlepší domov (aj jednotlivo) ako domáci miláčikovia, ideálne k rodinnému domu, ale nie na dvor na reťaz!!! Toto plemeno potrebuje veľa pohybu a aktivít. Znášajú sa s inými psíkmi a zatiaľ si mačičky nevšímajú - takže ak budú s nimi vyrastať, môžu byť kamoši. Podmienkou adopcie je podpísanie adopčnej zmluvy, uhradenie adopčného poplatku a v dospelosti je treba oboch dať si kastrovať, aby sa predišlo neželanému množeniu. Nachádzajú sa pri Trnave. Len osobný odber šteniatka! Info FaceBook Peťka Albrechtová

malamuti-stenata.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aljašský malamut - pes

Bílý tesák (Aljašský malamut, 1-2 roky)
Bílý tesák je krásný, statný aljašský malamut. Je plný energie, chce si hrát a mazlit se, nemá rád samotu. Vhodný na zahradu s přístupem do domu, kde by byl obkopen lidmi, kteří ho budou opečovávat a hýčkat.

Útulek Orlová - Karviná

malamut-karvina.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - fenka Salma, cca 11 měsíců

O Salmu jsem osobně projevil zájem. Bohužel, s mojí ženou nemáme jednoznačnou shodu ohledně pořízení dalšího pejska. Respektuji to a nemohu tak Salmě dál pomoci než zveřejnění jejího inzerátu. Pouze dodám ohledně zdraví, že je zdravá, veterinárně ošetřená (očkovaná, čipovaná, odčervená, odblešená) a brzy bude kastrovaná. Cestou do na Slovensko do Popradu se v případě zájmu určitě nenechte odradit...

SALMA je úžasný psík s obrovským srdcom. Svojim úprimným pohľadom si získa každého človeka. Pozrite sa do jej očí a domov budete odchádzať s novým prírastkom. Jednoducho jej neodoláte  :)

SALMA má približne 11 mesiacov, je stredného vzrastu. Na svoj mladý vek je veľmi rozumná, pokojná a rozvážna. Znesie sa so psíkmi a aj fenkami. Je vhodná predovšetkým do rodinného domu. Vonku, v prírode sa cíti najlepšie. Samozrejme by sa hodila aj do bytu ku majiteľom, kt. by jej vedeli zabezpečiť dostatok pohybu a prechádzok v prírode. Je vhodná aj ku malým deťom.

SALMA, nežná psia slečna , sa našla priviazaná o bránu nášho útulku. Nepoznáme jej osud, nevieme kto sa jej takýmto spôsobom zbavil. To už nie je podstatné. Jej život začal v momente, keď sme ju našli. Z jej očí žiarila radosť, túžba po láske, ihneď sa nám vrhla do náručia a nechala sa hladkať. Je to úžasná, mladá fenka, ktorá túži po stálom a milujúcom domove.

Útulek Poprad +421 910 890 208, mestskyutulokpoprad@gmail.cz

salma4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

salma1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

salma3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - fenka Tyna, cca 2 roky

Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Týna kříženec husky. Krásná , milá , hodná , kamarádská, temperamentní, nekonfliktní. Vhodná k akčním lidem na výlety nebo k domu se zahradou . Pozor na slepice, loví. Více info podá útulek Maršovice 107 okres Benešov 257 55, tel. 775 268 225, utulek_marsovice@centrum.cz
 
tyna1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

tyna2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husky - pes

Tenhle nádherný husky prý neumí být doma sám, tak hledá domov, kde sám nebude:)) třeba zrovna Vy máte ve své smečce pro něj místo:)

Praha - útulek Troja !!!!
http://www.upozpraha.cz/inde…/utulek-troja/troja-nabidka-psu

husky.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - pes

Nabízím Sibiřského Huskyho do dobré péče. Pejsek má 6,5 let a je vhodný na zahradu k baráčku NIKOLIV DO BYTU, je čipovaný i s platným očkováním. Je přátelský a velmi hravý s dětmi, dospělými, ostatními pejsky ovšem nikoliv s kočkami. Váží cca 28 kilo. Jsme z Ostravy Bělského Lesa. Pokud máte o Baltazara zájem pište sms na číslo 604 153 714

severanek1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek - fenečka

evidenční číslo: 2045/2015
plemeno: kříženec hasky
popis: fena, 9 měsíců
srst: černá s pálením, kratší
velikost: větší
nalezen: 15.12.2015
P-9,Vysočany
charakteristika: karanténa
nalezen bez ničeho.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 222025917, 222025916

husky-fena-krirenec.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek Juki - pes

Ahoj,volám sa Juki a som kríženec Aljašškáho malamuta a Huskyho ( asi ) a môj príbeh je smutný. Moji "milovaný majitelia" ma mali priviazaného na reťazi a sem-tam ma zobrali na prechádzku, kričali na mňa a sám som nevedel prečo. Inak som bol stále na reťazi priviazaný.. Teraz ma opustili úplne a ja som tam zostal celkom sám. Moja suseda ma odviazala z reťaze, aby som mal nejaký ten pohyb a neprimrzol na reťazi a nosí mi jesť a ešte jeden sused mi občas niečo hodí. Som veľmi dobrej povahy, poslúcham na slovo a zaslúžil by som si lepší život a hlavne milujúcu rodinu. Nájde sa niekto??

Ja chodím psíka kŕmiť a dávať mu vodu.. Keby nemám 3 psíkov, hneď by som ho brala.. Suseda, čo ho chodí kŕmiť má tak isto 2 psíkov aj pám sused... Je veľmi dobrej povahy, prosím pomôžte !!

Kontakt: Veronika, tel.:0915222234, Slovensko - Senica

juki.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek Kimersay - 2 roky, pes k adopci. (našel domov)

Mám zprávu, že Kimersay našel nový domov. S novými majiteli odcestoval na Slovensko.

Kříženec zřejmě husky a malamuta nebo velký husky ze sportovní linie, neznáme jeho rodiče, nemůžeme přesně určit. Pes byl majiteli pořízen jako nevhodný dárek, nebyl na něho čas takže pes utíkal, toulal se, neměl dostatek péče a pohybu, co by potřeboval a ani výchovu. Nyní proto potřebuje domov ve zkušených rukách u důsledného a přísného majitele, neboť na některé psy vrčí a zřejmě by byl schopen i kousnout ve vyhrocených situacích. Zatím ho nabízíme předběžně, ještě u nás projde socializací a základní výchovou, nevíme přesně zatím, co od něho můžeme čekat. Podmínkou adopce je to, aby šel pes do sportu, na který je takový pes určen a majitel se mu skutečně věnoval. Pouze k domku se zahradou, kde je bezpečný kotec a bezpečné oplocení. Nejlépe k dalším psům, ale s tím, že majitel psa bude dobře vychovávat aby už nemusel měnit domov pro nezvladatelnost. Jinak to je mazel, nebojí se, umí na vodítku, tahá, zná sedni a není to vyloženě konfliktní typ. Nyní je po kastraci, očkovaný, čipovaný, odčervený. Zájemci doporučujeme se na pejska přijet prvně podívat a seznámit se s ním. Bez problému ho pak d nového domova později můžeme odvézt a seznámit ho s jeho případnými novými kamarády. kontakt pouze na: denisa.tlapka@seznam.cz pejsek je u nás v azylu u Poděbrad.
(adopční příspěvek za veterinární péči)

kimersay-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kimersay-2.jpg

 

 

 

 

 

 

kimersay-3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malamut - Mladý malamut hledá domov!
DARUJI Z RODINNYCH DUVODU Psa Aljašského Malamuta, stáří 2roky 8 měsíců,slyší na jméno Dasty, umí základní povely, zvyklí tahat koloběžku.Jen do dobrých rukou.

http://zvirata.bazos.cz/inzer…/54702619/Aljassky-Malamut.php

malamut2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek Alan - pes, 5 rokov, kríženec huskyho / malamuta, kastrovaný

Celý fotoalbum s informáciami tu: https://www.facebook.com/uskalica/media_set…

Kontakt: Zuzka Mihová +421 902 460 378, utuloksi@gmail.com (všeobecné informácie)

alan.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fenečka Husky - Fenečka je přátelská, veselá, neubližná.
Husky, ev. č. 1446, nalezena 26.11.2015. Útulek Bohumín.
Další foto: http://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=2935

Z útulku mám z 21.12. zprávu, že tato fenečka je zpět u svého majitele

fenka-husky.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český seveřánek Maca -

30.8.2015 Maca umiestnená do dočasnej starostlivosti

20.8.2015 MACA STALE NEMA DOMOV, je stale na povodnom mieste, ponuky na domov boli bud nevyhovujuce alebo sa zaujemcovia viac neozvali. Docasny domov v tomto pripade nie, moje moznosti na nasledne trvale umiestnenie psika vacsieho vzrastu su velmi obmedzene. Pripadne "dobre mienene rady" od "zachranarov od PC" si tu neprosim, ak viete niekto pomoct lepsie ako ja, rada vam to prenecham.

12.8.2015 / 13:30 - prevoz KAMKOLVEK kto ponukne super domov pre Macku, zabezpeceny!

12.8.2015 Maca stale na povodnom mieste, bez jedinej ponuky na domov. Docasny domov v tomto pripade nie, moje moznosti na nasledne trvale umiestnenie psika vacsieho vzrastu su velmi obmedzene.

Maca je kríženec NO a huskyho. Má 2 -3 roky, milučkej a dobráckej povahy. Majitelia ju nechcú lebo serie po dvore a ničí trávnik. Je zatvorená v podmienkach ako vidíte na fotkách. Hľadám jej domov kde sa bude môcť slobodne pohybovať a majiteľ ju bude mať rád, dá jej dobre najesť, pohladká ju a vezme na prechádzku. Maca nieje náročná. Veľmi za ňu prosím. Bude vám nekonečne oddaná. Ďakujem aj za zdieľanie. 0905534488

maca1.jpg

 

 

 

 

 

 

maca2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hledají domov, odebraní ze špatných podmínek, SR..

http://zvierata.bazos.sk/inzer…/55869246/Alissky-malamut.php

http://zvierata.bazos.sk/…/Aliassky-malamutSiberian-husky.php

http://zvierata.bazos.sk/inzer…/55869532/Alissky-malamut.php

podminky1.jpg

 

 

 

 

 

podminky2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

podminky3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malamut Max - Dobry den,mam zname co shani domov pro 10mesicniho malamuta Maxe. Je krasny ,zvykli na deti a zvirata,jen vyrusta v byte a potrebuje zahradu a nekoho kdo se mu bude venovat. Rozesel se s ni pritel a nema na nej cas Emotikona frown tak pomaham hledat dobry domov a hodne lidi.
Kontakt: https://www.facebook.com/nikola.pavlickova.35

malamut.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Českej seveřánek Sára - e velmi klidná opravdu se na ten pamlsek těší.
Je to kříženec sibiřského huskyho. Má 7 let. Útulek v Přerově.

sara.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

sara-2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dva pejsci - mám pouze strohé informace.... nacházejí se ve Slavci okr. RV, na Slovensku. Černý pejsek je fenka, druhý (evidentně Český seveřánek) je  pes.

 

eko.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eko-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Českej seveřánek Pegy - stáří cca 1rok, umístěn v útilku pro psy ve Starém Městě, kontakt

Tel.: 583 285 996
Fax: 583 285 037
E-mail: peskova.jitka@mu-staremesto.cz

pegy.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Českej seveřánek BASK - více info u Nalezenci MS kraj, případně jejich facebookovém profilu

11402794_902825629784501_3751344901976385235_n.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Českej seveřánek - BAX z inzerce na facebooku:

ON nie je obyčajný pes, ON JE SUPER VEĽKÝ VYŠKERENÝ PES :o)

***JE SKVELÝ***ZOŽERIE VÁS LÁSKOU Emotikona smile ***

11.02.2015 Z Baxiho je malý macko..môj chabí odhad - cca 45kg Emotikona tongue Má úžasnú srsť, takže na dvore v búde mu bude super, nevnímam tendenciu utekania..aj bez vodítka sa drží pri človeku a stačí na neho ovládač v podobe piškót a nepohne sa ani na krok Emotikona grin Emotikona grin Emotikona grin Veľmi dobre ovláda svoje telo a pohyby vzhľadom na jeho veľkosť, takže nebude problém ani s deťmi v jeho domácnosti..určite ho na vodítku zvládne aj žena, alebo puberťák Emotikona smile Strážny pes to ani zďaleka nie je, ale garantujem, že vám na pozemok nikto nevkročí, keď ho uvidí Emotikona tongue a ak aj áno, ulíže ho z lásky k smrti Emotikona grin

07.10.2014 BAXI sa konečne vypapal, pekne pribral a je pripravený obsadiť facebook Emotikona smile

Týmto zahajuje PÁTRANIE PO SVOJEJ NAJ RODINKE.

Pre informácie o povahe BAXIho a najnovšie info o ňom Vám dá Laďka 00421 907 528 772, https://www.facebook.com/ladislava.vysoka?fref=ts, alebo u mňa Emotikona smile

Pre info o adopcii a jej podmienkach kontaktujte super partiu Československého kastračného programu - Baška 00421 902 221 297

 

baxi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Českej seveřánek - Kříženka Malamuta. Inzerát: "Aljašský malamut - daruji. Nemám na ní tolik času, jak bych chtěl a proto bych jí rád svěřil do hodných rukou. Je hodná ráda se mazlí snese i ostatními pejsky. Očkovaná je mám k ní i očkovací průkaz pro více info volejte 737 033 225"

malamutka.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Českej seveřánek Google - Google vytažený ze zrušeného útulku. Má dysplazii 4. stupně a musela mu být provedena resekce obou kyčelních kloubů. Tudíž je vhodný pouze jako mazlící parťák na kratší procházky. Kontakt zde...

google.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sibiřský Husky - Když je Glorie vyběhaná, umí i poležet. Více info v Útulek pro psy - Kopřivnice , Vlčovice / alba pejsků /

glorie.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sibiřský Husky - Fenka Mája je 8-mi letá fenka husky bez PP
Není v útulku, ale hledá nový domov. Panička je dlouhodobě v zahraničí, o Máju se starají rodiče, kteří ale také často odjíždějí a Mája pak pobývá v útulku v hotelovém kotci. Je to aktivní plemeno, má ráda pohyb, pobyt v kotci bez výběhu není pro ni to pravé. Rodiče majitelky nemohou Máje zajistit tolik aktivit, kolik by uvítala. Mája je hodná, milá fenka. Pokud jí můžete dát domov, napište nám zprávu.
Útulek pro psy - Kopřivnice , Vlčovice / alba pejsků /

maja.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Českej seveřánek  - Mladý malamut alebo jeho kríženec sa potuloval v oblasti Mier/Podhradová Košice. Psík je priateľský voči ľuďom, znášanlivý so psami aj sučkami. Priviazaný je len kvôli účelom fotenia, pretože bol neposedný. Hľadáme pôvodného majiteľa alebo dočasnú opateru. Ak sa nenájde majiteľ, bude psík ponúknutý na adopciu. V prípade dočasnej opatery bude mať krmivo aj veterinárnu starostlivosť zabezpečenú. 0915 359 076, asticak@gmail.com.

m01.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Českej seveřánek HERO - útulek Ďetmarovice

45715687.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Českej seveřánek Swen - informace otevřete kliknutím na obrázek

swen_4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Českej seveřánek Ron - informace otevřete kliknutím na obrázek

ron.jpg