Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rare

23. 1. 2016

Jak by řekl Vojta Adamčík, bonjour pičo. Z nějakýho popudu dobrý nálady mám chuť se tady vyblábolit, ale jen trošinku.

 

Nějak jak sem přes takový ty všechny výmoly a nástrahy školství došel až do oktávy, tak vlastně byl přesně ve středu dvacátýho ledna muj vlastní maturitní ples (na kterej sem šel oblečenej TÉMĚŘ korektně, ale tenisky s batmanem se prostě UNOSÍ všude a jo Vévo UNOSÍ se a s tou kravatou LADILY). Na to, že sem tam nejdřív nechtěl jít, protože nejsem rád ve svojí třídě, tak mi pak přišlo, že přecijen na škole pár kámošů/známých mám a asi tu svojí třídu zase úplně taky odepsat nemůžu, hodně lidí je tam v pohodě. A tak sem krom předtančení a půlnočka (který chronicky nesnášim obojí) byl všude. Celej večer byl skvělej, protože jediný co sem pil, byla nějaká domácí směs od Hotovsona, která radši nevim, z čeho se skládala. A říkal sem si, že se vždycky hodí přiblížit normálním lidem, jak vypadá život autisty. Takže průběh večera noci a rána v mojem pohledu. Ale to jenom krátce, spíš se, snad z nějaký nostalgie pro jednou potom vyjádřit k něčemu vážně, když to budete číst, budu moc rád.

 

16:45 - přicházim do metráče na společnou večeři se třídou. Jenom moje mi je málo, tak obcházim stoly, dojídaje hranolky po všech, co si neváží dobrýho jídla. Pak vostatní ještě docvičujou to předtančení zatimco já ležim na zemi na koberci a uvažuju, jestli mi někdo zatleská, až po tom koberci pudu.

 

18:něco až 20:něco - bavim se u vchodu s babičkou a s klukama a nevim, kam si mam dávat ruce, když ty kapsy u sak se DĚLAJ FEJKOVÝ. FFS.

 

Nějak 20:30 - Nakonec mi na tom nástupu zatleskali (kamarádi říkají, že dokonce to bylo tak na top3), ale já sem neslyšel. Slyšel sem jen ředitelovo falešný slova gratulací, když zaprvý mi nemá vůbec k čemu ještě gratulovat, zadruhý se nemáme prostě rádi a nikdy mít nebudeme. Ale v tu chvíli bych mu ten úsměv skoro věřil.

 

Pak bylo až asi do jedenácti nějaký hluchý místo, kdy buď sem se akorát bavil s lidma nebo stál obří fronty na fotokoutek. Ale pak to bylo vono. Po půlnoci sem všem ukázal, jak se tančí v ústavu pro duševně chorý.

 

https://www.youtube.com/watch?v=iT_IiHsZtWg

 

Představte si můj obličej místo obličeje MISTRA Atkinsona a je to podobný. Akorát holky z áčka byly mnohem skvělejší než ta Mr. Beanovo studená bitch. A kluci to samý. Když si Panáček sundal košili, tak se mi chtělo taky a kluci fakt nezaváhali ze septimy :333. Sice se na naše mega sportovní postavy moc žádný kundy nechytily, ale lepší pět teploušů spolu než každej samotnej.

 

Vlastně sme vydrželi tančit s malýma přestávkama až do rána, u toho sem si skvěle popovídal se spoustou lidí, až sem se skoro divil, že se dokážu bavit i jinde než u compu. Nechybělo nic, kamarádi, holky v krásných šatech, samotnej Tadeáš Hussar, kterej mi okomentoval moje pyžamový kalhoty na after a styl tance tim, že sem opravdovej člověk. (ale kdybych si měl vybírat mezi sociálním aktivním životem a jeskyní s internetem, NOT EVEN CLOSE) Ale tohle celý mi přijde takový, že bych se s tim vůbec nemusel psát, protože kirvah, vždyť jste určitě byli na spoustě takových akcí a zažili mnohem zajímavější věci, vlastně to byl úplně normální, obyčejnej ples.

 

A to je dneska to, co bych chtěl napsat. Že klišé, že člověk by měl bejt sám sebou je pořád vlastně aktuální. Kolik lidí, co denně potkávám, si na něco hraje, lidem který nemaj rádi se usmívaj pod nos, dělaj jakože nic. Někdy v době, kdy sem měl osumnáctiny sem si říkal, že vlastně si jenom namlouvám, že sem jinej. Že sem byl prostě akorát výstřednější/drzejší/whatever, ale od tý doby se snažim to nehrotit. Jen si na nic nehrát, dělat píčoviny ne pro ostatní, ale protože chci. A cejtim se mnohem líp. Když vidim ve škole lidi, co nemám rád, jak se na mě mračí, protože to je vzájemný, vlastne mi to vůbec nevadí. Takhle vim na čem sem, a právě v tenhle večer sem si na druhou stranu uvědomil, kolik lidí sem vlastně díky úplný upřímnosti a dětskosti získal. Že jsou lidi, co mě mají rádi možná i proto, že třeba mam nějaký dobrý vlastnosti (to nevím posuďte sami), ne jenom čistě proto, že sem šašek.

 

Většinou to bývá tak, že těch pár desítek mých čtenářů se se mnou shoduje, protože články posílám jen lidem, u kterých mám zájem, aby je četli. Proto pravděpodobně všichni, co čtete tyhle řádky (xD) si můžete být jistí, že ve vás věřim, že jste dobrý lidi. A můžete v životě dělat svojí vysněnou práci a žít tak, jak chcete vy, ne tak, jak se do vás chtějí promítnout vaši rodiče/jak to zrovna potřebují vaši známí/jak ve skutečnosti sami nechcete. Teda když tomu fakt budete věřit, aspoň si to myslim. Věřte si a hlavně vydržte u toho, co děláte rádi. O vás všech, kterým ty svoje cancerčlánky pošlu, si osobně, nezávisle myslim, že jste chytří. Někteří i extrémně nadaní (Vojto). A tak se úplně prvořadě soustřeďte na to, co chcete ze všeho nejvíc a usilujte o to a OSTATNÍ POVINNOSTI DEJTE AŽ NA DRUHÝ MÍSTO. To je vlastně taková debilní rada, kterou sem možná vymyslel jako první. Ale přijde mi, že první povinnost máme sami k sobě, ta povinnost je bejt na světě rád. A mít samý jedničky je až druhý. Určitě můžete nesouhlasit, pak mi do zpráv napište, na komenty jste moc stydliví :-D já si rád popovídám. Takže podle mě: Když se vám něco nelíbí, tak to řekněte nahlas, když se máte dobře, pochvalujte si to a držte taky svoje opravdový kamarády u jejich snů. Zatim sme teda ofc mladý, ale třeba si to jednou všichni řeknem v klubu úspěšných stomilionářů. Nebo aspoň v klubu, kde budou samý lidi jako Tomáš Hussar. Člověk, kterej si řekl, že bude prodávat igelitový pytlíky Vietnamcům a udělá na tom byznys. Taky mu určitě říkali, že má o kolečko víc kdysi. A jakej má krásnej byznys, jezdí si po republice pokecat s Vietnamcema a pak po světě pokecat si se sluncem na skvělejch plážích plných palem. Takovej chci bejt taky člověk..

 

Takže děkuju všem, ať už sme se poznali dávno nebo recently, co mě drželi nejen tenhleten plesovej večer, ale především celou dobu na škole, kde jsem byl ve třídě, kterou sem nemusel a k zhruba polovině učitelskýho osazení sem taky zvláštní náklonnost nechoval. Tak i na takový škole se našlo pár hidden gemů v podobě skvělých pozitivních lidí, který mě třeba uměli i nakopnout do prdele, když sem se občas choval jako kretén. Už je to dlouhý a vlastně sám nevim, co sem to napsal, tak to případně prosim omluvte.

 

MÁTE NA TO A STE DOST ODHODLANÝ PLNIT SI SVOJE SNY, DOKUD STE MLADÝ. JUST DO IT!!!!

ČIS!

stay-true.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

bootiful indeed

Rick the Roller,23. 1. 2016 9:21

Protože jsme mladý, divoký a zdarmoooooo!!!

Re: bootiful indeed

Lil Tic,23. 1. 2016 11:49

MLADÝÝÝÝ, DIVOKÝÝÝÝÝÝ A ZADARMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

Když odpočíváš, ale vlastně spíš přemýšlíš..

Skoronesmrtelnýstrážitelsvéhodruhu,23. 1. 2016 11:32

Vlastně, když se to veme, tak Lolko jsem se nikdy nenaučil a ani ho nepochopil. Dal jsem tomu maximálně dva pokusy, někdy v minulosti. Zkoušel jsem tutoriál a nechápal ani správné klikání postav a označování, kam půjdou. Ale třeba jednou, když opravdu budu chtít, se do toho Lolka dostanu. Spíš bych řekl, že to vypadá, že jsem byl vychovaný na jiných hrách.. :D To je trošku jak s barvou pleti člověka bych řekl.. No spoilers: One punch man je bomba. Chtělo by to druhou sérii

Hrozně se mi líbila část, co jsi napsal: //Někdy v době, kdy sem měl osumnáctiny sem si říkal, že vlastně si jenom namlouvám, že sem jinej. Že sem byl prostě akorát výstřednější/drzejší/whatever, ale od tý doby se snažim to nehrotit. Jen si na nic nehrát, dělat píčoviny ne pro ostatní, ale protože chci.//

Tak jako, to pochopí málokdo, vlastně to je takový uvědomění sám sebe.
Jinak článek se mi moc líbil, četl jsem ho pff někdy v noci ale na svůj komentář jsem se musel vyspat. Jak tak koukám, je to stejně hrozná hovadina co jsem vše napsal, ale opravdu nevím, jak se k tomu jinak vyjádřit. Prostě zkráceně.. Souhlasím s tebou od A po Z.. Takže jakoby...

Re: Když odpočíváš, ale vlastně spíš přemýšlíš..

Lil Tic,23. 1. 2016 11:49

<33333 jakoby

Taky tě miluji z celého srdíčka

Le Zlatovláska,23. 1. 2016 10:49

Nenechám si nadávat do srabů, rozhodně ne od TEBE Mrázi.
Velice pochybuji o tom, že bys tu našel někoho chytřejšího, než jsi ty. Tvůj životní problém je, že jsi až příliš inteligentní. Lidi mají rádi fretky (typ člověka, co je hloupej, roztomilej, nic nepochopí a pořád se usmívá, třeba Véva, dokonce se tak i skoro jmenuje) a pak užitečný, opravdový lidi. Ty nejsi ani jedno. Známe se jak dlouho, šest let? Za celou dobu sem se o tobě nedozvěděl skoro nic. Za tou svojí nekonečnou otevřeností, tou snahou vždycky udělat tu nejúžasnější věc, což já osobně považuji za druh výtvarného umění, jsi vlastně uzavřený. V životě jsme se spolu neožrali a pak neosahávali (ne že bych to dělal často, ehm). Nikdy jsme se sobě navzájem nevybrečeli na ramena, a mám tě opravdu rád (jako kamaráda, teď to asi vyznělo dost teple).
Jinak maturák nic moc, ten čtvrteční byl lepší (ne že bych si ho moc pamatoval, víno, pivo, rum, whiska a jin udělali svou práci na výbornou) a pak jsi ani nepřišel v pátek na draft, to je taky podpásovka. Objevil se tam ten feťák, co otevřel před pár měsícema Catacombu a teš mě v pár boosterech Canopku, debil jeden. Pak dodal, že teď má na heroin, nebo něco takovýho. A ten formát je fakt suber, nejlepší draft od dob Dragon Mage.
Závěrem bych ještě dodal:
Véva céva,
hlavu
má jak kéba,
roste
mu v ní tráva,
je vel-
-ká jak kráva,
zjevně
není zdráva,
a taky mu smrdí z huby.

Je fakt sranda si z něj dělat prdel. Uznávám to. A kéba je jako kedlubna, kdybyste to náhodou někdo nepochopili.
Sbojem drahoušci, nechť vás síla provází.

Re: Taky tě miluji z celého srdíčka

Lil Tic,23. 1. 2016 11:47

No takže Fantyš, zaprvý neříkej mi příjmením ty čůro :-D, jinak asi děkuju, stále si jedinej obyvatel Země, kterej mi řekl, že jsem chytrej ^^ a na ožírání se vyser, protože poprat se dovopravdy člověka stmelí :-D a já sem nikdy neprohrál rvačku tak rád :-D #nohomo

:`-)

Normální chlap,23. 1. 2016 10:12

Gladiator

Tvoje nejoddanější fanynka,23. 1. 2016 9:37

To je krásný... normálně mi dojetím ukápla slza <3