Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kutilské rekonstrukce ....bezohledně (čapkova)767 !!

Od 3.8 -5.8 a nikdo neví jak dlouho ještě bude trvat zničující hlučení s vrtačkou nebo vrtacím kladivem z jednoho bytu tohoto domu (č.p. 767). Hluk se šíří celým domem a je slyšet po celé ulici . To co v některých bytech probíhá nejsou rekonstrukce nebo výměna elektrorozvodů  , spíš se jedná o amatérskou destrukci . Renovaci , nebo i výměnu dosloužilých součástí bytu lze provádět i kultivovanějším způsobem a není vůbec nutné v celém bytě kolem dokola podřezat panely , kvůli novým rozvodům elektřiny a ohrozit tím i nosnost nosných zdí . I výměna nebo renovace bytového jádra může probíhat bez zbytečného několikadenního nebo i týdenního vrtání a není nutné lehké umakartové jádro nahrazovat několikatunovým zděným jádrem , nebo hloupě řešeným sádrokartonem .. Bytové jádro lze sestavit stejně jako to původní a obložit materiály podle možností . 

Nejšílenější je montáž sádrokartonových podhledů na stropy . To je snad nejhloupější nápad , který lze v panelovém bytě realizovat . Nejde jen o zbytečné rozvrtávání stropních/podlahových ploch , ale sádrokartonové desky jsou těžké a v případě havárie vody a vytopení , zemětřesení může dojít ke zhroucení a větším škodám ... Navíc tyto podhledy opět zbytečně zatěžují nosné panely a snižují stropy  . 

Jedno vrtací , narušené individuum otráví život , zcela bezohledně celému domu .

V neděli 6:8. klid zato v pondělí 7.8. opět pronikavé vrtání , které je slyšet opravdu po celé ulici , uvnitř bytů je téměř nemožné vydržet a to se jedná o byty , které nejsou v bezprostřední blízkosti bytu , ze kterého se hluk šíří . Rekonstrukce bytů v tomto domě probíhaly , ale tohle musí být opravdu nemocný člověk , zřejmě vysoce "kvalifikovaný" řemeslník  (absolvent pomocné školy).

Je sobota 5.8. 2017 a to vrtání opravdu leze dost na nervy . 

Doufám , že zasáhne "karma" a magora umlčí .