Jdi na obsah Jdi na menu
 


Josefka

Máme novou členku rodiny! Jmenuje se Josefka (asi z chalupy :-) ) a přivezli jsme ji dneska odpoledne z Ústí. V Teplicích poslední dobou potkani nějak nebyli. V ústecké prodejně jich měli spoooustu. A moc pěknejch.

Josefka už testuje svůj nový domov. Zalezla do fungl nového domečku a chrní. Vypadá moc přítulně - zatím. Ale Amálka byla velká divoška už od začátku. Tohle zvířátko se nechalo klidně vzít do ruky a hladit a nikam od nás neutíkalo. Uvidíme, jak nám to spolu půjde. Klárka má každopádně radost, že má novou kámošku :-)

12.6.09 Pár foteček ze života nové kámošky. už se vyloupla a je to pěkná divoška. Amálka proti ní byla úplně klidná. Tohle je akrobatka, která nepotřebuje žebříky, leze po kleci sem a tam i hlavou dolů. A když udělá kukuč, je snad ještě větší citová vyděračka než Amálka. Začíná si docela zvykat a je nebezpečně chytrá a mrštná :-)

4.8.2011 Naše kamarádka nás opustila. Přidala jsem aspoň pár fotéček, aby bylo vidět, jak se časem vybarvila - a to i doslova. Byla hodně milá, odbornice na vydírání a loudivé kukuče. Ale taky velká mazlivka, když jí to počáteční hopsání přešlo. V kleci nad akváriem je smutno...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pozdrav

(Zdenka, 12. 6. 2009 23:33)

Ahoj potkaní mimínko!Je půvabná a má úžasný prstíčky a vůbec všechno!Ať se vám spolu dobře bydlí!!!My máme Pepíta,myslím že je to už sedmá myš a je skvělej.Koupily jsme mu klec s prolízací rourou,protože je neuvěřitelně temperamentní a rád běhá po bytě.Fascinuje mě,když leze po stropě klícky hlavou dolů.Měla bych ho taky vyfotit!PA!Zdenka