Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladovice

Fotografie, sice žánrově rozmanité, ale snad se Vám budou alespoň trochu líbit. Budou z Mladovic, Popovic a jejich okolí. Bude-li někde něco zajímavého, tak i odjinud. Postupně je budu přidávat. 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

fotky

Radka,13. 4. 2007 10:33

Dobrý den,chtěla bych Vám napsat,že se mi Vaše fotky moc líbí nejen,že jsou pěkně nafocené,ale také proto,že mám k Mladovicím vztah.-Jezdila jsem do Mladovic celé své dětství a mám k nim i krásné vzpomínky.Jsem moc ráda,že jsem se zase na ty známé obrázky mohla podívat.Prosím,foťte Mladovice dál.mějte se hezky.Radka (od p.Guby.)

Re: fotky

Radka,4. 9. 2016 22:08

Dobrý den, moc vás všechny z Mladovic zdravím. Často na Mladovice vzpomínám a myslím na všechny ty krásné roky, kdy jsem do Mladovic jezdila za dědečkem a babičkou. Každý rok jedu okolo a chodím se dívat na svá milovaná místa a mám takový sen - chtěla bych si v Mladovicich koupit nějakou chaticku nebo domek a zas do Mladovic jezdit. Kéž by se mi můj sen mohl jednou splnit. Moc všechny zdravím, jestli si na mne ještě někdo pamatujte. Radka Gubova, vnučka pana Guby

Mladovice

Andela,25. 12. 2011 19:20

Moc se mi to líbilo.Jen tak dál.

MLADOVICE

jana koppova -zizalova,13. 8. 2011 14:26

Ráda se dívám na stránky Mladovic. Alespon takhle si připomínám prazdniny vKopaninách a je mi lito. že nemohu být s vami. Odhaduji podle podoby kdo je kdo . Pokračujte. Obdivuji tu pohodu.,která z fotek přímo vyzařuje. Mužu jen říct:závidím. Zdravím všechny. Jana Koppová

Re: MLADOVICE

Radka,30. 11. 2011 9:05

Mladovice jsou opravdu moc krásné. Také jsem sem jezdila - za dědečkem na chalupu. Odtud mám ty nejkrásnější vzpomínky. - Mladovice jsou takový můj ztracený ráj. =) Moc bych si přála se do Mladovic jednou vrátit, ...postavit si nějakou chatičku a jezdit do Mladovic pravidelně....
Moc všechny v Mladovicích zdravím a doufám, že se máte všichni pěkně.Radka (od p.Guby)

doplnění stránek

Oudrán Stanislav - soudran@sitel.cz,8. 4. 2010 6:45

Ahoj Pepo, oceňuji Tvou snahu o historii a současnost Mladovic.Jistě si to zaslouží a s ní i připomínky na prožitá mladá léta.Shází mi však dokument Kapličky s péčí pí Buchalové.Přeji Ti v této záslužné činnosti úspěch a nám vzpomínky.
Ahoj Standa

Mladovice

Radka,20. 6. 2007 15:37

Dobrý den,
co je nového v Mladovicích?Už několik měsíců pozoruji,že nepřibyly ani žádné nové fotky.:o)Doufám,že časem tu najdu zase nové obrázky z Mladovic.Doufám,že se máte všichni pěkně.zdraví Radka (od p.Guby.)

Mladovice

Terča,17. 4. 2007 16:47

Mladovice jsou moc krásný,nejlepší je Mladovická lípa i když se nedáno zase zlomila větev. Nejhorší ale je,že vykáceli nějaké stromy v mladovickém lese a že ještě neodklidili spadané stromy po tom velkém větru. Všechny moc zdravím.