Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podpořte nás finančně

Nejsme dotováni žádným městem ani obcí a jsme odkázáni na dary soucitné veřejnosti.

Díky vaším darům můžeme pomoci kočičkám, které to potřebují!

Pokud byste tedy chtěli přispět finančním darem, zašlete prosím našim kočičkám libovolnou částkou, nejlépe trvalým příkazem na  účet 2000952043/2010. Sebemenší částka pomůže!!!

 

Nakupujte ve svých oblíbených e-shopech
Dobrá věc - tak se jmenuje projekt, kdy vy nakupujete ve svých oblíbených internetových obchodech a z těch jde určité procento z Vašeho nákupu na náš útulek. Bližší informace na http://www.dobravec.info/cs/deposit-zikov/

Givt - klikni a pomáhej. I zde můžete nakupovat na svých oblíbených internetových obchodech, a procento z nákupu bude zasláno našemu útulku.
https://givt.cz/sance-pro-kocku-z-s

 

Nakupujte na našich internetových aukcích
Sledujte naše webové stránky a v aktualitkách se dozvíte kdy právě probíhá aukce. Jistě si tam něco hezkého vyberete a nákupem podpoříte naše kočičky. Ročně se uskuteční 8 - 9 aukcí (podle toho jak stíháme vkládat...)

 

Jarní a podzimní bazar
Na jaře a na podzim se v sušické Sokolovně konají dobročinné bazary. Přijďte se podívat a něco si vybrat. Tam se také přímo setkáte s námi a pokud máte jakékoliv dotazy ohledně útulku, rádi Vám je zodpovíme. Rádi také mezi sebou přivítáme dobrovolníky, kteří by pomohli s organizací bazárku (ozvěte se!).

 

Finanční a materiální dary nad 1.000,- Kč za rok jsou položkou odečitatelnou z daňového základu. Na finanční i materiální dary Vám pošleme potvrzení o příjmu daru na Vaší adresu, nebo vystavíme darovací smlouvy. Prosíme dárce, aby nám na e-mail: utulekzikov@seznam.cz zaslali údaje potřebné pro vystavení potvrzení o finančním či materiálním daru (celé jméno, datum narození, trvalé bydliště, nebo název IČO a sídlo firmy či organizace). Nezapomeňte napsat, na jakou adresu má být potvrzení zasláno.