Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní soustředění 2015 Meiringen - uzávěrka přihlášek 30.06.2015 !

17.06.2015  Uzávěrka přihlášek je 30.6.2015. Kontaktujte přímo gestora:

Petr G.:   602 659 344,    nemoxyz@seznam.cz,   nemoxyz@centrum.cz.

 

14.06.2015 tak tedy destanací bude Meiringen ve švýcarském Švýcarsku.

Oproti těm, "kterým je to jedno", rozhodly dva hlasy těch, kteří prohlásili, že když Švýcarsko, tak švýcarské Švýcarsko.

Informaci o tomto stanovisku předávám gestorovi Petrovi G. , aby učinil další potřebné kroky.

Zatímní přihlášení:

Bohouš

Zdeněk H.

gestor Patr G.

váhající Milan

váhající Petr A.

 

02.06.2015 gestor zasílá předpokládané náklady - klikněte na odkaz níže

Meiringen_naklady.xls

 

Redakční výzva 31.05.2015: 

Zatím vše směřuje k tomu, že podzimní soustředění 2015 proběhne od  soboty 5.9. do soboty 12.9.2015.
Gestorem je Petr G. Z jeho dvou  navržených destinací (Švýcarsko nebo Česko-Saské Švýcarsko) zatím těsně vede švýcarské Švýcarsko, konkrétně obec Meiringen http://www.haslital.ch/de/page.cfm/Sommersport/Biken.
 
Protože bude nutno závazná rozhodnutí uzavřít do konce června, vyzývám všechny potencionální účastníky k vyjádření se!
Buď využijte diskuze na základně po návratu ze středečních výletů nebo využijte mailu.
Děkuji - redakce
 
 Aktualizace 19.5.2015:  Při putování po vinicích jsme oslovili Petra G., zda by nedokázal vyřešit problém se zajištěním gestora akce. Zde je jeho veskrze pozitivní reakce:

.....když už bych se mněl ujmout funkce gestora, tak bych chtěl, aby se jelo něco k čemu mám vztah, tedy že jsem tam už byl a líbilo se mi tam.

  Česká Kanada je cyklisticky o ničem, strávil jsem ve Starém Městě pod Landštejnem týden s Janou a měl jsem problémy vůbec nějaké trasy vymyslet – samý asfalt a nebo nic zajímavého ani na rakouské straně (ideální je to pro čundráky s USkou). Líbilo se mi jen okolí Telče.

 

Na Brdy bych počkal ty dva roky, než to tam vyčistí od bomb. Představa že tam Milan bude blbnout s nevybuchlým granátem je docela děsivá.

 Pak tu mám dvě seriozní oblasti:

1) České Švýcarsko (Hřensko) se soutěskami mezi skalami u nás i v Německu. Navíc podle Labe je nově vybudovaná cyklostezka od Roudnice nad Labem až do Drážďan a z ní se dají dělat odbočky třeba do Českého Středohoří s Milešovku a Lovošem. Blízko jsou i Lužické hory s Lužem a Klíčem. Pěší túra s lodičkami k Pravčické bráně.

2) Švýcarsko – městečko Meiringen (můj favorit) s Eigerem, Monchem a Jungfrau na dosah. Rozbíhají se odtud tři údolí k jezerům kolem Interlaken a k Passům s přehradami, k ledovci, atp. V případě super pěkného počasí se vyplatí pěší túra od/k vláčku na Jungfrau, který jede až do 3454 m n. m. Dá se tam ubytovat ve čtyřce od 39 CHF (kurz je cca 26,2) na noc i se snídaní, např. www.simons-herberge.ch