Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výcvikový rozvrh

KK Černčín je pro veřejnost otevřen každou neděli, za každého počasí. Výcvik je zaměřen na poslušnost, socializaci a běžný život.

Nedělní časový rozvrh:

8:30 řádový výcvik: Cvičíme jen upevněné povely, které pes dobře zná. Hlavním účelem řadovky je socializace psa. Pán i pes si zde zvykají pracovat v kolektivu jiných lidí a psů.

8:00-11:30 individuální výcvik: Je určen pro psi jakéhokoliv věku. Ano, i starého psa novým kouskům naučíte :-)  V této části výcviku se věnujeme základní poslušnosti, napravování zlozvyků. Poradíme, jak se psem zacházet a komunikovat. Řekneme si, jak na to, abyste mohli se psem fungovat v běžném životě. Přesný čas výcviku po telefonické domluvě.

10:00- 11:30 jaro a podzim Kurz školy štěňat: Škola štěňat je tu pro každého, kdo má doma naočkované štěně ve věku od 8 týdnů do 15 měsíců. Kurz je určen pro psy všech plemen s průkazem původu, či bez nebo voříšky. Důležitý je Váš zájem pejska socializovat, naučit se s ním pracovat a komunikovat a tím si zpříjemnit společný život. Kurz je zaměřen především na základní poslušnost a socializaci. Nahlédnete do světa kynologie a užijete si se svým novým kamarádem spoustu zábavy. Více o kurzu najdete v sekci škola štěňat.

 

Časy jsou pouze orientační, odvíjí se dle počtu zúčastněných!!!

 

Agility:

jaro-podzim úterní nebo čtvrteční odpoledne: přesnější informace o časech najdete na našem images.jpegnebo po telefonické domluvě. Více o agility v sekci agilityNejsme žádní profesionálové skáčeme jen rekreačně a hlavně pro zábavu!!!

 

Vycházky:

Pořádají se vždy jednou v měsíci, kdy se bude konat další informujeme vždy na našem  images.jpega na úvodní straně webových stránek. Vycházka je ideální příležitost pro socializaci psa za přítomnosti výcvikáře. Je spojená s příjemně stráveným časem a poznáním blízkého okolí. Více najdete v sekci vycházky.

 

MINI coursing: dočasně pozastaven!!!

 

PŘEČTĚTE SI PROSÍM NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD!!!                                                                                                                                                               kk.png