Jdi na obsah Jdi na menu
 


"Haf haf haf"

všem příchozím člověčím a psím návštěvníkům,

jestli chcete, zanechte mi "hafvzkaz"

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Discover the Premier Resource to Cryptocurrency Exchanges!

(Darrickwrela, 20. 3. 2024 9:39)

Hey everyone! I've just stumbled upon an fantastic resource that's all about crypto markets. If you're interested in trading cryptocurrencies, this might be the perfect resource for you!

The site (https://cryptoairdrops.ru/) offers detailed reviews of numerous crypto exchanges, including fees, security measures, available cryptocurrencies, and user experience. Whether you're a novice just starting out or an experienced trader, there's something for everyone.

What I found particularly helpful was their comparison tool, which made it super easy to evaluate different exchanges and find the one that best fits my needs. They also cover the latest news in the crypto world, which keeps you up-to-date on all the critical changes.

If you're interested in exploring different cryptocurrency exchanges, I highly recommend checking this site out. It's packed with valuable information that can help you make educated moves in the ever-changing world of cryptocurrency.

Let's dive into it and share our experiences! Would love to hear your thoughts and experiences with different exchanges as well.

DOTAZ NA BARVU

(LENKA OSWALDOVÁ, 27. 11. 2015 9:56)

Dobrý den, četla jsem váš příspěvek jaká štěňata můžeme očekávat křížením různých barev afgánských chrtů.Mám zlatou fenku s maskou a nejbližší předci zlatí a černí, co mohu očekávat nakryju li ji černým pejskem, který má v nejbližžších předcích barvu černou, nabo žíhanou?
Děkuji za odpověď

Re: DOTAZ NA BARVU

(Petra Pšádová, 27. 11. 2015 12:35)

Dobrý den, příspěvek je přejaký od uznávané a dlouholeté chovatelky paní Pěvy Havlíčkové. Já sama nechovám a ani s tím začínat nechci. Na tuto otázku by Vám spíš odpověděla paní Faktorová, která převzala chovatelskou stanici z Allahovy země. Kontakt na ní najdete na http://www.zallahovyzeme.com/

Pozvánka

(Taťána Sládková, 27. 5. 2014 12:30)

6.pošumavská výstava všech psů voříšků a psů bez průkazu původu i pro psy s průkazem původu o Alíkův pohár se konná 5.7.2014 v Zahorčicích u Čestic na Strakonicku tato výstava je spojená s Českou národní výstavou voříšků o titul český národní šampion voříšek 2014 pro všechny přihlášené pejsky jsou připravené pěkné věcné ceny pro vítěze krásné poháry občerstvení a wc zajištěno stánky s chovatelskýma potřebama budou v prostorách výstavy kde můžete vaším pejskům výhodně nakoupit uzávěrka přihlášek prodloužená na 10.6.2014 přihlášky a propozice najdete na www.alikuvpohar.estranky.cz

Pochvala :)

(Pavla - http://www.moravia-carolline.webnode.cz/, 21. 5. 2014 13:42)

Moc hezké stránky a fotky,které děláte pro spoustu lidiček a za ty by jsem vám chtěla moooc poděkovat :) doufám že se zase někde na nějaké výstavě brzy potkáme :) Pavla a číňani.

4 holky z vrhu B

(buffy, 14. 1. 2014 12:05)

Pisu za Buffy, objevili jsme ji v obchode u Bruselu, zacatkem prosince, kdyz ji bylo asi 5 mesicu, nikdo ji nechtel protoze stalo skoro 1000 euro!! Muz se do ni hned zblaznil a smal se te nahode, ze ma cesky pas jako jeji panicka..mela opravdu stesti ,ze na nas padla, protoze ji mame strasne radi a muze zlobit jak chce, manzel ji pôsloucha na slovo...jsem moc rada, ze se nasla jeji sestricka Brenndy a ze je o ni dobre postarano...Pavla

Re: 4 holky z vrhu B

(Petra P., 14. 1. 2014 13:07)

Dobrý den paní Pavlo, jak se máte? Teď ještě najít Beckie. Kéž by se povedlo najít i kluky. Podrbejte za mě Buffynku, vlastně Mouchettku a pozdravujte doma. Petra

Sestřička Brenndy

(Petra, 31. 12. 2013 12:51)

Srdečně zdravím,
shodou okolností jsem zjistila,že máme v blízké rodině Tvoji sestřičku Brenndy Monteku.V roce 2009 jsme ji "adoptovali" z Dobříše,kde jsme byli zděšení v jakých podmínkách spolu s x dalšími chrty žije.Silný zánět v uších,silná podvýživa,žádné očkování.Srst absolutně žádná.Nyní je v pořádku,ale na svůj předchozí život asi nevzpomíná ráda.
Moc zdravíme a můžeme zaslat foto.Krásný Nový rok

Re: Sestřička Brenndy

(Petra P., 31. 12. 2013 14:25)

Dobrý den paní Petro, srdečně Vás zdravím. Sestřičce Brenndy posílám velkou pusinku a pohlazení pacičkou. Za každou zprávičku a fotečku budu moc ráda, tedy Petra bude. Ona se snažila najít co nejvíce mých sourozenců. Z vrhu "A" se to podařilo jen u Aníska. Bohužel Anísek odešel předčasně do psího nebíčka. Brášku Bellama "Bastyho" jsem si s Petrou našli samy, Besalimek a Buffynka zase našli nás. Teď i Ty sestřičko Brenndy. Bredy žije u Rakovníka a Baxy na Moravě, bohužel o těch další informace nemám, s majiteli se nepovedlo spojit, nemají zájem o kontakt. Sestřičko Brenndy Tobě i Tvé člověčí kamarádce přejeme hodně společné radosti ze života a hodně hodně zdraví. Tvá sestřička Bonnie s Petrou

Pozdrav

(Simona Bergmannová, 18. 8. 2012 10:56)

Moc Vás zdravím ! Máte super stránky ! Držím palce ať se vám oběma jen a jen daří !
Těším se, až se znovu uslyšíme !
Mějte se hezky !

rada?

(Jarča Strouhalová, 25. 1. 2012 13:14)

Dobrý den,
podařilo se zachránit 2 fenečky z množírny. Máme je teď dočasně ve své péči, ale doposud jsem se s afghány nesetkala. Proto jsem se chtěla zeptat jakou povahu mají a jak k nim přistupovat v případě, že je chceme trošku něčemu naučit. Jedna je mamina tak 3-4roky stará a její dcerce je okolo 10měsíců (nedávno podle veterinářky přezubovala). Chceme aby se měly holky co nejlíp než se jim najdou hodní a milující páníčci.
Děkuji za odpověď a prosím pro odpověď využijte tento mailik : strouhalova.jar@seznam.cz
Pěkný den ....s pozdravem Jarča S.

nadhera

(evik.35, 5. 7. 2011 23:53)

dobrý den,máte nádherné stránky a klobouk dolů jak se jim věnujete..jste šikovná a ráda na Vaše stránky znova zavítám..Eva

Pozdrav

(Monika V., 16. 4. 2011 22:18)

Opravdu krásné a vtipné fotky :-) super stránky

Re: Pozdrav

(Petra P., 17. 4. 2011 8:16)

Děkujeme mnohokrát. Snažíme s Bonnie, co to jde.

Pozdrav

(Marie a holky Atalačky, 9. 4. 2011 9:21)

Ahojky Bonninko a Péťo, díky za vzkazík. Trošku jsme Vám to tu prošmejdily, máš nádherné fotky, v pohybu jsi prostě kouzelná. My všechny holky Atalačky Ti do jara přejeme spousty zábavy při zahradničení a Tobě i Tvé lidské smečce jen samou radost.
www.zatalu.cz

Ahojky holky

(Vlasta, 5. 4. 2011 19:04)

Ahojky, koukala jsem na aktuální fotečky, moc vám to spolu sluší, všem!

Vánoční přáníčko

(Putzi, 22. 12. 2010 22:01)

Ahoj Petro,
že neuhádneš, kdo tě to zdraví ? Děkuji za pěkné přáníčko, rovněž Vám všem přeji krásné prožití vánočních svátků a ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2011. P.S.: máš opravdu nádherné stránky ! Putzi

S.O.S. všem psům

(Andrea, 17. 11. 2010 22:05)

Drazí přátelé,

Chtěli bychom Vás tímto upozornit na neuvěřitelný nárůst krádeží psů nejenom v našich krajích – v česku I na Slovensku se v poslední době stalo mnoho podobných případů .Situace začíná nabírat obrovských rozměrů, za poslední dva měsíce se v Česku I na Slovensku stalo velké kvantum případů krádeží psů stejně tak jich I mnoho zůstává považováno za útěk psů, ačkoliv okolnosti těchto “útěků” jsou velmi zarážející. Kdykoliv pes uteče existuje několik svědků, kteří inkriminované psy viděli kdekoliv v blízkosti domova, jak zrovna jdou na volno a doslova utíkají, ale v poslední době je spousta takových “útěků” kdy psy jakoby zmizeli z povrchu zemského nicméně je pouze spekulací zda jde o útěk či krádež. Rádi bychom Vás touto cestou požádali o pomoc s informováním co nejvíce lidí o tomto problému a pokusit se zastavit tento špinavý obchod – krádeže na objednávku. Podle našich zjištění se jedná o velmi organizovanou skupinu skládající se z tipařů – osoby které vyhledávají objednané psy a dávají po úspěšném vytipování hledaného zvířete avízo své organizaci která provedou samotnou krádež a uskuteční prodej zadavateli, který si celou akci objednal.

Zkuste si představit sami sebe na místě někoho, komu ukradli pejska, jaké by byli Vaše pocity z nejistoty, jestli váš pejsek žije, kde je a co se mu případně mohlo stát, za jakým účelem byl odcizen, jestli se nejednalo, ačkoliv to zní drasticky, zda nebyl ukraden na maso.

Prosíme vás buďte velmi vnímavý během procházek s vašimi miláčky I jinak, objeviteli podezřelé chování, ať si někdo podezřele dlouho prohlíží psy za plotem, nápadně často se kolem nich prochází… napište o něm třeba jen na fecebook nebo na webové stránky, varujte své přátelé I širokou veřejnost.

A pokud můžete, udělejte jakákoliv opatření jako například bezpečnostní kamery, byt jen atrapy s cedulkou na vratech- objekt monitorován kamerovým systémem, bezpečné ploty, zamykací branky- na Váš pozemek – cokoliv je ve vašich silách k odrazení těchto organizovaných band. Prosím, pokud souhlasíte, pomozte s osvětou a varováním všech pejskařů umístěním tohoto textu na facebook, webové stránky a podobně.

Děkuji

www.purpuroveslunce.webnode.cz

Poděkování

(Marie a holky Atalačky s miminky, 6. 7. 2010 21:01)

Ahojky Bonninko, my všichni Ti děkujeme za krásné přáníčko k narození malých Ataláčků, a ješli bude Tvoje panička chtít, rádi ji tady u nás uvidíme i s Martinkou. To víš, je nás teď moc a ruce na mazlení jsou potřeba. Bonninko, měj se moc krásně. Zdraví mamča Zollča s devíti mimíšky, babča Pellča a panička Marie

ahoj

(Jana Kramperová, 24. 5. 2010 20:10)

Petruš a Boninko moc vám to tam sluší,teda páníčkovi taky.Boninko jsi překrásná afgání slečna a určitě by jsi se našemu Besalinkovi líbila