Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kmotřička víla

Od doby, co mi do života vstoupila Bonnie, se hodně věcí změnilo................a stále mění a přináší nová překvapení.

Cože se pro mě změnilo: 

Našla jsem v sobě odvahu se postavit rodině i doktorce s tím, že dokážu i přes riziko změny stavu mé alergie žít po boku čtyřnohého člena rodiny, navíc tak chlupatého jako je Afghánský chrt.

Našla jsem v sobě sílu vyvzdorovat si péči o Bonnie takovou, jaká vyhovuje mě a mému zdravotnímu stavu.

Můžu se starat o Bonní kožíšek.....tím mám na mysli česání a koupání, neboť to je z větší části na mě. Nemůžu si však připisovat zásluhy, keré mi z poloviny nepatří. Ta druhá polovina patří Martinovi, neboť mi vydatně pomáhá. Bez jeho podpory by to nešlo. Bonnie má tendenci při obstarávání kožíšku cestovat jak ve vaně, tak na stole. Chvilka nepozornosti a .............nechci domyslet.

Můžu s Bonnie spát v posteli, když si ke mě přijde lehnout a neprobudím se s oteklým nosem a kýchavkou.

Můžu jezdit na výstavy psů. Díky výstavám jsem potkala mnoho úžasných lidiček s velkým srdcem,kteří své psi skutečně milují a jsou pro ně ochotni udělat vše a to nejen na výstavě, ale i v jejich životě.

Mnoho z nich mi pomohlo najít cestu, jak se o Bonnie starat, aby do dnešních dnů byla taková jaká je, udržovaná v rámci možností, které pro ni mám. A přesto, že nepřišla domů jako fena s výstavní budoucností, nemusím se za péči o ní stydět.

Díky výstavám vzniklo mnoho fotografií, které se staly vzpomínkami i pro jiné.

 

Ne nadarmo se říká, že cesty Páně jsou nevyzpytatelné..............Mnohokrát se v životě stanou události, které nečekáte a které by vás ani ve snu nenapadly.

 

V únoru se mi dostalo velké cti stát  se kmotičkou vílou dvěma Afghánčím holčičkám v majetku Lídy Faktorové.

Psí holčičky se jmenují Jezabella ze Zličínských luk "Jazzy" a Karakush Water into Wine "Chablis".

Každá tu má svou stránečku, zde se budete moci dočíst střípky z našich společných zážitků, výstav a podívat se jak holky rostou.

Hlavní zpravodajství z jejich života však najdete na stránkách jejich majitelky Lídy Faktorové a chovatelské stanice "z Allahovy země"

 

Příspěvky

Jezabella ze Zličínských luk

28. 2. 2013

 

Karakush Water into Wine

28. 2. 2013