nemocniční hodolanka
17. 1. 2007
Potřeba je olej, jedna střední cibule, dietní salám, bobkový list, nové koření, masox, sůl, pepř, brambory, sterilovaný okurek, uvařené vejce, smetana, hladká mouka, cukr, ocet a hořčice. Vše v množství jaké budete chtí vařit.
Na trošce oleje osmažíme cibuli, přidáme na kostky nakrájený salám a vše chvíli orestujeme.
Potom přidáme takové množství vody, kolik chceme omáčky.
Přidáme bobkový list, nové koření, celý pepř, kostku masoxu, sůl, pepř a na kostky nakrájené brambory.
Až se to vše uvaří, přidáte nakrájený sterilovaný okurek a vejce.
Po zavaření přidávám jednu lžíci hořčice, zahustím záklechtkou ze smetany a hl. mouky a ochutím cukrem a octem. Nakonec vše důkladně provařím.
Dobrou chuť!
Na trošce oleje osmažíme cibuli, přidáme na kostky nakrájený salám a vše chvíli orestujeme.
Potom přidáme takové množství vody, kolik chceme omáčky.
Přidáme bobkový list, nové koření, celý pepř, kostku masoxu, sůl, pepř a na kostky nakrájené brambory.
Až se to vše uvaří, přidáte nakrájený sterilovaný okurek a vejce.
Po zavaření přidávám jednu lžíci hořčice, zahustím záklechtkou ze smetany a hl. mouky a ochutím cukrem a octem. Nakonec vše důkladně provařím.
Dobrou chuť!
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář