Jdi na obsah Jdi na menu
 


Saxana už nelétá na koštěti, ale hubne ve skafandru!

7. 11. 2011

Po Nadě Konvalinkové a Dádě Patrasové začala v hypoxi studiu Snella na pražském Žižkově hubnout zpěvačka a herečka Petra Černocká. Nesmrtelná Saxana z legendární komedie Dívka na koštěti už nelétá na koštěti, ale hubne a zbavuje se celulitidy ve skafandru…

„Jsem teď docela oplácaná, mému muži se to líbí a mě to štve. Moje dcera se mi směje, že jsem přes moje kila jaksi přemrštěná, a přitom za ně tentokrát může. Po létě na chalupě, kdy jsem nechodila cvičit na balóny, což považuji za důležité, už kvůli páteři a držení těla, mi navrhla, abychom jely všechny tři i s vnučkou, ještě na Krétu. No a tam mě ještě dorazilo stravování all inclusive. Po návratu jsem okamžitě nasadila své černé období. Aby bylo jasno, mám několik šikovných černých kousků, které bezpečně skrývají větší špíčky a bříško, jednu verzi mám i v exkluzivnější podobě, na jeviště. Jenže, spřátelený fotograf mi nedávno poslal pár fotek z jedné společenské události a já viděla, že ani bezpečnostní, černé sáčko, situaci moc nezachránilo. Tak jsem se rozhodla jednat rychle a na nic nečekat.


Když jsem jela na své trase domů po Koněvově ulici na Žižkově, vzpomněla jsem si, že jsem tam před lety byla mezi hosty, kteří byli u otevření nového »vylepšovacího« studia Snella, a tak jsem zaparkovala a šla se tam zeptat, co pro mě mohou udělat. Zjistila jsem, že právě pro dámy mého věku, které jsou už přece jen trochu pohodlnější mají hned několik zajímavých nabídek, a objednala se hned na druhý den. Nejdříve mě oblékli do zvláštního oblečku, ve kterém jsem sice vypadala jako mlok, ale po připojení na mašinku jsem zažila příjemnou lymfatickou masáž od hrudníku až po kolínka. Četla jsem už o tom, ale byla jsem přesvědčená, že šikovné ručičky masérky budou určitě mazanější, případně i energeticky nabitější, než nějaký stroj. Jenže jsem se dozvěděla, že nějaké ruce taky mohou být nešikovné a mohou mě třeba i poškodit, zatímco profíci stroj nastaví tak, že pracuje ideálně, a ublížit nemůže. Řečeno zkrátka bylo to opravdu moc příjemné.


A pak následoval další útok na moje břišní partie v podobě Hypoxitraineru, který má za úkol zredukovat tuk a zpevnit problematické partie spodní části těla. V tomhle zařízení ležíte, ale šlapete jako na kole třicet minut, což ale jde překvapivě lehce, díky změněnému atmosferickému tlaku v uzavřené kabině. Naštěstí zase jen od pasu dolů, nemám totiž ráda výtahy a vůbec uzavřené prostory. Takhle jsem si mohla krásně přečíst i noviny. Tahle celá akce se mi sice zdála podezřele snadná, ale po několika návštěvách opravdu centimetry v pase mizí. Dá se říct, že i když nemám v zásadě ráda technické vynálezy, tentokrát jsem se s nimi skamarádila,“ říká Petra Černocká.

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář