Jdi na obsah Jdi na menu
 


TVRDÝ ZÁKAZ: Co Petra Černocká zásadně nestrpí manželovi Jiřímu Pracnému?!

16. 5. 2016

 

 

Petra Černocká a Jiří Pracný Autor: Herminapress.cz

 
 

4.5.2016

Jsou spolu šťastní, ale jedna věc je rozděluje. Zpěvačka Petra Černocká (66) svému muži zakazuje jednu velkou libůstku. 

 

Pěveckomuzikantský pár Petra Černocká a Jiří Pracný má kromě hudby ještě dalšího koníčka. Manželé jsou milovníky němých tváří. Oba dva ale svou náklonnost ke zvířatům rozhodně nevyjadřují stejně. 

"Pejsek je klasika, těch se u nás vystřídalo už dost, máme dál dvě kočky, po bytě nám pobíhala i veverka, dokonce s námi žila i fretka. Tohle živočišstvo ovšem není moje zásluha, ale především mého manžela. On je tak trochu ujetý na zvířata a lásku k nim si vypěstoval ovšem až v pozdějším věku. Když jsme se seznámili, tak si okamžitě oblíbil, tedy kromě mne, i mého psa a časem se u něj vztah vyvinul ve zmíněnou mánii," řekla Petra Černocká, která ovšem dodala, že svého muže musí v jeho zálibě v němých tvářích dost krotit. 

"Kdybych byla měkká, tak mám z domácnosti zvěřinec. Jirka furt má po kapsách nějaké ty zvířecí pamlsky, a když potká kdekoli psa, hned se kamarádí," vysvětlila Petra Černocká, která s manželem dorazila na zahradu Top hotelu Praha. A jelikož kromě lidí se zdejší tiskové konference k benefičnímu koncertu a Dětskému dni na Martinském mlýně osobně „zúčastnili" i vodící koník Katrin a vodící pes, mohli se přítomní hosté přesvědčit, že si Petra nevymýšlela.

Jiří hned s oběma zvířaty navázal přátelský vztah, a jak prozradil, oba nové kamarády by s chutí bral. Kategorické NE manželky jeho touhy utnulo. "Pejska možná, ale koníka prosím nebrat. Povolila bych ještě tak křečka nebo morče, ale ať se Katrinka nezlobí, koník k nám nesmí," dodala Černocká.

Ta dále prozradila i to, že si občas oba zajdou i do psích či kočičích útulků. V poslední době ovšem to praktikují tak, že pytel s laskominami předají pracovníkům u brány a mizí. "Nejde to jinak. Když jsme dříve chodili dovnitř, dalo mi práci Jirku přesvědčit, že dvacet až třicet psů by se k nám už opravdu nevešlo. Chtěl je totiž všechny, aby to těm nevybraným nebylo líto," dodala zpěvačka.

Autor: Kristýna Beranová

 
 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář