Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká ukázala dceru Saxánku

30. 9. 2008

Petra Černocká představila svou seriálovou dceru Saxánku, kterou bude hrát Helena Nováčková. Obě se totiž ukáží v pokračování filmu Dívka na koštěti.

Černocká dorazila na otevření nového obchodu s hračkami a zapojila všechny přítomné děti do zábavných her o europenízky.

Obrazek

Saxanka vlevo


"Děti mají za úkol namalovat obrázky, vystřihovat, splnit vědomostní úkoly či zacvičit sestavu podle dětských písniček. Za to dostanou europenízky, které pak mohou v hračkářství směnit za pěkné hračky," prozradila Černocká.

Na akci, kterou moderoval Tomáš Fíla, dorazila i mladá herečka Helena Nováčková coby malá Saxánka.

Obrazek


"Hrozně se mi tady líbí. Děti jsou fajn. Ještě mě ani neviděly ve filmu, a už rozdávám jeden podpis za druhým. Začíná se mi líbit být celebritou," smála se představitelka Saxánky, která se spolu s dětmi nadšeně zapojila do soutěžních disciplín.

Zpěvačka si roli čarodějnice Saxany poprvé zahrála v roce 1972. Volné pokračování filmu s názvem Saxana - veletrh strašidel se má objevit v polovině ledna příštího roku.

"Já jako Saxana jsem se šťastně provdala ve světě lidí za svou první lásku Honzu Bláhu. Máme dceru Saxánku, které je devět, a ta se dostane do pohádkové říše," prozradila Černocká.

Velkým překvapením volného pokračování Dívky na koštěti bude pro děti kombinace hraných scén s 3D animovanými postavami.

Mimo Petry Černocké a Heleny Nováčkové si ve filmu zahrají například Jan Hrušínský jako manžel Saxany, Jiřina Bohdalová v roli tety Irmy či Jan Kraus coby ředitel psychiatrické léčebny.

Obrazek



 

Náhledy fotografií ze složky Saxana Dívka na koštěti

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář