Postavičku snů ale nemá zadarmo. „Vařím doma rozumně a hodně se hýbu. Není v tom žádný zázrak,“ ujistila Petra. S alkoholem je střídmá. „Mám ráda bílé víno, ale bývá mi po něm špatně. Takže se mu raději vyhýbám. Po červeném mi nic není, ale zase mi nechutná,“ prozradila zpěvačka.

 
Petra vyrazila k moři s dcerou Bárou (39) a vnučkou Olívií Coco (8). „Bára byla dost vyčerpaná. Během roku stihla natočit dvě cédéčka – Diva Baara a Automatka. K tomu ještě dělala nějaké klipy. Vypadala, že má showbyznysu plné kecky,“ řekla Petra Černocká. Vnučka byla prý ve svém živlu. Plavala, potápěla se, chodila i na jógu a přemluvila slavnou babičku, aby s ní absolvovala lekci břišního tance.

Ke zveřejnění snímků v plavkách se zpěvačka odhodlala kvůli jednomu spolucestujícímu. „Při odletu mi v Praze řekl, že se těší, že uvidí Černockou v plavkách! Jenže bydlel jinde než my... Tak ta fotka je pro něj!“ směje se Petra. Před odletem do Egypta Petra ještě zpívala v Lucerně na plese, takže sbalený kufr měla s sebou. Odevzdala mikrofon a z pódia spěchala rovnou na ruzyňské letiště.

 
Před dvěma lety se Petra zaklínala, že do Egypta už nikdy. „Měla jsem minule známé střevní problémy, které se nazývají Faraonova kletba. Bylo mi dva dny fakt strašně, měla jsem i horečky a v jídelně mě dva dny nikdo neviděl. Navíc jsem se na pláži před odjezdem škrábla do chodidla. Museli mi to pak v pražském Motole řezat,“ zavzpomínala Petra Černocká.