Jdi na obsah Jdi na menu
 


Charitativní ples pro handicapované maturanty

1. 4. 2007

PRAHA – Jedličkův ústav pořádal velký maturitní ples a na něj si neváhal pozvat naše největší pěvecké hvězdy! Na takřka charitativní koncert ochotně dorazili Petra Černocká, Radka Fišarová, Tomáš Savka, Petr Poláček, Dalibor Janda nebo třeba Karel Černoch, který sice bojuje se zákeřnou rakovinou, ale vypadá čím dál tím lépe!

„Na podobné akce přijímám pozvání ráda,“ přiznává Černocká – bývalá a podle všeho i budoucí čarodějnice z Dívky na koštěti (právě se chystá druhý díl legendárního filmu), která na plese v pražském Kongresovém centru jásajícím handicapovaným maturantům s chutí zazpívala. „Tohle publikum je vážně nejvděčnější,“ byl šokován vřelým přivítáním i zpěvák z první řady SuperStar Tomáš Savka.

Všichni však s napětím očekávali příchod výrazně pohublého Karla Černocha. Na našem předním zpěvákovi bylo vidět, že i když mu zhoubná nemoc bere energii, vůli rvát se s ní vší silou ale rozhodně neztratil. Když i on odzpíval své šlágry, některé celebrity se promísily s maturanty a tančily jako o život!


Obrazek

                      Radka Fišarová a Petra s manželem Jiřím Pracným

Obrazek

Petra Černocká zpívá maturantům

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář