Jdi na obsah Jdi na menu
 

     Jsme  parta  nadšenců v Hrabové, která  se  schází  každé  pondělí, čtvrtek a pátek v domě s pečovatelskou službou.

     Zde se nám věnuje paní Šárka, která je nevyčerpatelnou studnicí nápadů a návrhů, co bychom společně mohly vytvořit. Ať už se nám dostane do rukou papír, sklo, pedig (náhrada za proutí) - se vším si umíme poradit. Stačí k tomu chuť, elán a materiál, který je snadno dosažitelný všude kolem nás. Nápady se pak pod zručnýma rukama mění v hezké výrobky, kterými můžeme potěšit nejen sebe, ale i své blízké a přátelé.

     Občas se sice něco nemusí podařit, ale to přece nevadí. To nás nemůže odradit. Nejsme profesionálové, ale nadšenci, kteří, i přes náš pokročilejší věk, mají chuť se něco nového naučit. A hlavně nám nechybí to nejdůležitější koření života - smích !

     Na našich schůzkách se nejen něco naučíme, ale také se dobře pobavíme. Kafíčko, čaj a něco na zub, tím vždycky začínáme, pak se však pustíme do práce, a to máte vidět, jak nám to jde ! A jak nám to jde, na to se máte možnost podívat ve fotoalbu. Pojďme jej společně otevřít.

         book-49

Přejeme hezké pokoukáníčko. Doporučujeme ke shlédnutí také záložku "ODKAZY", kerou najdete v levém sloupci. Co fotky neodhalily  zde, máte možnost vidět právě v nich. Tak nezapomeňte. cheeky