Jdi na obsah Jdi na menu
 

Hasiči Štětí srdcem

logospozadimhss.jpg

V rámci našeho nového projektu HASIČI ŠTĚTÍ SRDCEM jsme se rozhodli podávat pomocnou ruku tam kde je potřeba i "bez hadice v ruce". Bohužel každou chvílí se k nám dostávají smutné zprávy z celé republiky i příběhy, které si zaslouží podat pomocnou ruku. Projekt "Hasiči Štětí Srdcem" podporuje jak dlouhodobé projekty jako je například benefiční "Běh pro Hospic sv. Štěpána v Litoměřicích", či jednorázové výzvy, které jsou pečlivě vybírány naším výborem. V této rubrice najdete projekty, které jsme již uskutečnili a projekty, na které sháníme spolupráci. Děkujeme Vám za Vaši přízeň!

S úctou Vaši Hasiči Štětí

 

Příspěvky

Aby se lépe vařilo!

Ne pro každého je plnohodnotně vybavená kuchyně samozřejmostí. A bez sporáku to opravdu nejde. 

 
31. 3. 2021 | Rubrika: Hasiči Štětí srdcem

Aby již nikdo neměl hlad! Dlouhodobý projekt

Od 22. března 2021 spolupracujeme v rámci našeho projektu Hasiči Štětí srdcem s Potravinovou bankou Ústeckého kraje z.s. 

 
31. 3. 2021 | Rubrika: Hasiči Štětí srdcem

Někdy stačí podat ruku! Dlouhodobý projekt

Již několik let Hospic sv. Štěpána v Litoměřicích pořádá benefiční běh s hojnou účastí běžců od nejmenších až po ty nejstarší. My jsme pomáhali poprvé a jsme za tuto příležitost moc rádi. 

 
10. 1. 2021 | Rubrika: Hasiči Štětí srdcem

Hasičská rodina pomáhala Ježíškovi

Nemoc je nespravedlivou a také velmi zásadní věcí v našem životě. Přichází nečekaně a někdy i hodně bere. Bohužel někdy si bere i tu cenu nejvyšší! I přes nepřekonatelnou sílu, teprve 34letá Dáša, kolegyně z malebné moravské vesničky svůj boj s nemocí prohrála.

 
5. 1. 2021 | Rubrika: Hasiči Štětí srdcem

Autíčko pro Tomáška

12.11.2019 den, který se do kroniky Brigády záchranných kynologů České republiky zapsal černým písmem. Nejen, že brigáda přišla o jednu zkušenou záchranářku, ale také malý Tomášek (2) přišel o svoji mladou maminku.  

 
5. 1. 2021 | Rubrika: Hasiči Štětí srdcem
 

Facebook

hodiny