Jdi na obsah Jdi na menu

MinePlex

MinePlex (čte se to MajnPlex)

 

IP mineplexu: EU.MINEPLEX.COM

 

Teď tam byla veliká aktulizace SUPER SMASH DAVY a tak si přečtěte co stím vůbec je: Víme, že mnozí z vás čekali na to, a je to konečně tady! A Velké lesklé Super Smash Davy aktualizovat! Aktualizace obsahuje změny, vyvážení pro všechny třídy, které, jak doufáme, bude hra mnohem příjemnější pro všechny shráče. Stejně jako vyvažovací aktuální schopnosti, jsme také přidali několik nových schopností pro některé třídy, aby se jim trochu silněji bojovalo! A konečně, máme zbrusu nový kit; kráva! 

Teď tam je od 31.10-30.11 HALLOWEEN HORROR: Halloween pro všechny! Doufáme, že jste se těšili na Halloween hrůzy a jiné slavnosti tak daleko! Chcete-li pomoci oslavu Halloweenu víkendna MinePlexu pomůže, někteří vesničané se přestěhovali do haly, a můžete navštívit každý z nich na Trick nebo Treat!

Je tam nový TITAN RANK: 

Desítky tisíc dýní byli rozbité během posledních dvou týdnů! Někteří mimořádně šťastných hráčů našli překvapení uvnitř  a stali se prvními titány Mineplexu! Titan je zcela nový Rank který odemkne některé nové kosmetiky a funkce v blízké budoucnosti.

Byli jsme poslouchat váš názor na fórech, a všimli jsme si, docela počet vláken žádají o hodnosti, které se přidávají do mýtický truhly - takže jim přidali jsme! Titan Rank se nalézá jako "Pořadí po aktualizaci 'uvnitř truhly, což znamená, že Legends bude aktualizován na Titanu. Nicméně, tam je malá šance, že Nehodnocen, Ultra a Hero lze upgradovat přímo na Titan!

 

A teď něco o rekordu hráčů: 

Woooooo! Narazili jsme na 43.000 hráčů a překonali světový rekord pro většinu uživatelů on-line server Minecraft PC!

Za odměnu, bude každý, kdo se přihlásí v průběhu několika příštích dnech obdrží 3 Ancient Truhly!  Všichni jste úžasné! Pojďme hit 45.000 příští víkend!

 

Ještě 1 věc:

Jeden z nejžádanějších her na úrovni Společenství byla Snow Sprint, a my jsme rádi, oznámit, že je to konečně tady! Společnost Monster Maze je rychlá a zábavná arkádová hra, kde hráči musí procházet bludištěm monster dosáhnout maják. Pokud nedosahují maják v čase, jste venku! Jak hra postupuje, bude stále více a více monstra třou, a budete mít méně času se dostat do majáku, dělat věci velmi náročná! Poslední osoba být naživu vítězí!

Tato hra je stále v beta verzi, ale my jsme chtěli vydat to, aby vámi se dostat nějakou zpětnou vazbu společenstvím o tom, jak můžeme, aby hra více úžasné! Tato hra byla vytvořena Fooify a Mysticate.