Jdi na obsah Jdi na menu

Survival Games: část 1

To jsme tu ještě neměli. Server bez originálního minecraft ( dobře tak server Mc Titan ale ten se nepočítá).

Návod na spuštění serveru SURVIVAL GAMES:

 

1. Krok - Zapněte si Minecraft launcher.

2. Krok - Minecraftu verze musí být: 1.7.2 až 1.8.X (doporučujeme používat verzi 1.8.X)

3. Krok - Zmáčkněte tlačítko Multiplayer a do Add server (konkrétně do Server Adress) napište IP: play.survival-games.cz (pokud Vám tato IP nebude fungovat, zkuste tuto IP: mc.survival-games.cz)

4. Krok - Připojte se na tento server. Po připojení napište do chatu: /register vaseheslo vasehesloznovu (příklad: /register auticko auticko48)


5. Krok - Při dalším příhlášení na server použijte příkaz: /login vaseheslo (příklad: /login auticko48)


6. Krok - Napište do chatu tři tečky.

7. Krok - Skočte do portálu, který Vás portne na lobby. Odtud si již můžete vybrat, kam půjdete.

 

 

 

Minihry:

 

Annihilation je minihra tak si o ní přečtěte:

ANNIHILATION

 

Co mám udělat po připojení na server?

Po připojení se objevíte v Annihilation lobby, které slouží k: výběru týmu, kitu (pokud ho máte koupený), hlasování (hlasování o tom, jaká mapa se bude hrát, /vote 1,2 nebo 3) a taktéž jakožto čekárna na započetí hry. Jakmile hra začne, objevíte se na základně týmu, který jste si vybral. Zde začíná hra.

Co se čím dá kopat?

Meloun - Meč
Dřevo - Sekera
Kámen - Krumpáč
Listí - Meč
Železo, Uhlí, Zlato, Emeraldy, Redstone, Diamanty - Krumpáč
Vlna - Nůžky
Gravel, Písek - Lopata
Nexus - Krumpáč

Co znamenají určité fáze ve hře?

1. fáze - Hned na začátku první fáze se ve středu mapy objeví Iron blocky, které můžete vykopat. V této fázi se nedá ničit nexus. Je určená hlavně na natěžení potřebných surovin popř. na udělání hradeb na středu, abyste získali pro svůj tým co nejvíce ložisek diamantů.

2. fáze - Od této fáze se dá ničit nexus a spawnují se první Bossové. (z toho se získávají diamantové enchantované věci)

3. fáze - V této fázi se na středu objeví diamanty.

4. fáze - Od této fáze se dají vařit lektvary.

5. fáze - Od začátku této fáze přichází double nexus damage, jedním hitem uberete 2 hp nexusu.

V čem spočívá podstata hry?

V této minihře, která trvá přibližně 40 minut (může to být klidně i více, nebo méně), je vaším úkolem získat nadvládu nad diamantama, útočit na ostatní nexusy a ten svůj hlídat. Podstata hry je tedy hrát týmově. Hra skončí v momentě, kdy zůstane naživu jen jeden nexus. Tým, kterému zůstane nexus jako poslednímu, vyhrává.

Za co se dostávají coiny?

Výhra - 400 coinů

SURVIVAL GAMES

 

Co mám udělat po připojení na server?

Po připojení na server se objevíte v lobby, kde si můžete vybrat z celkem 6ti arén. Každá aréna má svojí 1 mapu, kterou po čase měníme. Jakmile se připojíte přímo do arény, dostanete se na začátečnické místo, kde se nemůžete hýbat. V momentě, kdy bude aréna plná (nebo uběhne určitý čas), začne hra.

V čem spočívá podstata hry?

Na mapě jsou schované chestky, ve kterým se generujou věci. Čím více chestek najdete, tím více šance na to, že budete mít dobré brnění, meče, dostatek jídla či vzácné předměty. Po mapě budete nacházet ostatní hráče, a samozřejmě vaším úkolem je zabít ostatní a přežít jako poslední.

Za co se dostávají coiny?

 

HUNGER GAMES

 

Co mám udělat po připojení na server?

Po připojení se objevíte na mapě, kde budete hrát. Než hra začne, můžete si vybrat kit, který použijete. Pak už jenom čekáte na naplnění arény a započetí hry.

V čem spočívá podstata hry?

Na začátku si natěžíte suroviny a seženete jídlo, poté se budete moct vrhnout do hledání nepřátel, k čemuž vám velmi pomůže kompas v inventáři, který ukazuje nejbližšího hráče, a nebo se můžete vrhnout na kopání diamantů, abyste měl ty nejlepší věci. Cíl hry je jasný, zůstat jako poslední naživu.

Za co se dostávají coiny?

Kill - 5 coinů
Výhra - 50 coinů