Jdi na obsah Jdi na menu

 

Penzion V Kolonce

 

Penzion v Kolonce se nachází v centru obce Strážné, 50 metrů od stejnojmenného lyžařského areálu. Můžete se těšit na ubytování v rodinném penzionu s velkou zahradu a vyhřívaným bazénem.  V celém penzionu budete mít k dispozici  bezplatné Wi-Fi.

Apartmány jsou moderně vybavené, každý pokoj má vlastní koupelnou a WC a malý kuchyňský kout. Hostům je k dispozici  společenská místnost. K nákupu potravin lze využít místní obchod.

Penzion připravuje pro své hosty bohatou snídani. V letních měsících mohou hosté také využívat gril a relaxovat na terase nebo v zahradě u soukromého bazénu.

Penzion V Kolonce je vzdálen 250 metrů od nově zrenovovaných tenisových kurtů a hřiště na malou kopanou. Ve vzdálenosti 300 metrů  se nachází farma Strážné Sedlo nabízející projížďky na koních a dětské tábory. Zimní stadion ve Vrchlabí je odtud vzdálen 5 km, Ski areál Špindlerův Mlýn 16 km.

Objekt leží 100 metrů od autobusové zastávky Strážné a 5 km od vlakového nádraží Vrchlabí. Parkovat lze zdarma přímo u penzionu.

Ubytování nabízíme  v  apartmánových pokojích a jednom čtyrlůžkovém pokoji. Všechny pokoje jsou vybaveny  vlastním sociálním zařízení a TV.