Jdi na obsah Jdi na menu
 


NHLA Jablonec 2015-2016

V Jablonci se hraji dvě úrovně hokejové ligy neregistrovaných - neregistrovaní, vetšinou bývalí hokejisti, kteří hráli profesionálně hokej za žáky, dorost a juniory. Doplňují je hráči amatérští. To je liga organizovaná Petrem Salabou.

Druhá liga, kterou vede Petr Hejna byla v počátku ryze amatérská, později mohl každý tým mít 3 bývalé profi hokejisty. V dnešní době se díky nedůslednému vedení a změnám pravidel v průběhu soutěže, dostávají do týmů nejen bývalí profi hokejisti nižších soutěží, ale  i bývalí extraligoví hráči (Valko z Buldoků měl v minulosti několik extraligových startů za Vsetín!).

Touha vyhrát za každou cenu, ničí tuto soutěž, což se odráží v postupném odhlašování "slabších" amatérských klubů ze soutěže (Draci). Ti zbylí se stávají sponzory polo a profi hráčů v play off.

HC Panteři nezačali soutěž šťastně. Sponzor se snažil do týmu nacpat co nejvíce bývalých hokejistů a nálada v kabině byla na bodu mrazu. To se projevilo na výsledcích.

 V polovině sezóny tak kapitán klubu musel změnit kádr, zbavit se 14- ti hráčů-"hvězd" včetně sponzora, těch co ničily atmosféru v šatně a vizi, hrát hokej z potěšení ze hry. 

 Všichni zbylí Panteři oslovili přátele a nakonec jsme postavili partu z nadšených amatérů, která tvoří skvělou atmosféru na ledě i v kabině.

Panteři v konečném účtování skončili na krásném 6. místě !! Panteři v každém zápase odevzdali celé srdce a mnohdy nadšení Panterů odnesli i týmy plné "hvězd". Velká gratulace Panteři. 

 

zápas s K týmem výhra 5:4

Datum: 6. 3. 2016
Fotografií: 16
Složek: 0
 

Fotografie

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář