Jdi na obsah Jdi na menu

Sokolovský Úřad Práce - Stalin (Hitler) náš vzor ?Sociální útlak , šikana nezaměstnaných .

Zkušenosti s fungováním ÚP v Sokolově mohou být různé .

Člověk , který se na tuto instituci , která funguje ve Stalinistickém duchu obrátí , může velmi záhy zjistit , že se jedná o podlou organizaci , o spolek , který funguje zcela v nesouladu s lidskými právy . Praktiky Sokolovského Úřadu Práce zahnaly řadu lidí do ordinací psychiatrů a jsou i lidé , kteří si sáhli na život .. 

 

Vedení tohoto úřadu je nekompetentní , jedná nesystémově a svými postupy (přístupy?)vytváří rozsáhlou skupinu nezaměstnatelných popř. práce neschopných lidí .Po celou dobu , co tato instituce existuje ,úředníkům tato "zvěrstva" na nezaměstnaných prochází a jsou navíc za tuto špatně odvedenou práci (zločiny proti lidskosti) placeni z veřejného rozpočtu .Je to divná doba , která nahrává zvráceným , všehoschopným , nepoctivým lidem (psychopatům) .

 

Ředitel ÚP Sokolov (M.N.), vedoucí odboru zprostředkování , některé zprostředkovatelky .....škoda psát . Nechápu jak mohou tito lidé s čistým svědomím pobírat výplatu a následný důchod . Snad proto , že žádné svědomí nemají ? Škodí společnosti !!

Mezi záliby tohoto úřadu patří potřeba předělávat lidi . Např. z introvertů - extroverty apod. což je nesmysl , protože pro introverta může být nucené "extrovertství" jistou formou psychického nátlaku (násilí) a v konečném důsledku nelze očekávat pozitivní výsledek . Nucené předělávání introvertů v extroverty může stvořit psychopaty , stejné psychopaty , kteří zřejmě řídí tuto instituci a jsou příčinou mnohého zla a bezpráví .               Ředitel ÚP je v roli vrchního Belzebuba , který chce mít každý den na svém stole nové duše (vyřazené) , nové "oupisy" . Chce stále víc duší , víc ..víc ..všechny nezaměstnané schramstne do své "pekelné nenasytné tlamy" .

Nezaměstnaný člověk patří mezi nejohroženější a nejzranitelnější skupinu obyvatel , proto se často stává terčem a cílem sociálního útlaku , ze strany zakomplexovaných úředníků , kteří si tímto způsobem zpestřují svůj každodenní kancelářský stereotyp . Pichlavá krutost v očích některých úředníků , nemístný cynismus , absolutní nedostatek empatie .... 

 

Nezaměstnaní nejsou nevolníci !!!!!A to by si měl každý úředník uvědomit !!