Jdi na obsah Jdi na menu
 


NEŽ SE K NÁM VYDÁTE...

Základní informace

Ideální situace, kdy se rozhodnete navštívit naše cvičiště poprvé: mám štěně minimálně 3 měsíce staré, se základním očkováním a uvědomuji si, že toho o výchově psů zas až tolik nevím a hranice mezi „ovládám svého psa“ a „můj pes ovládá mne“ je opravdu hodně tenká….

Naši výcvikáři mají bohaté zkušenosti s výcvikem i výchovou psů různých ras a rádi vám předají rady, které vám, pokud je správně aplikujete ve výchově, určitě pomohou. Nebojte se konzultovat informace, kterým nerozumíte, proč je máte dělat.

Na našem cvičišti…

Kromě socializace psů vedeme výcvik podle Národního a Mezinárodního zkušebního řádu a členy směřujeme k postupnému splnění alespoň základních zkoušek.

Co s sebou na cvičák?

NE: flexi vodítko, postroj, dlouhé vodítko, které se špatně skládá do ruky, pamlsky v sáčku, pes po snídani

ANO: hladký, pokud možno řetízkový obojek (u štěňat se nevyžaduje), jednoduché vodítko max 1,5 m dlouhé, v pamlskovníku nebo dobře přístupné kapse miliony malinkých, chutných pamlsků, popřípadě oblíbenou hračku. Vodu pro sebe i psa.

Důležitá informace

Pokud s sebou berete malé děti, uvědomte si, že je neúmyslně mohou pobíhající psi porazit, či zranit. Je proto žádoucí, aby po celou dobu přítomnosti na cvičišti zůstaly za zábradlím u klubovny. Pokud s sebou berete další členy rodiny, uvědomte si, že se zde může ukázat, koho má pes raději