Jdi na obsah Jdi na menu
 


České s nápisem

České pohlednice s nápisem

Některé motivy byly vytištěny s různými nápisy, jeden se stejným nápisem, ale s trochu jiným přiblížením, některé motivy vyšly i v zahraničí. Je hezké porovnávat detaily jednotlivých obrázků. Škoda, že nevíme víc o autorech fotografií, jménech psů - jsou slavní, ale anonymní smiley Protože slovenských s nápisem nemám tolik, přiřadím je k těmto.

Oba dva - Ligrus, Praha.

d001.jpg

Oba dva - Ligrus, Praha

d005a.jpg

První LEKO, druhý Ligrus Praha.

d053.jpg

První Ligrus Praha, druhý LEKO

d062.jpg

První Art Press Nové Zámky (Slovensko), druhý CZECHIA BACOs

d130.jpg

Oba dva pohledy Ligrus, Praha

d002.jpg

První MFP Přerov, druhý Ligrus Praha

d003.jpg

Oba Ligrus, Praha

d082.jpg

Oba Ligrus, Praha - samolepkové pohlednice - z lícové strany lze samolepky sloupnout, ale to samozřejmě nebudu dělat a ponechám si pohlednice tak, jak jsou :-)

d129.jpg

Z této pohlednice mám obzvlášť radost - přišla poštou jako novoroční přání. Od Radky a celé rodinky - vyobrazena je na ní Agneska (Chara Trojský kůň). Zadní strana je i s natištěnou poštovní známkou a uprostřed je označení, že se jedná o pohlednici vytvořenou díky aplikaci České pošty Pohlednice Online. www.pohledniceonline.cz    Radko, moc děkuju! :-)

                                             p380.jpg

 

Další dva přírůstky dorazily taky poštou - s pozdravem a s otiskem tlapky pejska, který je na pohlednici vyobrazený. Moc si těchto pohledů vážím, jsou cenným přírůstkem v mé sbírce. Bulteriér Johnny Cash Dower, foto Ondra Uhlíř. Děkuju moc páníčkům tohoto krásného pejska za to, co dělají, jak pomáhají ostatním zvířatům v nouzi, i za to, že mi do sbírky pohlednice poslali.

 

d191.jpg