Jdi na obsah Jdi na menu

Pokyny k odjezdu

4. 8. 2019

Dobrý den, 

 
Sraz na tábor pro Teplice bude: 9.8. v 11:30 u zimního stadionu v Teplicích - adresa: Na Stínadlech 3280, Teplice, 41501
Sraz na tábor pro Ústí nad Labem bude: 9.8. ve 12:30 na Bukov Rondel - adresa: Skorotická 784/2A, Ústí nad Labem, 40001 - parkoviště u B-Marku
 
Návrat do Ústí nad Labem na stejné místo bude mezi 16:00 - 16:30
Návrat do Teplic na stejné místo bude mezi 16:45 - 17:15
 
Poprosím Vás o jedno ČISTĚ BÍLÉ TRIČKO, které nebylo nikde napsané, budou si vyrábět oddílové tričko, mimo trička, které dostanou od nás. 
 
V mailu posílám zmocnění a potvrzení. které vyplní lékař.  Zmocnění i potvrzení je možné poslat také mailem. Dále také posílám seznam věcí, které mají děti mít a bezinfekčnost. 
 
Při odjezdu předat hlavní vedoucí v podepsaných deskách nebo pouzdře: zmocnění, potvrzení od lékaře, bezinfekčnost s datem odjezdu 9.8.2019, léky (které dítě užívá), nedávejte prosím paralen apod.,  (máme) :) a v podepsané peněžence kapesné (peníze budou mít děti u svého vedoucího) - opravdu vše do desek a k nám, ne u dítěte v kufru. 
 
Do půlky července na stránkách www.krouzkyusti.estranky.cz bude také rozdělení dětí do oddílů a kontakt na vedoucí. Na těchto stránkách během tábora také foto - odkaz bude v novinkách. 
 
Pár připomínek :-) 
 
Prosím všechny věci podepsané ( včetně kufrů). 
Přezuvky do cestovního batohu.
Nezapomeňte pláštěnku, plavky, lahev na pití, krabičku na svačinu, pokrývku hlavy, kostým.
Sborové děti s sebou sborové oblečení - kompletní - obě trička, košile, leginy, sukně, kalhoty, kravata, včetně bot - budeme mít koncert. 
Ostatní děti, které k nám nechodí na kroužek poprosím, kdo má, ať si vezme s sebou: dívky - černé leginy a čistě bílé tričko, černé nebo bílé balerinky, sandálky apod., kluci - bílá košile nebo tričko, černé kalhoty a černé boty - na vystoupení.
Prosím dostatek spodního prádla v seznamu píši 10x mnohdy děti nemají ani to, raději více než méně.
Zkontrolujte dětem před odjezdem hlavu. Po příjezdu do objektu proběhne kontrola - při objevení vší u dítěte,bude dítě posláno domů na náklady rodičů. 
Pokud má dítě mobil apod., nezodpovídáme za něj - budeme rádi, když si užijí bez něj. 
Dejte přiměřené množství sladkostí - dostávají celý tábor
Pošlete dětem alespoň dva pohledy, čekají na ně. 
 
Případné dotazy prosím do mailu.
 
Přeji hezké prázdniny a těším se na táboře.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář