Jdi na obsah Jdi na menu

12. Epizoda

4. 4. 2016

Jak hra postoupila byla finálová 4. Každý z těchto hráčů se sem dostal svým způsobem. Máme tu Terku, Kozojebače, Ling Ann a Šorty Feara. Poté co přišlo sloučení se Aliance Hlasovací blok P1 vydal s hráči: Ling Ann, Terka, Kozojebač, Alex, Smok, Šorty Fear, Westman a Djemba na pronásledování Záhyho, Bostona, Adama a Frankieho. 

HIRI MOTU skončili takto: Záhy, poté přišel zvrat od Alex když podrazil svého spojence Djembu a vyzval ho k duelu s Bostonem, kde Boston vyhrál. Následoval Adam. Poté přišel nejsledovanější díl této série: souboj Ling Ann vs. Alex. Tito dva postavili zbytek proti sobě. Ling vyhrála a Alex odešel. Poté se vrátili k plánu vystřílení zbytku co nebyl v Alianci Hlasovací blok P1. Nadešli ve finálové 8 kameny. Kozojebač a Westman se pokoušeli o převrat a tak se spojili s Frankiem a Bostonem. Boston a Šorty byli v bezpečí a odešel původní kapitán kmene CHAMBIA (síla) Frankie, poté odešel Boston. Aliance Hlasovací blok P1 byla hotova s nepřáteli. Nyní jich zbylo 6. Poté co kameny narýsovali další průběh, tak se vytvořila aliance série QUAMBIA do které patřil Šorty Fear, Ling Ann, Terka a Smok. Po odstranění Westmana, vůdce kmene PORATTI (mozek), byl další cíl Kozojebač. Finálová 5, Terka, Ling Ann, Šorty Fear a Smok se chtěli zbavit Kozojebače, ten se však zachránil imunitou a Ling dala symbol za Terku čili aliance stála proti sobě. Ve finálové 4 Ling vyhrála pro Terku, sebe a Šortyho imunitu, avšak Terka otočila spojila se s Kozojebačem, proto hlasy dopadly 2-2. 

Nebyly kameny jako v Čadu, tentokrát byla rychlostní výzva mezi Kozojebačem a Šortym. Kozojebač zvítězil v rozdělávání ohně a Šorty jako poslední zástupce Čadu a kapitán YAVINU (krásy) odešel. 

Šorty kmen promluvil, je čas jít.

Zbyla nám finálová 3. Terka, Ling Ann a Kozojebač. Tito tři se dnes utkali v poslední výzvě o imunitu. Ling Ann vyhrála a měla zvolit kdo vedle ní usedne na poslední kmenovou radu a kdo se stane posledním členem poroty.

Terka může dát hlas Kozojebačovi, Kozojebač Terce, hlasy se ruší čili dnes bude hlasovat jen Ling Ann. Ling jdi naposledy hlasovat. 

Až přečtu hlas rozhodnutí je konečné a zvolená osoba musí okamžitě opustit kmenovou radu. 

Přečtu hlas:

13. vyřazenou osobou a posledním členem poroty je:

ling-ann-hlas.jpg

BLINDSIDE

Přines mi svou pochodeň. Terko kmen promluvil, je čas jít. Kozojebači, Ling Ann dotáhli jste to tam kam jste to dotáhnout mohli. Těchto 9 porotců rozhodne, kdo z vás dvou se stane vítězem válečné série:

Kdo přežije: Papua Nová Guinea

Brawn vs. Brain vs. Beauty

Mimochodem zbyli 2 z kmene chytráků.

vyrazeni-soutezici-slouceneho-kmene.jpg