Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva ze schůze výborů 22.10.2020

Zpráva ze schůze výboru T.J. a oddílu atletiky

22.10.2020 - online

Přítomni: Morávek, Tučková, Šlezová, Robovský, Tuček, Radikovský, Slabý, Škvor

Hosté: Jakoubek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oba výbory zhodnotily uplynulé závody - 26.9. M Čech dorostu Třebíč - dorostenci postup z 5. místa, výsledek pod očekáváním, 26.9. M Čech juniorů Praha - junioři 10. místo, juniorky 1. místo o 1 bod, 26.9. M Čech žactva Nové Město nad Metují - 2 x 4. místo, 3.10. MČR dorostenců Jablonec n/N - daleko lepší výsledek než na Mistrovství Čech, celkově 6. místo, 3.10. MČR juniorky Opava - 2. místo, nečekané medaile,4.10. MČR žactva Kolín - velmi kvalitní zajištění, dostatek pomocníků, mnoho pochval od cizích činovníků.

Oba výbory provedly kontrolu úkolů z minulých schůzí – školení BOZP stále neabsolvoval K. Ptáček, betonové základy pro novou klec budou hotovy v následujícím týdnu, instalace proběhne během listopadu, úkol nákupu nové osy pro benchpress trvá, výměna podlahy v posilovně probíhá, stejně jako výroba skladové kóje pod tribunou a oprava propojení okruhu světel a zásuvek. Druhý náběh na nakloněnou rovinu byl realizován. Byl sestaven návrh investic pro plán SMSK pro rok 2021.

Ekonomická sekce informovala o aktuálním stavu účtů a očekávaném výsledku hospodaření v letošním roce, který ale bude výrazně ovlivněn délkou trvání vládních opatření. Byl schválen nákup medicinbalů a vybavení pro kladiváře, ostatní nákupy byly odloženy na příští schůzi podle vývoje stavu finančních prostředků. Byly podány žádosti o dotace na Středočeský kraj (ASCM) a město Kolín, je připravována žádost v programu Můj klub 2021 na NSA. SMSK pro naši T.J. provedla výběrové řízení na zhotovení projektu na výstavbu atletického tunelu. 

Výbor T.J. schválil home office pro všechny zaměstnance. Výbor oddílu schválil přihlášku ligových družstev, zájem máme o uspořádání 1. kola 22.5. 2021. Oslavy 120 let kolínské atletiky byly přeloženy na 27.3. 2021. Výbory neschválily žádný návrh na VT po dobu platnosti vládních opatření platných od 22.10. a proplacení cestovních nákladů na předem neohlášené cesty.

Trenérská rada předložila výborům závěry ze svého zasedání. Osobou zodpovědnou za odsouhlasení či neodsouhlasení nákupu výživových doplňků za TR je J. Jakoubek. Formulář Návrh na VT bude doplněn o rozpis čerpání prostředků T.J. jednotlivými účastníky. Výbory odsouhlasily vzhledem k epidemické situaci změnu v čerpání kont závodníků. Závodníci s kontem nad 8.000,- Kč mohou čerpat až 70% na materiální vybavení, regeneraci a zdravotní služby, pokud zbylých 30% nevyčerpají na VT, může být zůstatek těchto prostředků na rok 2021. Závodníci s nižším kontem mohou na materiální vybavení, regeneraci a zdravotní zajištění čerpat až 100% konta a prostředky nelze převádět do dalšího roku. Dospělí závodníci mohou čerpat i na výživové doplňky do 35% svého konta. Výbory odsouhlasily, že v roce 2021 nebude možné čerpat prostředky T.J. na sparingpartnery. Došlo ke změně kritérií pro zařazování do ASCM ve prospěch závodníků kategorie 19-23 let. K zařazení je nově potřeba stejně jako v ostatních kategoriích umístění do 16. místa, navíc závodníci kategorie juniorů a do 23 let s umístěním na 9.-16. místě jsou zařazeni do kategorie C. Plánované školení trenérů žactva v Radotíně bylo odsunuto, o termínu školení TAP v Kolíně bude rozhodnuto podle vývoje epidemické situace.

Termín příští schůze obou výborů bude určen podle vývoje epidemické situace.